Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי באוקטביה 2011 1.2 טורבו נוסעת מצויין אין לי תלונות אבל אם נוסעים שני רכבים אני רואה עשן לבן יוצא המאוקטביה מדי פעם לא יודע מתי אולי עם החלפת הילוכים. החלפתי שמן אבל עדיין יש את אותה התופעה. נסעתי מאחורי אוקטביות אחרות tsi לא ראיתי עשן. מה יכול להיות הבעיה? האם נפלתי על רכב דפוק או שזה משהו פשוט?

פורסם

זה קורה בבוקר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
התחדשתי באוקטביה 2011 1.2 טורבו נוסעת מצויין אין לי תלונות אבל אם נוסעים שני רכבים אני רואה עשן לבן יוצא המאוקטביה מדי פעם לא יודע מתי אולי עם החלפת הילוכים. החלפתי שמן אבל עדיין יש את אותה התופעה. נסעתי מאחורי אוקטביות אחרות tsi לא ראיתי עשן. מה יכול להיות הבעיה? האם נפלתי על רכב דפוק או שזה משהו פשוט?

איזה סוג עשן זה מה הצבעו האם יש לו ריח?

בדוק מפלסים ודווח מה חסר, שמן מנוע נוזל קירור?

פורסם

הניסוח לא משהו. אני מנסה לרשום כמה שיותר ברור.

שמן מנוע יש חדש וכמות תקינה וגם מי קרור אדומים וכמות תקינה . הצבע של העשן לבן לא יודע אם יש ריח ראיתי את העשן כאשר נסעתי מאחורי הרכב ברכב אחר. וזה לא כל הזמן לא רצוף מדי פעם יוצא קצת עשן ומפסיק הכי הרבה שראיתי היה בתחילת נסיעה אחרי עצירה ברמזור. להזכיר אני נוסע ברכב אחר מאחורי הסקודה. השמן ששמתי זה eurol 5-40 סינטטי מלא

פורסם

משמע יש לך טיפול 120 בקרוב?

אגב הנוזל קירור שיש לך- עשה לעצמך טובה ותשים משהו איכותי שם, בחברות הליסינג לרוב משתמשים במים עם צבע מאכל.

• תוכן חדש...