Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש רכב שאני מתעניין ברכישתו (אלמרה 2003) כידוע לכל הניסנים בשנתונים הללו יש בעיות צבע, וקילופים, הרכב הנ"ל גם סובל מהתופעה, לי חשוב שהרכב שאני נוהג בו יהיה אסטטי ללא שריטות וקילופים, לכן אני מתלבט מה לעשות. הקילופי צבע ברכב הנל, הם לפרקים, האם אפשר לצבוע נקודתי? או שאין טעם והקילופים פשוט יצוצו על הצבע הישן בהמשך? או שמא עדיף לצבוע כללי וזהו, הרכב הוא בצבע לבן. אשמח לכל עצה בנושא.

10859509_843718952333066_1552731422_n.jpg

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אני רואה קילוף רק בכנף האחורית,מה מצב הגג ומכסה המנוע?

בתמונה שאר הרכב נראה בסדר...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

גם הכנף האחורית ימנית,וקצת בבגאז׳ יש את הקילופים הנ״ל.

פורסם

האקזמפלר נראה יפה,כואב לשלם על צביעה בשביל כמה קילופים.

כמובן שאני מבין שאתה רוצה רכב יפה ולא אוהב פגמים, אחרת לא היית חושב על צביעה.

לכן ממליץ אולי לצבוע רק את החלקים עם הקילופים , הכנפיים האחוריות ודלת תא המטען, לדבריך.

Miata ND2

פורסם

אני באמת שלא יודע מה לעשות, מה טווח המחירים לצביעה טובה?

פורסם

אני לא מבין את העניין של פגיעה ברכב שצובעים מחדש, הייתי שמח אם מישהו היה צובע את הרכב לפני שהייתי קונה אותו.

נראה עוד המצאה של המוח היהודי הנוכל להוריד מחיר של רכב משומש.

• אהבתי 1

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...