Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שנה ו22,000 על פיג׳ו 207 והצגת הכלה החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, אז ככה,

לפני שנה קניתי פיג׳ו 207 שנת 08, 1.6 120 כ״ס תת דגם טרנדי אוטומטית, ומד הק״מ עמד על 78,000

יש לציין שעברתי אל ה207 מ206cc ישנה ונוחות הנסיעה היא עולם אחר,

מהבחינה הזו יש לציין שהרכב נוח יחסית, שיכוח מהמורות לא רע ומושבים עם תמיכה צידית, פה הצרפתיות לא מאכזבות בדרכ,

לנוחות הנסיעה נוסיף את תיבת הal4 המוכרת שעברה עדכון מאז הcc המזדקנת שנתנה לי בעיטות ללא הרף, התיבה ב207 פעלה יפה והעבירה הילוכים בצורה חלקה ולא נראו סימני חוסר אמינות מצידה (למרות ששנה אחת לא מהווה אינדיקציה), אבל עם כל הכוונות הטובות של פיג׳ו, התיבה הזאת כבר יחסית מיושנת והייתי ממליץ לשדך למנוע את התיבה הרובוטית שיושבת על דגם ה1.4 יחד עם המנופים להעברת הילוכים כמו בדגם החלש יותר.

מיקום המתגים מעולה, הפעלת הפונקציות ברכב בצורה נוחה ופשוטה (מחשב דרך בלחיצה בצד מתג הוישרים, כפתור כיוון המראות ליד מתג החלונות ולא בצד ההגה כמו ברכבים מסויימים,

איכות ההרכבה בסדר, הדאשבורד נעים למגע, הקונסולה המרכזית נראית מעט מיושנת, פשוט קבוצה של 1din אחד על השני.

מהבחינת האבזור, המון מערכות בטיחות, 6 כריות אוויר, מחשב דרך(אני מכור למחשב דרך), שליטה על המערכת מאחורי ההגה, אפשרות לטריפטוניק, רכב ננעל לבד מעל 10 קמ״ש, אין פנסי ערפל אלא רק בתת דגם ספורט, הגה נהיה קשה יותר בצבירת מהירות, הגה מתכוון גובה ועומק, מושב נוסע מתכוון גם לגובה, ו.. זהו אני חושב, הרכב לדעתי מרווח למשפחת הסופר מיני, מס פעמים נסעתי עם רכב מלא ולא הייתה בעית צפיפות, בגאז גם כן בגודל מספק.

על הכביש? על הנייר 120 כ״ס לסופר מיני נשמעים הרבה, אבל הרכב הזה שוקל, לטוב ולרע, הוא יושב מצויין על הכביש, יצא לי לעבור את ה160-170 והרכב לא רעד טיפה, נשאר יציב ונתן תחושת בטחון, הרכב מרגיש זריז וחזק, אבל בתאכלס? כמעט 13 שניות ל100 זה לא מה שמצופה מ120 כ״ס לרכב בסגמנט קטן.

שלא תבינו לא נכון, אם תרצו להאיץ ולעקוף המנוע לא ימנע מכם, אבל יש הרגשה שיכלו לסחוט מהרכב הזה יותר אם היו מתאמצים.

צריכת דלק? 11 ק״מ לליטר, נסיעה משולבת בעיקר בין עירוני, לא חסכוני ולא חסכוני כלל גם בשמן, בשנה שהיה אצלי מילאתי בערך 2 גלונים של שמן וזו צריכה לכל הרכבים עם המנוע הזה, לא הייתה אצלי בעינ, יש לציין שאחרי המתיחת פנים ב2010 הנושא השתפר.

