Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוכנות רכב 'דיל קאר'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו התנסה עם סוכנות הרכב הנ"ל? הם יושבים באשדוד/אשקלון אם אינני טועה.

מצאתי שם אקזמפלר יחסית שמור. אני עוד לפני בדיקה פשוט רוצה לדעת האם זה כדאי בכלל.

בנוסף אשמח לשמוע גם חוות דעת על טרייד מוביל. גם שם מצאתי מציאה מיוחדת.

הם מתחייבים על מנוע גיר שילדה, מה זה אומר בדיוק? האם צריך לחתום על משהו או שזה הסכם שנאמר בעל פה?

פורסם

זה וזה, סוחרים מאכערים שתפקידם לקנות רכב בזול ולמכור כמה שיותר ביוקר. לכן, כבדהו וחשדהו, בעיקר חשדהו.

לא מאמינים למילה אחת שיוצאת לסוחר רכב מהפה. לבדוק הכל מהכל. רק אחרי שמגלים שהכל כשר, אפשר לקחת לבדיקה ואז לקנות על פי הממצאים.

אני רכשתי לפני 4 חודשים רכב מטרייד אין בכפ"ס, למעשה אין חירטוט אחד בספר שהסוחר לא חירטט אותי - פשוט הרכב היה באמת מוצלח, למרות הסוחר הדפוק.

פורסם
זה וזה, סוחרים מאכערים שתפקידם לקנות רכב בזול ולמכור כמה שיותר ביוקר. לכן, כבדהו וחשדהו, בעיקר חשדהו.

לא מאמינים למילה אחת שיוצאת לסוחר רכב מהפה. לבדוק הכל מהכל. רק אחרי שמגלים שהכל כשר, אפשר לקחת לבדיקה ואז לקנות על פי הממצאים.

אני רכשתי לפני 4 חודשים רכב מטרייד אין בכפ"ס, למעשה אין חירטוט אחד בספר שהסוחר לא חירטט אותי - פשוט הרכב היה באמת מוצלח, למרות הסוחר הדפוק.

הבנתי. שמח וגם מצטער שזו הייתה החוויה שלך. מה זה בדיוק התחייבות על מנוע גיר שילדה? מה הכוונה בכך? האם חותמים על משהו

פורסם

אני מציע שתחתים את הסוחרים על כמה שיותר מסמכים במידה והם מתחייבים על משהו. זה יעזור לקבל את הכסף של הבדיקה בחזרה במידה ולא יעמדו במילתם.

צריך לדאוג שהסוחר יהיה חד משמעי עד כמה שניתן.

לצערי, חלק נכבד מהסחר ברכב משומש עובר לסוחרים למיניהם, ויש הרבה רכבים טובים שם, לצד נבלות אמיתיות - ככה שצריך להיות זהירים.

בכל מקרה, תמיד תמיד לקחת לבדיקה עצמאית, במכון מרוחק עד כמה שאפשר מהמגרש.

פורסם

ההצעה החשובה ביותר היא שתיקח את הרכב לבדיקה במכון שאתה תבחר, ובעדיפות לא בקירבה

למתחם של הסוחר.

כדי לסגור קצוות, בדוק אפשרות לעבור עם הרכב במוסך מורשה/מתמחה לבדיקה נוספת והערכת מחיר לתיקונים

הדרושים.

אם הסוחר ייקח אותך למכון בדיקה שהוא בוחר, סביר להניח שטופס הבדיקה לא יהיה שווה במהימנותו אפילו

לעלות הנייר עליו הוא הודפס.

פורסם

אחלה.

אז בסהכ אין איזה איסור מיוחד לקנות ממגרש או התראת התרחקות מהמקומות האלה. רק לוודא כמו בכל מכירה שהמוכר אמין. נשמע לי בדיוק כמו לקנות מכל אחד שמעוניין להיפטר מהרכב שלו.

פורסם
אחלה.

אז בסהכ אין איזה איסור מיוחד לקנות ממגרש או התראת התרחקות מהמקומות האלה. רק לוודא כמו בכל מכירה שהמוכר אמין. נשמע לי בדיוק כמו לקנות מכל אחד שמעוניין להיפטר מהרכב שלו.

אל תגזים. כשמישהו עושה משהו למטרות מסחר ופרנסה, הגישה לרוב, שונה.

