Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחסומי משטרה סביב נוקיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני חשבתי בזמנו שבחיים לא יצליחו להחליף את "יד אליהו" בנוקיה. זה תפס הרבה יותר חזק מהמצופה.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אני חושב שלא רק בעלי רכבים משופרים צריכים להתרחק משם, אלא כל מי שלא נוהג על קופסא אוטומטית 1.6.

ורק בגלל בזבוז הזמן של להוכיח לשוטר שכל האוטו שלך מקורי...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתמול אירגנו מפגש ספורטיביות בקניון איילון דרך פייסבוק אז המשטרה הגיע לשם ואז שינו את המיקום לארנה הרצליה אז השוטרים עברו לשם .

כנראה בסוף השוטרים עברו ליד אליהו להשלים את המשמרת שלהם.

מזמן אין רכבים ספורטיבים ביד אליהו

אייל

פורסם

מעצבן אותי מה שאתה כותב, כי זה אומר שהם אשכרה מתעסקים בכמה עונדות במקום להתעסק בחארות האמיתיים בכביש.

עד מתי משטרת כותרות...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מעצבן אותי מה שאתה כותב, כי זה אומר שהם אשכרה מתעסקים בכמה עונדות במקום להתעסק בחארות האמיתיים בכביש.

עד מתי משטרת כותרות...

כניראה עוד הרבה זמן.:brickwall:
פורסם

בעבר (הלא רחוק) היו מפגשים מעניינים בנוקיה, בלי השתוללויות ובלי כלום. עד שהמשטרה החליטה לעשות מבצע כולל על נוקיה, והשאר היסטוריה. חבל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה הזמן לספר או להזכיר שהחברים שהגיעו לארנה נפלו על מפגשו של פייביש (מועדון טורבו, או איך שהוא לא קורא לזה). אני רק יכול להמליץ למי שמגיע למפגשים שונים, גם לברר לפני מי בדיוק מארגן אותם (ואני לא מכיר את הנפשות הפועלות מאחורי הדף הרלוונטי בפייסבוק, אבל לפחות חלק ממה שהם עושים נראה כמו ניסיון פרובוקציה או התבכיינות בשם ההתבכיינות).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

בתור אחד שביקר בהמון מפגשים של "המשופרות", המשטרה נטפלת על אנשים שקל להם לתפוס, ותופסת אותם שהם מרוכזים במקום אחד, במקום לבוא באמת לבעייתים ולקחת להם את הרישיון, שכשיש מפגש של 40 מכוניות של חברים שבאו למפגש לדבר ולהעביר את הזמן בדיבורים על מוטוריקה, ולהעביר את הזמן בכיף עם החבר'ה מאותו התחום, תמיד יבוא 1 שיתחיל להרים שם אמברקסים ולהשתולל, ואז בחדשות מודיעים על "מירוצים בחניון" איך בכלל אפשר להגיד את 2 המילים האלו באותו משפט?

במקום שהמשטרה תבוא לאותו 1 ותעצור אותו, ותיקח לו את הרישיון ובצדק (גם רוב המשופרות באותו מפגש חושבים שצריך לקחת לו את הרישיון) הם באים לכל החבורה שרובם לא קשורים להשתוללות הזאת וחוסמים את החניון ומחלקים הורדות מהכביש על שטויות, כאילו תפסו פה מינימום את החברים של:

I AM TAI BOOGIE

מה הקשר שיפורי רכב לצלחות ואמברקסים בחניון? גם רכב מהחברה יכול לעשות את זה, לא צריך שיפורים בשביל זה, המשטרה מסרסת את התחום הזה וחבל

עריכה אחרונה על ידי maatrixx

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...