Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסומת חביבה לפיאט 133

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
SEAT? או FIAT? שיחליטו חח

היא יוצרה ע"י סיאט בספרד אך שווקה כפיאט 133.

בפועל, זו היתה ממשיכתה של ה-850, שהיתה פופולרית בספרד של פרנקו ונהנתה גם מגרסת 4 דלתות.

למעט אולי מחיר (לא זכור לי מה היה מחיר ה-127 בארץ באותה שנה), לא היתה כל סיבה להעדיף את ה-133 על פני ה-127, המודרנית יותר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ה 133 נמכרה כאן בשנים 79'-80', והיתה זולה בהרבה מה 127, ולכן זכתה להצלחה יחסית.

יחד איתה נמכרה הסיאט 124 שהוצעה כפיאט לכל דבר, למרות שהרוכשים ידעו שמדובר בסיאט.

ה 124 לא זכתה להצלחה, בעיקר בשל העובדה שמדובר היה במכונית מיושנת ולא אטרקטיבית בשום מובן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)
היא יוצרה ע"י סיאט בספרד אך שווקה כפיאט 133.

בפועל, זו היתה ממשיכתה של ה-850, שהיתה פופולרית בספרד של פרנקו ונהנתה גם מגרסת 4 דלתות.

שימרון,

ככל הידוע לי לא היתה גירסת 4 דלתות של ה- Seat 133 (עריכה - ייתכן שהתכוונת ל- 850, אך גם לה כנראה לא היו 4 דלתות).

יתכן שחשבת על ה- Seat 800, שהיתה גירסת 4 דלתות (מוארכת, כנראה) של ה- Fiat 600:

Seat 800-1.jpg

Seat 800-2.jpg

עריכה אחרונה על ידי ofurst

עודד

פורסם (נערך)

תודה, חידשת לי... וטוב שהוספתי "כנראה" בהודעה הקודמת שלי :wink:

מזכיר מעט את ה"פיאט 128" שהופיעה כמה שנים מאוחר יותר.

עריכה אחרונה על ידי ofurst

עודד

• תוכן חדש...