בכל מקרה, בנוגע להתחייבות:

שאלת שאלה טובה. גם אני הצטרפתי\חזרתי לפורום כדי לשאול אותה בזמנו. זה סוג של "סוד" שההתחייבות הזאת לא שווה כמעט כלום. באופן משעשע, בעוד שהתחייבות מפרטי באמת לא שווה כמעט כלום, דווקא אצל עוסקים וחברות יכול להיות לה ערך, במידה והוגדרו הליקויים שנכללים בהתייחבות, וההחזר במידה והם נמצאו.

לדוגמא - "הוצהר כי הרכב לא עבר תאונות כלל מרגע עלייתו לכביש, והצד המוכר מתחחייב על כך. לכן, במידה וימצא ליקוי במרכב במשמעות בינונית ומעלה, או ממצאים שיעידו על כך שחלקי מרכב המחוברים בברגים עברו החלפה - יחזיר המוכר לקונה באופן מיידי את עלות הבדיקה כולה כולל מע"מ".

זאת סתם דוגמא. אתה תראה איך כל התחייבויות שוות ל**ת ברגע שמישהו מתבקש לחתום על משהו ולהגדיר את המשמעות שלו.

ביד2 זה אפילו יותר גרוע. יש דברים בסגנון "מתחייב על כל בורג בבדיקה" על רכב 7-10 שנים על הכביש. אני רוצה לשמוע עדות של בנאדם אחד בהיסטוריה של המדינה שמישהו התחייב לו "על כל בורג", לקח לבדיקה, מצא ליקויים, החליט לא לקנות וקיבל שקל אחד בחזרה.

אגב, שים לב למשהו בנוגע לניסיון החיובי (בערך) של ד"ר סובארו - הוא רכש רכב מאוד לא נפוץ ולא מבוקש, וידע בדיוק מה הוא רוצה ומה הוא קונה. בתנאים כאלה יש סיכוי יותר טוב לעסקה סבירה. "מציאות" של רכבי מיינסטרים לרוב לא תמצא אצל סוחרים.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם (נערך)

אז כן כדאי לראות או לא כדאי לראות ?

להשקיע את הזמן ולנסוע למגרשים כאלו ?

מדובר על דגמי פיאט גרנדה פונטו/סיטרואן C4

עריכה אחרונה על ידי LuppiK
פורסם

אני במקומך הייתי מנסה לחפש את הרכבים (הלא נדירים) האלו בקרב מוכרים פרטיים, כך הסיכוי שלך

למצוא רכב שמור ולרכוש אותו במחיר טוב גבוה יותר.

כמובן שיותר קל להגיע למגרש, לבחור מהמבחר ולצאת עם אוטו - הרבה פעמים הנוחות הזאת עולה בהרבה שעות

מוסך שמלוות גם בהוצאות נוספות לא מבוטלות.

פורסם
אני במקומך הייתי מנסה לחפש את הרכבים (הלא נדירים) האלו בקרב מוכרים פרטיים, כך הסיכוי שלך

למצוא רכב שמור ולרכוש אותו במחיר טוב גבוה יותר.

כמובן שיותר קל להגיע למגרש, לבחור מהמבחר ולצאת עם אוטו - הרבה פעמים הנוחות הזאת עולה בהרבה שעות

מוסך שמלוות גם בהוצאות נוספות לא מבוטלות.

אם בדיקה אמרה שהכל בסדר אז למה לא? אפשרויות מימון מאוד קורצות לי פשוט. במקום לשלם את כל הסכום בבת אחת למוכר פרטי

פורסם
אם בדיקה אמרה שהכל בסדר אז למה לא? אפשרויות מימון מאוד קורצות לי פשוט. במקום לשלם את כל הסכום בבת אחת למוכר פרטי

אתה יכול לברר מול חברות המימון על הסדרים שיש להם למתן מימון לרכב. גם הסוחר לא נותן בד"כ כסף מהבית, אלא מקבל הכל במזומן מחברת מימון, שאתה חייב לה כסף אחר כך.

כשאתה מדבר על רכבי מיינסטרים, אפשר ללכת על רכישה מאדם פרטי - כך אתה יכול להוריד לא מעט שקלים מהמחירון, להתמקח היטב - ואין צורך בתיווך של הסוחר.

פורסם

אני לא הייתי פוסל על הסף מגרשי טרייד אין גדולים ומוכרים למשל טרייד מוביל עבור דגמי פיאט ולובנסקי טרייד עבור דגמי סיטרואן. אלה בבחלט מכוניו מיינסטרים וגם שם המבחר גדול. כמובן לא לוותר על בדיקה שתעשה בעצמך. זה שווה את הכסף.

• תוכן חדש...