Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עכשיו אחרי 3 וחצי חודשים מלאתי כמעט ליטר , נסעתי איזה 3000 קילומטר , האם זה בסדר ?.אין לי נזילות , האוטו לא מעשן לא שורף שמן..

פורסם

בדווח הראשון הצריכה הייתה 250 סמ"ק ל-2000 קילומטר.

עכשיו אתה מדווח על 1000 סמ"ק ל- 3000 קילומטר. זה מעיד על כך שיש איבוד שמן כלשהו. מה הקילומטרז' של הרכב?

האם אתה מודד את מפלס השמן תמיד כאשר המנוע קר והרכב על משטח אופקי?

פורסם

לא יודע בוודאות , עבר כמה חודשים והיה חסר ליטר עכשיו בערך פלוס מינוס .הרכב עשה כמעט 100 אלף , לא שורף שמן או משהו , אבל מאבד קצת טיפין טיפין. למה זה ? ממה זה יכול להיות , אין נזילה אין כלום , לא מאבד מים.

פורסם

אפשר לאבד שמן מנוע דרך מובילי השסתומים או טבעות הבוכנה ללא דליפה חיצונית או איבוד מים. אלה תופעות של שחיקת מנוע שלא מופיעות בדרך כלל ב- 100K.אם הרכב עובר בדיקת גזים ללא בעיה, ייתכן שלא כדאי לעשות כלום בשלב זה אלא רק להשלים שמן כשנדרש.

לא מכיר את הקורולה ולכן תמתין להתייחסות של מומחים גדולים ממני. בשנתונים קודמים הייתה בעיה של בוצה אבל אינני יודע אם זה ישים לדגם 2008.

פורסם

אני ממלא שמן מגלון של 4 ליטר לכן אין לי מושג כמה אני שם יש מצב שזה פחות מליטר ואני מגזים, אבל שאלתי היא האם זה מצב סביר ?

פורסם

תעשה פלאשינג מנוע נראה של רכב יש אכילה לא בריא של שמן ברכב עם קילומטרג' כמו שלך הולך מקסימום ליטר ל10 אלף.

אלא אם את משתמש בסינטטי מלא דליל מדי.

פורסם

למה פלאשינג לא טוב למנוע? הרכב שלי ישן יחסית - אחרי פלאשינג

ירדה צריכת השמן באופן דרמתי. אולי לטווח ארוך זה לא טוב למנוע?

פורסם

מתעלק על השירשור ומוסיף שאלה- המקרה דומה 1-1, הרכב הונדה סיוויק 09 העניין שהוספתי שמן בצמיגות שונה ממה שהיה במיכל, המכיל הכיל 5W40 והוספתי 5W30 בטעות, כחצי ליטר, מה ההמלצה במצב כזה? נסעתי עם הרכב עוד כ100 ק"מ מאז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...