Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חודשיים שבהם הייתי עסוק התפניתי אתמול להמשך הרכבת המערכת שברכבי,להזכירכם ביום העבודה הראשון נעשה איטום מלא של הדלתות וחלק מתא המטען,

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46943

ואילו יום העבודה השני יועד לפירוק הכיסאות הקדמיים לשם הרכבת שני המגברים של ג'נסיס מתחת לכל כסא,והמשך איטום תא המטען.

תמונות תא המטען מעט מטעות אך כאשר קניתי את "הבאלק" דינאמאט השני הייתי בטוח שאני אשאר לפחות עם חצי ומי שמתכנן איטום יסודי של תא מטען שייקח בחשבון שצריך לפחות " באלק " (כמובן שתלוי בגודל תא המטען.)

גם מבחינת רכיבי המערכת חלו שינויים כאשר בהמשך ייבנה ע"י יוסי אלפין (המתקין) בניות למיד (של מורל) ולטוויטר בקורות.

קשה קצת לתאר ולהבין את משך הזמן שלקח לבצע אתמול את הרכבת המגברים וסיום איטום תא המטען ומכיוון שלא רציתי להכביר במילים החלטתי לצרף מספר תמונות.

תודות-לאיל על הסבלנות והייעוץ וכמובן ליוסי שעמל קשות ולליטן שסייע.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד, ממש יפה האטימות בבגא'ז, אני גם מתכוון לאטום בצורה כזאת .

כמה עלה לך הקיט לש דינאמאט ?

מש"ק זרזור

פורסם

גם אני מתכוון לעשות איטום רק עם חומר אחר, כמו כל הבניה שלי.

התכנון העכשווי שלי מתחלק ל 2:

1) הוא לבנות מערכת שמנצלת את כל המשאבים.

2) לעשות בניה ברכב בצורה נזולה והטובה ביותר שניתן.

אני עושה את זה כידי להוכיח שלא צריך להשקיע הרבה כדי לקבל איכות טובה +

וגם בניה אפשר לעשות בממש זול.

אני בינתיים בשלב התכנון בגלל מורכבות העבודה, לאחר שאסיים כל מי שמעוניין יוכל לראות ולהכשיב אצלי ברכב בכל יום שלישי באוטופרט.

אני ישאיר את הבניה עד שיגיע הציוד החדש שהזמנתי מחול. :-P

פורסם

הקשר הוא כדי שאנשים יבינו שיש חומרי איטום אחרים וממש זולים שלפי דעתי יכולים להספיק, ואני מזמין כל מי שרוצה לבוא לשמוע ולתת דעתו על כך.

עם כל הכבוד לדינמאט לדעתי הם סתם יקרים ולא נותנים תמורה ששווה לכסף שהם עולים.

פורסם
הקשר הוא כדי שאנשים יבינו שיש חומרי איטום אחרים וממש זולים שלפי דעתי יכולים להספיק, ואני מזמין כל מי שרוצה לבוא לשמוע ולתת דעתו על כך.

עם כל הכבוד לדינמאט לדעתי הם סתם יקרים ולא נותנים תמורה ששווה לכסף שהם עולים.

אז מה כן נותן תמורה יותר טובה מדינמאט ופחות כסף ?

אני שואל בגלל שאולי לא יוכל להגיע ולראות ביום שלישי את הציוד שלך ...

מש"ק זרזור

פורסם

יש כל מיני מוצרי איטום של פזקר שממש מזכירים בצורתם את דינמט,, אפילו יש לי חתיכה להראות למי שרוצה.

מה שכן, זה לא יעיל כמו דינאמטככה שלאטום דלתות ברמה גבוהה אי אפשר, אבל לליסנס פלייט או דברים כאלה זה מעולה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

איזה יופי הנחת לך שם את המגברים :-)

יש לי גם כזה אוטו, ואני צריך להכניס מחשב מתחת לכיסא (עד עכשיו חשבתי שאין מקום מתחת לכיסאות כל-כך) אז שתי שאלות א. זה מסובך להוריד את הכיסאות? (בעצם רק כסא אחד.... זה שליד הנהג) וב. אתה יכול להגיד לי מה בדיוק האזור בס"מ שאני יכול להניח שם משהו? (גובה מקסימלי אורך ורוחב)

תודה!

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

• תוכן חדש...