Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אשתי נסעה עם האוטו בירידה בנסיעה איטית ,ופתאום הטורים עלו גבוה והיה איזה רעש מהגיר כמו גררר כזה ואז השתחרר ,מה עושים במצב כזה זה קורה?היא אמרה לי שזה לא קרה לה עד היום ?

פורסם

יכול להיות שהגיר התבלבל והוריד הילוך,כתוצאה מכך הסלד עלה לתחום גבוהה ווהרעש הוא כתוצאה מזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נהגתי על הקורולה הזאת,אצלי גם היו תופעות למשל בירידה לפני באמפר,הרכב היה מוריד להילוך ראשון שלא לצורך וכמובן שהיה המנוע טיפס לסל"ד גבוהה.

גם בפיגו 107 לפעמים זה קרה לי,.

זה החיסרון של הגיר הרובוטי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קשה להבין מכתיבה את הרעש,כמו כן אולי גם מקור זיהוי לא היה מהתיבה אלא מהמנוע.

השיחרור נבע מהעלאת הילוך.

פורסם

היום האישה שוב טוענת שבבוקר בירידה פתאום הרכב עולה לטורים ארבע כאילו ההילוך נתקע ,מה יכול להיות?

פורסם
היום האישה שוב טוענת שבבוקר בירידה פתאום הרכב עולה לטורים ארבע כאילו ההילוך נתקע ,מה יכול להיות?

התברר לי שזה קורה לה במצב של ES מצב ספורט בירידה שהיא נוסעת לאט .

בכל אופן דיברתי עם המוסכניק שלי הוא אמר שהוא יכול בעצמו לעשות גם כיוון מערכת הפעלה ולא חייבים מוסך מורשה זה נכון?

פורסם
התברר לי שזה קורה לה במצב של ES מצב ספורט בירידה שהיא נוסעת לאט .

בכל אופן דיברתי עם המוסכניק שלי הוא אמר שהוא יכול בעצמו לעשות גם כיוון מערכת הפעלה ולא חייבים מוסך מורשה זה נכון?

האם למישהו שיש טויוטה יכול לענות לי?

פורסם

אין לי טויוטה רובוטית, אבל אני חושב שהרעש שאתה שומע ("גררר גרררר") זה כי ההילוך לא מצליח להכנס.

מצמד עם הפרדה לקויה, זה רעש שמזכיר העברה לרוורס בגיר ידני.

נבדק שמן גיר? אין נורית תקלה?

בהצלחה

פורסם

שמן אמרו לי בטויוטה שלא צריך להחליף לפי הוראות יצרן, קלאץ הוחלף לפני 8 חודשים , האם אני יכול לעשות כיוון מערכת הפעלה לא במוסך מורשה , אני שונא מוסכים מורשים.

פורסם
שמן אמרו לי בטויוטה שלא צריך להחליף לפי הוראות יצרן, קלאץ הוחלף לפני 8 חודשים , האם אני יכול לעשות כיוון מערכת הפעלה לא במוסך מורשה , אני שונא מוסכים מורשים.

אולי מישהו יואיל בטובו עם ניסיון האם אני יכול לעשות עדכון מערכת הפעלה לא במוסך מורשה.

פורסם
אולי מישהו יואיל בטובו עם ניסיון האם אני יכול לעשות עדכון מערכת הפעלה לא במוסך מורשה.

מה קורה אין כאן אנשים עם טיוטה שיכולים להמליץ לי , האם אני יכול לעשות עדכון לא במוסך מורשה ? לא בא לי להכנס למוסך מורשה

• תוכן חדש...