Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
החבר היה בסיאט והם נותנים רק שנתיים אחריות ולא מוכנים להאריך את האחריות לגבי הגיר אפילו בשעה בטענה שאין צורך כי כל הבעיות תוקנו וכבר אין בעיות.... מרגיז.

אם הם אמרו שאין בעיות אז למה הם לא נותנים יותר זמן אחריות?

מן הסתם כי עדיין יש בעיות והם בסך הכל רוצים למכור ותו לא.

פורסם

קניתי עכשיו פולו חדשה (1.2 DSG). תודה על הברכות :-). היא מחליפה את הפולו הקודמת שלי. לא היתה בה בעיה אבל עברה את עדכון הגיר והתוכנה שעשו לכולם. הגיר עבד מצוין וקיבלתי חמש שנים אחריות שעברו עם מכתב לקונה. לא הססתי לרגע אם לקנות את הפולו החדשה. הגיר החדש מעולה ואפשר להית בטוח שיצרן כמו פולקסווגן לקח את הבעיה ברצינות ומצא לה את הפתרון המלא. זה ליבת העסקים שלהם אז מה נראה לכם שהם היו יכולים להרשות לעצמם לחפף?! פישפשתי בפורום ולא באמת מצאתי תלונות על הגיר בשנתיים האחרונות כמו שמישהו פה כתב, וגם זה היה כמובן פקטור בשיקול. בכל אופן, עכשיו קיבלתי שלוש שנים אחריות רגילה. את האחריות הארוכה הם נתנו באופן נקודתי לשנתונים שהיתה בהם בעיה וברור שהייתי שמח שגם עכשיו תהיה אחריות כמה שיותר ארוכה כמו בכל קניה של משהו, אבל אני יותר מרגוע. מי שלא מנסה את הגיר הזה מפסיד לדעתי. האוטו עצמו אחלה. בקרוב אנסה לעלות התרשמות קצרה אחרי שנשפשף אותו קצת

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
קניתי עכשיו פולו חדשה (1.2 DSG). תודה על הברכות :-). היא מחליפה את הפולו הקודמת שלי. לא היתה בה בעיה אבל עברה את עדכון הגיר והתוכנה שעשו לכולם. הגיר עבד מצוין וקיבלתי חמש שנים אחריות שעברו עם מכתב לקונה. לא הססתי לרגע אם לקנות את הפולו החדשה. הגיר החדש מעולה ואפשר להית בטוח שיצרן כמו פולקסווגן לקח את הבעיה ברצינות ומצא לה את הפתרון המלא. זה ליבת העסקים שלהם אז מה נראה לכם שהם היו יכולים להרשות לעצמם לחפף?! פישפשתי בפורום ולא באמת מצאתי תלונות על הגיר בשנתיים האחרונות כמו שמישהו פה כתב, וגם זה היה כמובן פקטור בשיקול. בכל אופן, עכשיו קיבלתי שלוש שנים אחריות רגילה. את האחריות הארוכה הם נתנו באופן נקודתי לשנתונים שהיתה בהם בעיה וברור שהייתי שמח שגם עכשיו תהיה אחריות כמה שיותר ארוכה כמו בכל קניה של משהו, אבל אני יותר מרגוע. מי שלא מנסה את הגיר הזה מפסיד לדעתי. האוטו עצמו אחלה. בקרוב אנסה לעלות התרשמות קצרה אחרי שנשפשף אותו קצת

תתחדש על ה 1.2.... אבל פה מדובר על ה 1.8 עם 180כ"ס שאיתו התיבה צריכה להתמודד.

אני חושב שאם יצרן/יבואן מאמין במוצר שלו הוא יתן אחריות נורמלית ולא רק שנתיים שזה הכי מעט מכל היבואנים הרציניים.

סובארו נותנת 5 שנים,למה? כי היא מאמינה באמינות הכלים שלהם. חבל שסיאט לא....הרכבים שלהם הם למעשה פולצוואגן מוזלות עם אותן מערכות שהיו יכולות להימכר טוב יותר אם האחריות כאמור הייתה ארוכה יותר.

פורסם

שאלה נוספת שהתעוררה עקב בדיקה בלוח יד 2.

אני רואה שיש שם לא פחות מ-9 מכוניות בדיוק כאלה למכירה רק משנת 2014...זה לא אומר משהו על העיניין שאנשים מוכרים את הרכב כל כך מהר? רובם לא הגיעו אפילו ל-12 ק"מ...

פורסם

IEC, לגבי כמות המכירות ביד2, אני רק יכול לשער שכנראה היה איזה מבצע בזמנו שחתכו מחיר וסוחרים ובעיקר כאלה שרוצים לעשות מכה זריזה של כמה אלפים, ניצלו את זה כדי לקנות ולמכור ברווח. זה קורה לא פעם. לגבי האחריות, כשהיתה בעיה הם האריכו את האחריות וכלקוח אני יכול להגיד לך שזה מאוד תרם גם להרגשה הטובה וגם לשיקול אם לקנות מהם שוב. מניסיון אני גם יכול להגיד לך שתנסה למכור סובארו כמשומשת ופולקסווגן ותראה עם מי תתקע. אי אפשר למכור סובארו אלא בשחיטה כשרה של המחיר. משך אחריות הוא לא פעם כלי שיווקי שמשתמשים בו בעיקר כשמתקשים להשיג או להציג יתרונות איכותים או טכנולוגים על פני מתחרים. לקיה למשל זה אחד הדברים אם לא המרכזי שבהם, שעבד נהדר בהליך החדירה לשוק. סובארו הלכה למהלך של חמש שנים רק לאחרונה (שנה או שנתיים אחורה) כניסיון להתרומם מתחתית טבלת המכירות שבה היא מדשדשת כבר הרבה שנים. זה לא בהכרח אינדיקטור למשהו ועובדה שהציבור לא קונה את זה תרתי משמע.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

לגבי אמינות הגיר:

דוד שלי רכש סיאט טולדו 2013 מנוע 1.4tsi עם גיר dsg7, ולפני כחודש בטיפול 30,000, (שעולה כ 1,600 ש"ח ללא פלאגים), עקב רעידות הוחלפו המצמדים בגיר.

• תוכן חדש...