Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אם כל הסיפור הזה היה מתרחש אם היית מדווח מיידית כי אבדת או נגנב לך הרישיון נהיגה..או שכן עשית זאת ואז זה ממש תמוה אך במקרה זה תיעוד הדווח הזה רק יכול לעזור לך לסיים את המקרה מהר.

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי תגלה שגם את הרכבים השכירו על שמך. תבדוק ותחפש על גניבת זהות אם לא עשו עוד כמה פעולות על שמך.

לא בדיוק הבנתי איך אתה מנהל מעקב אחר תעודות מזהות שלך אם אינך יודע אפילו מתי בדיוק נעלם לך רישיון הנהיגה.

המסקנה מהסיפור שלך צריכה להיות שרישיון נהיגה צריך להיות תמיד בארנק ואף פעם לא מונח ברכב גם אם זה אולי נוח וכביכול לא שוכחים אותו.

פורסם

בפברואר שנה שעברה גיליתי גם אני משהו דומה. לצערי נאלצתי לעשות קורס נהיגה מונעת תיאוריה וגם מבחן מעשי (על רכב וגם אופנוע)

במקרה שלי - נגנב לי אופנוע עם כל הניירת בתוכו...

עד היום אני מתרוצץ בבתי המשפט בין בית משפט לתעבורה ובית משפט מחוזי...

האמת שדי מיואש. צור קשר אם אתה רוצה הדרכה או פרטים

פורסם
ממש לא - כיון שקרוב לודאי שגם במעמד ההשכרה הוא הזדהה עם הרשיון שלך.

לא בטוח, שכן הוא צריך להשאיר כרטיס אשראי לביטחון בעת השכרת הרכב (אלא אם כן גם כרטיס האשראי

נעלם לפותח"ש בלי שהוא שם לב).

פורסם

TRONCHO- הרכבים לא מושכרים על שמי אלא על חברה מסויימת שחברת קרדן לא מוכנים לגלות לי את שמה עקב חסיון לקוח(הגיוני) ויהיו מוכנים לתת פרטים רק לשוטר.

הסיפור פה קצת מוזר לדעתי מהסיבות הבאות: הרכב מושכר על שם חברה כלשהי, אין להם שום אזכור על השם שלי במחשבים שלהם ככה שההשכרה לא נעשתה בשום פנים ואופן על שמי. מה שאומר שמישהו הזדהה בשם האמיתי שלו וה' יודע מי נוהג ברכבים האלה.

אני מקווה שבימים הקרובים למשטרה יהיה קצת יותר מידע בנושא כי בסופו של דבר זה די פשוט לאתר החברה שהשכירה את הרכבים.

צריך סך הכל להתקשר לקרדן ולבקש את שם החברה. משם להתקשר לחברה ולשאול מי נהג ברכבים האלה בתאריכים המצויינים בדוחות.

בנוגע לנושא האשראי,כרטיסי האשראי שלי אצלי והכל תקין איתם.

מה שכן הסיפור הזה מלמד אותי שמעכשיו כל המסמסכים ללא יוצא מן הכלל יהיו אצלי בארנק (שאין לי כי אני לא אוהב להסתובב עם ארנק) וחשוב שתלמדו גם משהו מהסיפור המעצבן הזה.

אני מקווה שהכל יסתדר ונראה מה יהיה.

בינתיים אני אשאל שאלה שאני בספק אם מישהו יוכל לענות לי עליה, האם מישהו פה מכיר בן אדם שעובד בחברת קרדן/אוויס ורוצה לעזור לי?

אני בן אדם פרטי,אין לי קשר לשום בן אדם שירצה לדפוק איזשהו עובד באוויס או בקרדן. אבל הוא כולה יוכל להיכנס למחשב ולבדוק על שם איזו חברה לעזאזל הושכרו הרכבים האלה. אם מישהו יכול לעזור אני אשמח לקבל הודעה לפרטי.

ספריאל- אכן משעשע הנושא של החתימות ,כאילו שזה מה שיכריע את כף המאזניים:-D

פורסם

לאחר מכן השוטרת צילמה אותי ושלחה לו הודעת תמונה על מנת שיזהה אותי והוא אכן אמר שאין התאמה בין הפנים שלי לבן אדם שנתפס.

בקש שהשוטר יחבר מזכר בנדון וישלח אליך. העתק ממנו יש לצרף לבקשה לביטול כתב האישום לבית המשפט ולמחלקת התביעות שבסמכותה לבטל כתב אישום בשניה ורבע.

אל תגרום לעובד לעשות מעשה שעליו ניתן לפטר אותו גם בשניה ורבע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כן בעניין הזה ישה צודק,אני פשוט כל כך כועס וכל כך עצבני על העניין הזה שאני כבר לא יודע מה לעשות.

אין לי כח ללכת אליהם מחר ולשרוף יום לימודים על השטויות האלה ולא לקבל את המידע שאני רוצה,מצד שני המשטרה כאלה אימפוטנטים שעד שיגיעו איזשהם תוצאות אני כבר לא יודע מה יהיה.

