Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך חוות דעת על SEAS LOTUS PREFORMANCE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים ,

אשמח לדעה בנושא סט זה , ועל איזה הגברה סט אפ הוא היה אצלכם , איך הוא ביחס לסטים מתחרים / פופולריים ?

כרגע יש ברשותי Mcintosh MC440M איך לפי דעתכם הוא יתמודד איתו ?

כרגע התכנון הוא לגשר את שני הערוצים החזרים לסאב וה 4 ערוצים הנותרים (4*50 מוצהר) או לגשר או לעבוד אקטיבי...

אשמח התייחסותכם לפירוט , אופי צליל , פאנצ'יות של הוופר , עוצמה וכו...

עיקר המוזיקה הינו מיין סטרים MTV , האוס , דאנס , אלקטרוני (לפי הסדר הזה).

תודה מראש !

2017 Type R

פורסם

היה לי את הסט, הוגבר פאסיבית ע"י XETEC P2 EVO. הותקן בפיז'ו 206.

אני יכול להגיד בלב שלם שזה סט 2 החלקים הכי טוב שהיה לי AS IS.

מפורט מאוד, טוויטר שנמצא איפשהו בין הבהירות של ההרץ לרכות של המורל - ובאזניי היה לו את היתרונות של שניהם, ללא החסרונות של אף אחד מהם. צליל מאוד בהיר מבלי להיות חסר חיים, מאוד נייטרלי אם אפשר לומר. אם הייתי חוזר ל2WAY הייתי קונה את הסט ולא מביט אחורה בכלל.

פורסם

תודה רבה על התגובה ,

מה אתה יכל להגיד על הוופר שלו ? כמו כן המגבר שלך עד כמה שאני זוכר מוציא המון (סדר גודל של 200 לערוץ?)

יספיק לסט הזה 100 לערוץ ? לפי דעתך?

תודה.

2017 Type R

פורסם

הוא לא יורד הכי נמוך בעולם, וגם לא חושב שאפשר להגיד עליו שהוא פאנצ'י, אך יכולת המיד שלו מעולה.

לגבי המגבר, אכן, הוא סיפק כ200 וואט לערוץ. לטוויטרים אני מאמין ש50 וואט יספיקו (אם תעבוד אקטיבי), הוופרים קצת יותר "רעבים", אבל אני מאמין שהם יהיו בסדר עם ה100 וואט בגישור.

פורסם (נערך)

הבנתי אותך ,

שאלה קטנה לסיום , איזה סטים עוד היו לך של שני חלקים (רק לשם אינדיקציה)

תודה רבה :)

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

פורסם

לפניו היה לי סט שמורכב ממידבאסים של מוראל וטוויטרים של DDAUDIO לתקופה קצרה, ואחכ הטוויטר הוחלף לMT23.

אבל אצל חברים יצא לשמוע פוקאלים, (לK2 יש מידבאס אכזרי), כל מיני סטים של הרץ, וחוץ מההרץ היי-אנרג'י הקודם, לא התרשמתי במיוחד, גם האודיסון ווצ'ה לאהרשים אותי במיוחד. גם במוראל לא היה סט שזכור לי בצורה מטורפת, פרט ל טמפו שהותקן בצורה איכותית ביותר ונתן תוצאות מרשימות.

אל תשכח שזה גם משהו מאוד אינדיוידואלי, עד שלא תשמע באוזניים שלך, אתה לא תוכל להחליט, וגם אז, איך תתקין, התנאים שהאלמנטים יקבלו (תיבות/איטום/זוויות/הגברה) ישפיעו לך על הסאונד. בנתיים, סיז לא אכזבו אותי (רק הנפחים שהם דורשים לחלק מהאלמנטים מגוחכים לעולם הרכב, אבל נו, שאלו יהיו הצרות שלנו).

• תוכן חדש...