Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ביואיק לה סייבר 2001 מנוע 3.8.

כאשר אני מניע את הרכב בבוקר,הרכב מניע לשנייה אחת אבל מייד נכבה.

לא משנה כמה פעמים אני ינסה להניע בבוקר,הרכב יניע לשנייה אחת ומייד ייכבה.

מה שאני עושה על מנת שהרכב לא יכבה אני מייד נותן גז למשך 4 דקות כדי לחמם את הרכב,ואז הבעיה נפתרת והרכב לא נכבה.

חשוב לציין שאין שום קשר למזג האוויר.זה קורה גם בימים חמים וגם בימים קרים.

במהלך היום אין שום בעיית הנעה,והרכב מניע ולא נכבה.

יש עוד בעייה שפעם הטורים במצב תקין ופעם הטורים גבוהים.

יש לציין שהוחלפו חוטי הצתה חדשים מקוריים,פלאגים מקוריים,סלילי הצתה חדשים מקוריים.

הוחלפו צינורות ואקום,ועדיין הבעיה קיימת.

כמו שאמרתי ואני מסכם:אין בעיות הנעה.הרכב מניע ללא בעיה.הבעיה היא רק בהנעה הראשונית של הבוקר.הרכב מניע לשנייה אחת ונכבה,לא משנה כמה פעמים אני אנסה להניע אותו.רק לאחר לחיצה על הגז למשך 4 דקות אז הרכב לא נכבה ואני נוסע איתו רגיל אם כי לפעמים הטורים גבוהים.

חשבתי שאולי מדובר בחיישן MAF או מנוע צעדים.

אם למישהו יש כיוון בעניין זה יעזור.

עוד שאלה:האם יכול להיות שמדובר בבעיה במפלג?

פורסם

נשמע קצת כמו שסתום לחץ דלק לא תקין, זאת אומרת שבלילה הדלק חוזר למיכל ובבוקר עד שאתה מניע את הרכב הדלק צריך לעלות חזרה למנוע וזה לוקח לו זמן.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

לא בטוח. אם היתה בעיה של אי לחץ במערכת הדלק עת ההתנעה בבוקר, הדבר היה נפתר תוך מספר שניות מרגע ההנעה. כדאי לחבר סורק תקלות ולבדוק מה מצב נתוני טמפ' כפי שנמסרים ליחידת הבקרה מאת חיישן הטמפ' וכן לעבור על שאר נתוני החיישנים. במצב זה יתכן ותמצא את התקלה.

אם יבדק על ידי איש מקצוע מוכח שמכיר את הנתונים שאמורים להופיע בסורק התקלות מאת החיישנים, שווה לבדוק לחץ דלק וספיקה ומצב פילטר הדלק וזאת על אף ולמרות שלהערכתי הבעיה אינה שם כלל ועיקר.

יש לי הרושם שאין העשרת תערובת יעילה בשעות הבוקר [הכוונה לזמן שהמנוע קר].

יתכנו כמובן בעיות נוספות ואחרות.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

פילטר דלק מקורי AC DELCO הוחלף לפני כחודשיים.

כמו כן הוחלף וסת לחץ דלק חליפי של חברת DELPHI לפני שנה.[יש מחלה ברכבים האמריקאים שהווסת הזה הולך.].

לגבי חיישן הטמפרטורה אני גם חשבתי בכיוון אבל הדבר קורה גם בימים חמים.כמו שציינתי לא משנה אם זה ימים חמים או קרים בהתנעה הראשונה הרכב מניע לשנייה ונכבה.רק אחרי 4 דקות של לחיצה על דוושת הגז המנוע לא נכבה.

כמו כן יש בעייה של טורים גבוהים מדי פעם.

לפני שאני מתחיל עם החיישן טמפרטורה אני רוצה לדעת מה לשלול:

האם מנוע צעדים או חיישן MAF יכולים להיות חלק מהבעיה?

פורסם

אוקיי הבעיה כמו שתיארתי אותה בהתחלה שונה לגמרי.אני אסביר זאת מחדש:

1.ביואיק לה סייבר 2001 מנוע 3.8.

2.אין בעיית הנעה ברכב.הבעיה היא שהרכב מניע ונכבה לאחר 2-3 שניות.

3.לבעיה הזאת אין זמן.היום בבוקר למשל הרכב הניע מייד ולא נכבה.

4.אני יכול לנסוע שעה עם הרכב.לדומם את המנוע,לחזור אחרי רבע שעה ואז שוב הרכב יניע ומייד יכבה.

5.בנוסף יש בעייה שהטורים עולים מדי פעם ל-1.5.זה קורה גם בעת נסיעה שאני עוזב את הרגל מדוושת הגז ואז פתאום הטורים עולים ל-1.5 וזה יכול לקרות גם במצב סרק כמו בעמידה ברמזור.

לסיכום ובצורה ברורה:

הרכב מניע ונכבה מייד.זה יכול לקרות בבוקר,זה יכול לקרות במהלך היום זה יכול לקרות אחרי נסיעה של שעה או יותר,זה יכול לקרות במזג אוויר חם וגם במזג אוויר קר.

כדי שהרכב לא ייכבה אני לוחץ על דוושת הגז בין דקה ל2 דקות ואז זה מסתדר והרכב לא כבה.

חשוב לציין שהרכב לא נכבה בשעה נסיעה או בשעת עמידה ברמזור או בסרק.

כמו שציינתי לעיל החלפתי את החלקים הבאים:

חוטי הצתה,פלאגים,סלילי הצתה[סט של 3]צינורות ואקום,פילטר דלק,וסת לחץ דלק.

לפני שאני מתחיל עם סורק תקלות ואבחון אני רוצה לדעת האם איזה כיוון זה יכול להיות ואיזה כיוונים לשלול?

האם מנוע צעדים זה כיוון לפתרון?

האם חיישן טמפרטורה זה כיוון לפתרון?[לדעתי זה לא כי זה קורה בכל מצב גם אחרי שעה או שעה וחצי נסיעה]

האם חיישן MAF יכול להיות הבעיה?

האם חיישנים אחרים?

האם ניקוי בית מצערת יכול לעזור?

תודה מראש

אלי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...