וזהו סיפור מייאש סך הכל,אני כרגע בשלילה וזה מה שמעצבן אותי.

המשטרע לא יכולה לקבוע שאני בשלילה עקב המחדל הזה, זה פשוט לא הגיוני!

פורסם

תקשיב טוב בלי להתעצבן

נקבע לך שימוע זוכר בשעה 0800 שאליו לא הגעת , איך תגיע אם לא אתה היית הנהג!!

ואז הקצין שולל לך את הרשיון ל 30 יום.

עלה מחר על אוטובוס למשטרת ראש פינה ואל תצא משם עד שלא מבטלים את השלילה המינהלית ונותנים לך את הרשיון בחזרה.

כאמור קבל גם את המזכר שכתבתי לך בהודעה הקודמת.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
עזוב את הפורום רוץ קח עו"ד + חוקר פרטי ותתבע אותו באזרחי + פלילי.

עצה מעולה, רק חבל שאזרח לא יכול לתבוע בדין פלילי, המדינה היא זו שתובעת במקרים פליליים.

פורסם

פייזר, הכי כייף זה לדבר בביטחון, תשמור את זה לפעמים שאתה יודע על מה אתה מדבר.

לעניינו, תקרא את סעיף 68 (אאל"ט) לחסד"פ. ולעניות דעתי, במקרה דנן, גניבת זהות בכלל יכולה להיות עילה להגשת קובלנה.

פורסם

ישה תודה על העצה אבל אין לי כבר שום סיבה לגשת לתחנת המשטרה מכיוון שהתיק הועבר לבית המשפט בצפת. מחר יהיו לי כבר את כל הפרטים ואני אעדכן בדיוק מי החברה שהשכירה את הרכב, אגיע אליה ואברר בעצמי מי הבן אדם שנהג ברכב.

במידה ולא ירצו לתת לי את כל הפרטים אני אפנה לעו"ד ויש לי פה חתיכת עילה לתביעה לאחר התייעצות עם כמה עורכי דין.

hey hey צודק ויודע מה הוא אומר, אכן ניתן להגיש קובלנה וזה גם מה שנאמר לי ע"י 2 עורכי דין.

מחר נהיה יותר חכמים ואני אחזור ואעדכן בדיוק מה קורה.

בנוסף אני אשלח את הפקס שאמרו לי לשלוח במשטרת התנועה לבית המשפט בצפת על מנת שיחזירו לי את הרשיון ויקפיאו את ההליכים נגדי.

ממש מסקרן אותי מי החברה שהשכירה את הרכבים ומי האידיוט שנהג ברכב ועשה את אותה הטעות פעמיים.

מילא פעם אחת וזורקים את הרשיון אבל פעם שניה את אותה העבירה, נראה לי מוזר ביותר.

שאלה נוספת שיש לי היא כזאת, ככל הידוע לי ברכבי המשטרה ישנה מלצמה שמצלמת קבוע את כל מה שמתרחש מול הנהג, האם אפשר להוציא וידאו כזה במידה והוא קיים? במידה וכן מה אני צריך בשביל זה? צו בית משפט? אני הרי בספק אם המשטרה יתנו לי וידאו כזה(במידה וקיים בכלל) אם אני פשוט אבקש מהם.

פורסם

הדבר הכי חשוב שצריך ללמוד מהשרשור הזה- במידה ונעלם כרטיס חשוב כלשהו, רשיון/ כרטיס אשראי/ חוגר, יש לפנות לגורמים הרלוונטיים ולדווח על כך, זה יחסוך לכם הרבה מאוד כאב ראש אחר כך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ראשון ראשון אחרון אחרון

כרגע אתה בפסילה מינהלית

התיק שעבר לצפת הוא הזימון שלך לבית משפט על עבירת המהירות .

העתק ממנו נמצא במשטרת ראש פינה /מחלקת התביעות או אולי במשטרת צפת מחלקת התביעות.

בנוסף יש תיק בו נמצא כל החומר שעל סמך זה החליט קצין המשטרה לפסול אותך מינהלית ל 30 יום!!

וזה מה שמעניין אותך כרגע כדי לבטל את הפסילה , אלא אם אתה רוצה להגיש בקשה מסודרת לבית משפט שיקבע דיוו דחוף לביטול השלילה.

אהה גם לשם כך תצטרך להגיע לאיזור בעוד שבוע , לכן לא עדיף היום כשהכל עוד חם ( גם אם קר בחוץ )

לגבי קובלנה

נכון שסעיף 68 לחוק סדר הדין הפלילי מתיר הגשת קובלנה פלילית נגד אדם אחר אבל שכחו לספר לך שזה מיועד לסוגי עבירות מסויימות המנויות בתוספת השניה לאותו חוק.

עיון שם יגלה לך שהעבירה בה ניתן להאשים את החברהמן שלך , התחזות לאדם אחר סעיף 441 לחוק העונשין לא מופיעה שם.

לכן לך אין אפשרות להגיש קובלנה כנגד אותו אדם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...