Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שנה ו22,000 על פיג׳ו 207 והצגת הכלה החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התוספות שרשמתי הגיעו עם הרכב, אני הוספתי ערפל וג׳אנטים, הג׳אנט נמכר.

כל הצבע השחור זה פלסטידיפ שעשיתי לבד, השגתי פחיות צבע בזול וכל הסיפור לא עלה לי מעל 250 ש״ח :)

חבר׳ה אני אציין שהפיג׳ו שלי יד רביעית ! אני בטוח שעם יד נמוכה אולי הייתה נמכרת יותר בקלות, אבל גם במחיר זנות בקושי היו טלפונים, הרכב סהכ מעולה ונותן תמורה מצויינת למחיר ושווה קנייה לטווח הארוך

עריכה אחרונה על ידי sjerby

עברתי לסקייטבורד

פורסם

פיזו שחבר ניסה למכור הייתה עם נתונים טובים, מחירון 42. פורסמה ב30 ובקושי התקשרו. הועפה לטרייד.

בגלילות 207 עם 6000 ק״מ!!! ועוד מבחר עם מתחת ל20000 פשוט שכבו - לחלקן כבר ירד האוויר בגלגלים, אחת ברמת האבזור הגבוהה יד 1 פרטית עם 18 אלף ק״מ הייתה שם כ8 חודשים וכבר נגמר לה הטסט.

כנראה שאצל Gugy השוק מתנהל אחרת

פורסם

לא טוחן מים. אני ניסיתי למכור 207 ולא הצלחתי וגם פותח השרשור.

אתה לא ניסית ויודע יותר טוב מכולם.

אין לי שום סטיגמה.

את ה205 שלי מכרתי מעל המחירון ותוך יום.

גם את הסיריון.

ה207 סיפור אחר

פורסם

רק אני קראתי שהאוטו הזה בלע 10 ליטר שמן בשנה? וזה עוד לתקין?

אפילו גולף, טורבו דיזל, עם 700 אלף ק"מ אני לא מגיע לצריכה כזו.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

זה?...

........ בשנה שהיה אצלי מילאתי בערך 2 גלונים של שמן וזו צריכה לכל הרכבים עם המנוע הזה, לא הייתה אצלי בעינ, יש לציין שאחרי המתיחת פנים ב2010 הנושא השתפר.......:)

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

ה- 207 אחלה אוטו שבעולם, לפני כמה חודשים הייתי ברודוס והשכרתי ליומיים 207 בגרסה הידנית והאוטו התנהג יפה לא התקשה בעליות שהיו עשה אותן בכיף מה שכן המושבים שלו היו מעט קשיחים לטעמי ( היה לי פיג'ו 206 שנת 2002 שלדעתי המושבים אצלי היו יותר נוחים ) לגבי צריכת הדלק אני לא זוכר כמה הוא אכל אבל לא זכור לי שתדלקנו הרבה.

האוטו הרגיש יחסית מרווח וכיפי אני ממש הייתי מרוצה ממנו, אם הייתה לי דילמה בין רכבים איזה רכב הייתי רוצה לקחת והוא הי ברשימתה בהחלט הייתי שוקל לקחת אותו.

נהגתי עליו אך ורק בגרסא הידנית ולא בגרסת אוטומט.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

ברשותי החל מחודש מרץ 2012 פיג'ו 207 1.6 אוט' - הרכב צבר מעל 20,000 ק"מ.

לא נתקלתי בחוסר של שמן מנוע בין תקופת הטיפולים השנתית.

בכל שנה במועד הטיפול השנתי מוחלף שמן המנוע ואין כל חוסר.

תשומת לב! מלבד מוט מדידת השמן באגן שמן (כמקובל).

בזמן התנעת הרכב באזור רישום הקילומטר -

מופיע דווח על מפלס שמןמנוע ומציין כי מצב השמן תקין.

לאחר מספר שניות מתחלפת התצוגה ומופיע רישום הקילמטרים המצטבר ברכב

וגם הקילומטר המתאפס במועד מילוי דלק.

פורסם

פיג'ו 207 שנת 2012 (שנת ההפצה האחרונה - הדגם הוחלף ע"י פיג'ו 208).

הרכב נרכש במבצע למנויי עיתון ידיעות אחרונות בהנחה של 16,000 שח ממחיר המחירון.

פורסם (נערך)

חייב לציין בתור אחד שנהג על אחת שכזו חדשה ממקום עבודתי, שהרכב פשוט נהדר ונוח כמו שצרפתית יכולה להיות.

אבל והאבל פה די גדול, הגיר הנוראי הזה פשוט הרס את הרכב! ולא אי אפשר להתרגל או ללמוד את אופן פעולותו כגיר רובוטי, מכיוון שהוא זוועתי ולא דומה לשום גיר רובוטי אחר.

תתחדש על הבראבו ודחוף להבריק פנסים קדמיים.

עריכה אחרונה על ידי adamL

אין צורך בחתימה....

• תוכן חדש...