Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מתחמם אצלי לפעמים יותר מהרגיל, אומנם לא מגיע לטמ"פ גבוהות מאוד אבל לא בטמ"פ הרגילה.

יש לי הרגשה שהמאוורר לא עובד בצורה תקינה מכיוון שלעיתים לאחר נסיעות (כאשר המנוע מספיק חם) אני בודק והמאוורר לא פועל ולעיתים כן. בקיצור איך לבדוק שהוא פועל כהלכה???

דייהטסו שרייד 1300 מודל 93 , ידני

פורסם

הבעיה יכולה לנבוע מיוניט מאוורר לא תקין, זה היוניט שמחליט לפי טמ"פ המים אם לפתוח את הונטה או לסגור זה בעצם מפסק פשוט. על המפסק הזה רשומות הטמפ' בהם הוא יוצר מגע ומפעיל את המאוורר או סוגר, אצל חבר שלי בפיאסטה היתה בעיה דומה, החלפנו יוניט , (לא עזר :-) ), אז בדקתי עם מולטי מטר את המתחים וראיתי שלא מגיע פלוס לונטה (הפיוזים היו תקינים), וחיברתי לו ישירות למצבר עם פיוז חדש.

 

עכשיו הכל תקין. )למרות שמה שהוא צריך באמת באוטו זה חיוט חדש ודחוף (כל החיוט שלו מתפורר או שרוף).

ג'סטי 92 מנוע 1000 העונה לשם "אלפרד"

פורסם

כדי לבדוק אם המאורר תקין אתה יכול להוציא מהחיבור שלו חוט של פלוס ומינוס למצבר ואם הו אעובד אז הוא תקין

 

בכל מקרה גן לי נראה שהבעיה היא ביוניט חום (לאבא שלי יש את אותה הבעיה) ולפי מה שהבנתי זה לא יקר כל כך לתקן. בינתיים אתה יכול להוציא פלוס ומינוס מהמצבר ולחבר ישירות למאורר כשהמנוע מתחמם.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

×
×
  • תוכן חדש...