ה207 לא הציגה בעיות אמינות כלל, לא נורות שנשרפות ולא בעיות חשמל כפי שנהוג להשמיט את הקונצרן הצרפתי, פעם אחת חודש לאחר הקניה נתקעתי כי הבעלים הקודם לא טרח להחליף מצתים, הוחלפו מצתים ב450 ש״ח כולל עבודה ומאז הרכב נסע ונסע ונסע, ביצעתי רק טיפול אחד ב90 אלף שעלה 460 ש״ח כולל מעמ, טיפול שכלל החלפת שמנים ופילטרים, יש לציין שהמנוע המדובר משתמש בשרשרת תזמון ולא רצועה.

סהכ אני אסכם את ה207 כרכב ששירת אותי כנדרש, קיבלתי בדיוק מה שציפיתי ולא יותר, המינוס העצום ביותר של הרכב הזה הוא השוק שלו, אם תקנו, לא תצליחו למכור, אני נאלצתי לפרוש לטרייד אין.

קצת תמונות של הרכב:

לאחר המון התייעצויות ונבירה בפורומים שונים, עזרה מקבוצת הווצאפ, הרכש החדש הוא פיאט בראבו סנסיישן לבנה שנת 2011, אני עם הפיאט רק מס ימים וכבר באקסטזה, רכב מדהים ושווה כל שקל, בואו נראה מה העתיד יגיד :)

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

עברתי לסקייטבורד

פורסם
תתחדש!

אכן השוק של ה207 מת.

מצד שני אני לא בטוח שהמדבקות השחורות האלו עזרו לך יותר מדי במכירה... [emoji6]

שמח שאתה באקסטזה מהבראבו..

גם השוק של האוקטביה והסוויפט..השוק מת לגמרי ל95% מהרכבים.

פורסם

אותו הדרעק בדיוק,תנסה למכור אוקטביה..תצא לך הנשמה מהאגזוז גם בהרבה מאד אחוזים של הפחתה,דווקא לרכבים הקטנים של פיגו תמיד יש ביקוש.

פורסם

אני לא יודע איזה 207 מכרת,ל207 בהחלט יש ביקוש,כאן בפורום היו רק בחודש האחרון שתי דוגמאות ל207 שנמכרו בלי בעיה.

בגלילות יש את הטרייד אין לובנסקי,ברור שתראה ערמות של רכבים,בדיוק כמו שתראה אצל כל טרייד אין של כל יבואן.

פורסם

רק חבל שאלו אותן 207 ששוכבות שמה מזה מספר חודשים.

אבל סבבה. ל207 שוק מצויין ו308 רכב השנה - רכב מעולה. לך תקנה - לשתיהן אגב, לא יהיו הרבה אנשים שידחפו אותך בתור

פורסם (נערך)

אבל סבבה. ל207 שוק מצויין ו308 רכב השנה - רכב מעולה. לך תקנה - לשתיהן אגב, לא יהיו הרבה אנשים שידחפו אותך בתור

למען האמת בדקתי,זמן אספקה חודש וחצי-חודשיים,ככה שהמצב לא כלכך רע כמו שאתה מציג אותו..ובכל מקרה אני לא אוהב להידחף בתור עם עוד עדר של ישראליים מזיעים ועצבניים,אם אתה אוהב,סבבה.

מעבר להכל אני קונה רכב בשביל להנות ממנו,לא בשביל להכניס אותו למרתון מכירות לפני שבכלל קיבלתי אותו.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם

לא מכיר את השוק של ה 207. היתה אחת רובוטית לפני מספר חודשים שהתענינתי בה עבור בן משפחה, אבל כשהתקשרתי לתאם פגישה במהלך אותו יום, נמסר לי שכבר נמכרה, אולי בגלל קילומטראז' נמוך ויד ראשונה, לא באמת יודע. אז אם אתה מכיר טוב יותר את השוק של האוטו הזה, קיבלתי, אבל למה לקלקל את השורה עם לעג ציני שכזה ביחס ל 308, מדובר באמת ביופי של אוטו, למרות מראהו המצטנע מדי לטעמי.

• תוכן חדש...