Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד דלק

RaLLyE_Mk1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום יש לי פיזו 306 XSI 99 ומד הדלק שלי נוטה להתחרפן קצת

למשל לפני שאני מניע הוא מופיע על רבע ואחרי שאני מניע ונוסע כשלוש דקות בערך הוא עולה לבין הרבע לחצי.

רציתי לדעת ממישהו בעל ניסיון עם הרכב והמחוג הנ"ל האם כדאי לסמוך על מה שמראה בהתחלה לפני ההתנעה או אחרי נסיעה של חמוש דקות?

ועוד משהו קטן...

אני צריך להחליף צמיגים לרכב הנ"ל, יש למישהו המלצות כלשהם מתוך ניסיון לאיזה צמיגים כדאי לי להחליף?

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי לא ניתן לסמוך בכלל על מד הדלק במקרה כמו שלך. התקלה עלולה לנבוע ממצוף הדלק שבתוך המיכל המשדר אל השעון את מצב גובה הדלק. כדאי לגשת למכון ספידומטרים ושעוני רכב לצורכי

בדיקה/תקון.

בברכה - רפי לין :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שנים מאוחר יותר...

למה להקפיץ שירשור משנת 2004?

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן כן, אין טעם בהקפצת שרשור מלפני 4 שנים.

גם הכותרת לא עומדת בסטנדרטים הנדרשים ממילא.

נעול

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...