Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שתי שריטות עמוקות בחלק העליון של התא מטען ואני מעוניין לתקן את זה . כמה לדעתכם אמור לעלות תיקון אצל פחח ומה בדיוק הוא יעשה לי ?

20150219_104114.jpg

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

תיקון נקודתי לשריטה באורך כזה היא בעייתית.

99.999% מהפעמים אין התאמת צבע מושלמת, ולרוב זה נראה גרוע מהשריטה אותה ניסינו להסתיר.

לפי התמונה קשה לדעת את עומקה של השריטה, אבל שווה לשקול פוליש (אפילו נקודתי ידני), לפני פעולות אחרות.

"יאללה בירי".

פורסם

פו"ש, להערכתי השריטה היא רק בלכה.

אם זה כך אז:

1. עשה פוליש נקודתי לאזור ותראה כמה מהשריטה ירדה.

2. את מה שלא ירד, נסה למלא בלכה דלילה (אני השתמשתי פעם ביאכט-וורניש מדוללת בטרפנטין - יצא מעולה), תן ללכה למלא את החריץ ולהתייבש ואז תחליק אותה עם פוליש.

חזור על הפעולה מספר פעמים עד לקבלת תוצאה מיטבית.

פורסם

יש אופציה לעשות שיוף נקודתי - פוליש ידני נקודתי ואז למלא את השריטה עם לקה בלבד.

יש חבר פורום שעשה תיקון כזה ויצא לא רע בכלל.

פורסם

זה לא אני אותו חבר פורום, אבל ברכב הקודם תיקנתי שריטה גרועה מזו והגעתי למצב שהפגיעה נראתה ממרחק 20 ס"מ בלבד ומזווית מסוימת מאוד.

• תוכן חדש...