Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ראיתי היום פירסום בעמוד הפייסבוק של אוטוסטור של המוצר הנ''ל

מישהו יכול להביע חוות דעת על המותר הנ''ל?

אופן השימוש דומה ל-ONR?

פורסם (נערך)

המוצר הוא waterless wash (ללא מים בכלל, רסס ונגב), להבדיל מ-rinsless wash (אין צורך בשטיפה מקדימה/מאוחרת, יש צורך במים בצורה כזו או אחרת).

הוא דומה למוצר של מג'ס שנקרא wash&wax anywhere, ולעוד מוצר שנמכר בעבר באוטוסטור ששמו היה bluewash, למי שזוכר.

אמנם רשום באתר של אוטוסטור שניתן לדלל את המוצר ביחס של 1:2, אך עם מוצר כזה לא הייתי "משחק". (יש עוד מוצר של כימיקל שנקרא echowash hose free, מרוכז, מגיע בגלון וכן מיועד לדילול, מחיר דיי אסטרונומי).

לדעתי המוצר הזה לא שווה את ההשקעה, המחיר לא יצדיק את התמורה והופך את המוצר ללא רלוונטי, כשמנגד ליטר של onr עולה כמעט אותו דבר, וניתן לדללו ביחסים של qd שהם שווי ערך לשטיפה בעזרת המוצר של cg, כמעט 17 פעמים.

80 ש"ח לפחות מ-500 מ"ל, לבקבוק כזה שמפרקים בשטיפה ורבע, זה פשוט לא זה.

בנוסף, מדברים ברשת על צורך רציני בבאפינג (תוספות ווקס שמקשה על ההסרה), שזה קצת יותר מאמץ מניגוב קליל (לא בטוח במיוחד, כשמדובר בשיטה כזו של שטיפה), ואם כבר השוואה מתבקשת ל-onr בדילול של qd, גם אז onr יוצא כשידו על העליונה מבחינת נקיון/עלות תועלת/סיכוך ועוד (אם להסתמך על ביקורות מדיטיילינג וורלד וכו').

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

נראה לי שאעשה הזמנה של מטליות מהקוריאני ואקנה ליטר של onr לניסוי

בזמן האחרון לא יוצא לי לשטוף את הרכב בתדירות שהייתי רוצה

יתכן וה-onr יתן את הפיתרון בין השטיפות

פורסם

אחד מהמוצרים שהם ללא ספק הקניה הטובה ביותר שעשיתי לרכב - ONR, מומלץ.

ולפי מה ש SCIPOPO כותב לא שווה להתעסק עם ה ECOSMART מבחינה כלכלית ופרקטית, כי ה ONR מספיק להמון זמן ושטיפות.

אגב שבוע הבא מתוכנן גשם ממה שאני רואה, אז קח בחשבון.

Opel Adam S 2017

פורסם

הדעה שלי לא אמורה לקבוע כלום לאף אחד :)

מי שרוצה לנסות שילך על זה בכיף, אני לא חושב שהמוצר גרוע, אני רק חושב שהוא לחלוטין לא משתלם (בשיט).

"יאללה בירי".

פורסם

נו ו..נתת אחלה הסבר מדוע :p

פחות מחצי ליטר ב 80 ש"ח, כשליטר ONR עולה 80-90 ש"ח ומספיק לים שטיפות לעומת כמה בודדות של החומר הנ"ל זה דיי אומר הרבה.

בתאכלס ממה שאני מבין המוצרים של CG אוהבים להצטייר כיוקרתיים בכמויות נמוכות יחסית אבל בפועל התוצאות לא מי יודע מה מדהימות, אני נחלתי קצת אכזבה מה V07 וגם מהבלאקלייט, יושבים אצלי בצד.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...