Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את כל הכלים, ואחרי עבודה מתכנן ליישם את האוטם בפעם הראשונה. אבל לפני שאתחיל, הצטיידתי בספוגיות הפשוטות של מגווירס ליישום האוטם, בצבע צהוב, נראה לי כל אחת עלתה לי חמישה שקלים באוטוסטור. קניתי 3. הם יספיקו ויעשו את העבודה?

פורסם

למה לא? לי יש ספוגיות צהובות זולות מאיביי, כשאני מורח את ה jetseal אני משתמש באחת לכל הרכב. אין צורך לשים הרבה מהחומר, שכבה דקה זה מספיק. תקרא רק את ההוראות לגבי זמן המתנה עד לניגוב.

 

פורסם

זה יספיק רק שים לב שאתה לא מספיג את כל הספוג בחומר. שים ממש טיפה כל פעם.

ספוגים דחוסים יותר יהיו עדיפים אבל עולים 25-30 ש"ח (או אפילו יותר, במקרה של הספוג של אופטימום)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

×
×
  • תוכן חדש...