Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

אני מחפש רכב נוח ולא יקר מדי לאחזקה, בתקציב של כ- 60,000 ש"ח.כרגע מתלבט בין מזדה 3 2010-2011 לבין יונדאי i30cw מאותן שנים.

 

אשמח לשמוע גם הצעות אחרות, תודה.

פורסם

המאזדה 3 בעלת מושב אחורי צפוף וממש לא מתאימה למשפחה. תא המטען שלה קטן ולא נוח.

לזכותה תחושת זריזות למרות שבפועל היא לא ממש מהירה.

היונדאי מרווחת מאוד, תא המטען שלה מצויין, היא מאובזרת יפה וזולה מאוד לאחזקה.

לחובתה פלסטיקה פנימית לא נעימה (במיוחד בגלגל ההגה), חסרה משענת יד בין המושבים הקדמיים, בידוד רעשי כביש לא מושלם ומנוע מעט רועש תחת עומס.

אם מדובר במשפחה שחשוב לה הגודל ותא המטען, היונדאי עדיפה בהרבה על המאזדה. למעשה זו האופציה הטובה ביותר במחיר הזה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

×
×
  • תוכן חדש...