Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, לא התאקפתי, ידעתי שזה לא נכון, ובכל זאת עשיתי את זה, ניסיתי לעדכן קושחה, לא צלחתי, הלך הראוטר-מודם של בזק, עכשיו אני בלי אינטרנט בשבת(עכשיו אצטרך לשבת וללמוד :| )

יש לי 2 אופציות וכאן עזרתכם תתקבל בברכה

1- ללכת יום ראשון לבזק, לחדש את האחריות, לקבל ראוטר מחודש ולהשתמש בו כמודם (יש לי ראוטר של EDIMAX),

2 - ללכת יום ראשון לKSP, ולקנות את http://ksp.co.il/?uin=24871 הראוטר הזה, Kasda KW-5212

אציין שבזק רוצים 7 שקלים לחודש למשך שנתיים עבור הראוטר המחודש, קניתי את הראוטר של EDIMAX היום, ב180 שקלים, לכן אם אחזיר אותו יום ראשון אשלם עוד 200 שקלים, שזה כמעט הסכום שייצא לי לשלם במשך שנתיים על הראוטר מבזק, אבל אני לא מכיר את החברה הזו, מישהו שמע עליה?

מקס, מיואש וללא אינטרנט ועם 2 פרוייקטים על הראש.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

למה לעדכן קושחה בנתב של בזק??

האם יש לך אפשרות ללכת ולקחת מהם מודם VDSL? בכל מקרה אני הייתי הולך על מודם שלהם וראוטר שלי.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

לא הבנתי כלום ממה שכתבת.

הלך לך הראוטר המשולב של בזק אז קנית רק ראוטר ומה בדיוק ציפית לעשות איתו? גוף חימום?

אם יש לך ראוטר לך לבזק סטור ובקש מודם בלבד בהשאלה או משהו כזה. חבר אליו את הראוטר וסע לשלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נראה לי הבחור קנה נתב להחליף את זה שנהרס, והבין רק בדיעבד שהמכשיר שהוא צריך הוא נתב משולב מודם VDSL כמו בקישור שהוא הביא.

פורסם

מצטער לא הייתי ברור,

הנתב-מודם של בזק (VDSL) עשה לי בעיות, היה מתנתק, קראתי והחלטתי לעשות עדכון קושחה, וגם קניתי ראוטר של EDIMAX ב180 שקלים, כדי להפוך את זה של בזק רק למודם (BRIDGE) ואת זה של אדימקס לחבר אליו. אחרי שקניתי ובאתי לעשות עדכון קושחה, הרסתי את זה של בזק, ועכשיו יש לי רק ראוטר של אדימקס.

מכאן האופציות הבאות, לחדש את האחריות על הנתב של בזק, 7 שקלים לחודש למשך שנתיים, 168 שקלים, ולעשות את מה שרציתי (הנתב שלהם מחודש לא חדש)

או להחליף את הראוטר שקניתי, להוסיף כסף ולקחת את זה שפורסם בקישור, אותו אני לא מכיר, ובעצם שואל אם מישהו מכיר או יודע.

מספיק ברור?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אם אלה האופציות שלך, הייתי הולך על הראשונה.

לא מכיר את הנתב+מודם הזה, אבל בוא נניח רגע לצורך השרשור שהוא טוב. בזק ממה שאני זוכר, אף פעם לא אהבה שאנשים הביאו מודמים שלהם, ונתנה להם אפס תמיכה. בסוף זה היה נופל על התמיכה המורחבת של ספקיות האינטרנט (אז) שהיו שולפים את הגדרות של ATM מאיפשהו. בנתב הזה כתוב שהתמיכה היא של פיקוק. יש להם מדריכים בעברית ומפידבקים שאני מכיר התמיכה שלהם לא בעייתית במיוחד.

באופן אישי אני מעדיף לא להקשות על בזק ונציגיה יותר מידי. הם תמיד מצליחים להזכיר לי שאני צריך אותם ולא להיפך. גם אם בהתחלה ייתנו לך הגדרות קו והכל יעבוד פיקס, בשלב מסויים כשתהיה לך בעיה, תמיד הם יכולים להגיד שהמודם נתב שהבאת גורם לזה ואין להם שום מחויבות. במקרה של ציוד שלהם, גם אם משמש רק כמודם, אתה תמיד יכול להתחבר אליו באופן ישיר ולהראות להם שהבעיה עדיין קיימת.

הייתרון של המכשיר המשולב הוא כנראה בכך שהוא צורך פחות חשמל ותופס פחות מקום. תחליט אם זה שווה את הסיכון למצב של ראש בראש מול בזק.

פורסם

מחזק, לא משנה איזה ראוטר יש לך, תמיד עדיף שהקופסא הראשונה שמחוברת לרשת תהיה של ספק השירות ולא משנה אם זה חדש/מחודש/משומש העיקר שבאחריותם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בדרך כלל יש אופציה לריקאברי או עדכון קושחה במוד חרום. תבדוק ברשת לגבי הדגם שלך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...