Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התפנקתי לאחרונה בסקודה סופרב 3.6 2009

מבסוט עד הגג אין מילים

עכשיו רוצה להחליף את הרכב של האישה

כיום נוסעת על בלנו 2000, היא סובלת עם הרכב הזה, פשוט מבואסת כל הזמן, שבכל מיני מובנים משפיע גם עליי :shock:

חשבתי על מזדה 3 בהתחלה אבל נזכרתי שאוטוטו קיץ ואני צריך 4X4 שיקח את האופנוע ים

מה מומלץ ? עד מחיר של 25K בערך ?

כמובן צריך שיראה נורמלי, אישה תנהג על הרכב הזה, מה שכן נראה לה עד עכשיו זה הסוזוקי ג'ימני, למרות שכואב לי בלב לשים מעל המחירון על הרכב, לא מבין מה כולם משתוללים בשוק עם הרכב הזה

עוד אופציה היא מה שהיה לי בעבר, איסוזו טרופר 3.5 קצר, ששנינו מאוד אוהבים איך שהרכב נראה, הפחד הוא כמובן הגירים שם

הייתה לי אחת שמורה מאוד מאוד עם ק"מ נמוך וגם שם התחלתי לקבל בעיטות בגיר אז זה משהו שצריך לקחת בחשבון

מה דעתכם ?

***Alpine 9882ri -- JBL GTO6507 6.5" -- JBL GTO1004 -- ROCKFORD P312D4 ***

פורסם

השוק של הג׳ימני אכן מטורף אבל מתחיל להירגע קצת לאחרונה עם השקתו המחודשת של הרכב. מצד שני, לג׳ימני תקין יש מחיר מינימום שהוא לא ירד ממנו - וזה בערך 20 עד 25 אלף ₪. אם סמוראי מודל 90 נמכר במחירים כאלו, אין סיבה שג׳ימני יהיה זול יותר.

בכל מקרה, אין לכם ילדים? הרכב קטן מאוד ולא מתאים למשפחה עם ילדים. הוא גם חלש מאוד, אני ממש לא בטוח שכדאי לגרור איתו אופנוע ים בחול כי אתה תטגן לו את הגיר מרוב מאמץ.

למה לא סוזוקי גרנד ויטרה? קצר או ארוך לבחירתכם?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כיום נוסעת על בלנו 2000, היא סובלת עם הרכב הזה, פשוט מבואסת כל הזמן, שבכל מיני מובנים משפיע גם עליי :shock:

אז אם היא הייתה מבואסת וזה לא היה משפיע עליך הכל סבבה...:lol:

הסופרב שלך היא 4X4, תוריד איתה את האופנוע ים.

וגם הרמפה מבטון אז בשביל מה צריך 4X4, שואל ברצינות, בחיים לא היה לי והורדתי אופנוע ים למים.

תיקח לה משפחתית יותר מודרנית כמו מזדה 3 והיא תהיה מרוצה.

כל רכב בשבילה עדיף על ג'ימני, אלא אם כן היא יוצאת כל שבוע לטיולים וניווטים בהרי אילת.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)

אמרו לך B4, מה הבעיה? יש גם אימפרזות 2005 -6 מנוע 2 ליטר 4×4 במחיר רצפה.

בכל מקרה אם זה רק בתוך אילת אז כבר תקנה טרקטורון ותגרור איתו.

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בחודש האחרון הצטרפה לחיק המשפחה דייהטסו טריוס.

אם אין כוונה לצאת מהעיר, או לבלות בו ברציפות שעות, מדובר באוטו נחמד לגמרי.

אוטומאטי.

אין לי מושג מה שוויו - אבל שמו לי על הוישר כבר 5-6 פתקים של אנשים שמשאירים טלפון ומתחננים לקנות.

מתישהו בעתיד הלא ידוע בטח אכתוב משהו על הדבר הזה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מוזר מאוד מה שקורה עם הטריוס הזה.

גם אצלי למשפחה המורחבת הצטרפה אחת כזאת לפני כמעט חודשיים ומאז כמעט ונמכרה כבר 3 פעמים בכמעט 5,000 שקלים יותר ממה שנרכשה.

פורסם

אני הייתי הולך לכיוון הסובארו אאוטבק 4X4 חזק בשטח ויוכל בקלות לגרור אופנוע ים.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם
אני המלצתי להיפטר ממנו עוד ביום שהוא נרכש, ועוד במחירים כאלה אין שאלה, אבל הם אוהבים אותו.

מוזר. בעת רכישתו כחדש חשבתי שזו ממש קניה לא כדאית. גם קשה היה לי להעריך אותו. וכך במשך שנים, שמעתי כמה אוהבים אותו ומרוצים ממנו. אבל ידעתי שזה רכב נחות למדי. מאז שהוא אצלי, ואני נוהג בו מדי כמה ימים לזמן קצר, למדתי ממש לחבב אותו. עם כל מגרעותיו, הוא עדיין חבילה ממש חמודה. מוזר לי שאני כותב את זה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הקטע הזה של נשים וג'יפים חזק... אם היא נעולה על גיפון לך על הגימיני בעיני הוא עשה את שלו אני לא מת עליו אבל התקציב שלך מתאים לו . אני במקומך הייתי עושה את הכל כדי להוריד אותה מגיפון והולך על אימפרזה.

• תוכן חדש...