Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני רוצה לקנות את הרכב שבכותרת (יד שלישית אוטומטית). אני נוסע רק 3.5 אלף קילומטר בשנה. אני רוצה להחזיק את הרכב הזה 6 שנים. רציתי לדעת כמה אתם מעריכים יעלה לי תיקונים ב3 שנים הראשונות? וכמה יעלה לי תיקונים ב3 שנים האחרונות? ומה אני יכול לעשות בשביל לשמור על הרכב ולהימנע מתיקונים (נסיעה נכונה, בדיקת שמן וכ'ו)? הרכב עולה 10 אלף שקל זה התקציב שלי השאלה אם הייתם ממליצים על רכב אוטמוטי אחר בתקציב הזה?

עריכה אחרונה על ידי Kfir Rhamani
פורסם

פורום נביאים זה לא ... ;)

בגדול? מלבד מחיר זול מדובר בגוטאה שמתפרקת, עם חלקי היגוי ומתלה בעלי בלאי חריג,אחיזת כביז גרועה,בלמים מזעזעים.

בסכום הנכון? הייתי נוסע בה.

תלוי בעיקר באקזמפלר- בעיקר בשנתונים הללו.

פורסם
לא.

הייתי קונה משהו מעט ישן יותר אבל איכותי יותר.

גטס ידנית נשמעת הרבה יותר טוב מהגרוטאה שנקראת אוואו.

מצאתי יונדאי גטס ב11 אלף שנת 2005 אוטומטית 180 אלף קילומטר אתה אומר זה הרכב הכי טוב שאפשר לקנות במחיר של 11 אלף? (יש לי רשיון רק על אוטומט)

פורסם

ממש תלוי באקזמפלר... זה כמו נניח.

ברונטית בת 25 , 1.70 , עיניים ירוקות.

או לחילופין.

ברונטית בת 25, 85 קילו, בהירה.

מבין את ההשוואה?

בלי לראות את הרכב זה קשה לקבוע מרחוק.

זאת אומרת אוואו טובה תהיה רכב טוב יותר מגטס לא מתוחזקת.ץ

ההשואה היא בין 2 רכבים באותה רמת תחזוקה.

פורסם
ממש תלוי באקזמפלר... זה כמו נניח.

ברונטית בת 25 , 1.70 , עיניים ירוקות.

או לחילופין.

ברונטית בת 25, 85 קילו, בהירה.

מבין את ההשוואה?

בלי לראות את הרכב זה קשה לקבוע מרחוק.

זאת אומרת אוואו טובה תהיה רכב טוב יותר מגטס לא מתוחזקת.ץ

ההשואה היא בין 2 רכבים באותה רמת תחזוקה.

אני מחר הולך לפגוש את הבנאדם שמוכר את הרכב. מה אתה עושה שאתה קונה רכב? איך אתה בודק אם הרכב הזה שווה קניה?

פורסם

תתחיל בלראות שהרכב אכן שלו לפי הרישיון,תסתכל על מרווחים שונים בין מכסה מנוע כנפיים וכמו כן בין תא מטען לכנפיים האחוריות,מרווח שונה מעיד על תאונה,תשאל אם יש היסטורית טיפולים,תפעיל מיזוג/חימום,הוא יכול להתחייב על שילדה לפחות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תראה למען האמת?

אני לרוב בודק רכבים לבד,גם תחושת בטן שאני מקבל משיחה עם המוכר.

גם קבלות/מצב הרכב/ סיבת המכירה/ כל החבילה בשלמותה.

במקרה שלך אני מציע לך להעזר בחבר שמבין/אבא/ קרוב משפחה או מוסכניק אפילו.

העיקר לא להיות פזיז.

אני חושב שאם אתה שואל פה אז אין לך מספיק נסיון להבדיל בין מרווחי כנפיים וכן הלאה.

תעזר בעוד אדם- אובייקטיבי כמובן.

פורסם
תתחיל בלראות שהרכב אכן שלו לפי הרישיון,תסתכל על מרווחים שונים בין מכסה מנוע כנפיים וכמו כן בין תא מטען לכנפיים האחוריות,מרווח שונה מעיד על תאונה,תשאל אם יש היסטורית טיפולים,תפעיל מיזוג/חימום,הוא יכול להתחייב על שילדה לפחות?

אני ישאל אותו מחר בטלפון על השלדה. איך בדיוק אני יודע שהוא מתחייב על שלדה? יש חוזה בנינו? ואם אין היסטורית טיפולים מה עושים?

פורסם

אם אין שום תיעוד לטיפולים,אין מה לבוא לראות את הרכב,לא צריך לדרוש טיפולים במורשה יבואן,אבל אתה כן צריך לדעת שבוצעו טיפולים בזמן ובכלל.

לגבי ההתחייבות אתה יכול לעשות איתו הסכם כמו זיכרון דברים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?217594-%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%97-%D7%98%D7%95%D7%A4%D7%A1-%D7%97%D7%AA%D7%99%D7%9E%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91

דוגמא

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תחזוקה של רכב ישן לא תמיד זולה ופשוטה.

אי אפשר להעריך את סכום של התחזוקה של רכב ישן.

אני אישית חושב שלהחזיק רכב בשביל 3 אלף ק''מ בשנה לא משתלם, בעבר שהייתי נוסע לעבודה והביתה בערך 8ק''מ סגרתי אם נהג מונית שהיה אסוף אותי ומחזיר אותי הביתה ועכשיו שאני חושב על זה יצא ממש משתלם.

• תוכן חדש...