Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני כשלושה שבועות פתחתי שרשור ובוא פירסמתי כי הלך המנוע בוולקן שלי בציר 93 1.9L 8V

אוטומט :roll: (למתעניינים) מאז קיבלתי הרבה תגובות בעיקר בפרטי אבל בכל זאת!! ואני רוצה להביע תודה והערכה קודם כל לכל מי שטרח לעזור לשלוח מידע ולייעץ.... אז תודה רבה!!!:-)

ועכשיו אני רוצה לעדכן בקצת פרטים ולשפוך מעט אור על כל התהליך...

אז ככה: את המנוע קניתי מבן אדם שיש לו מחסן בתל מונד והוא מנסה להיפטר מכל המלאי כי הוא עף לחו"ל....

הגעתי אליו דרך ניסים חלפים בפתח תקווה (אם מישהו רוצה פרטים אז בפרטי...)

קניתי את המנוע שגם הוא בעצם 1.9 בנזין כמובן, המנוע ירד מפ'גו 205 GTI בחו"ל

קוד המנוע הוא DFZ לעומת DKZ (למבינים) במקורי שלי עפ"י מידע שקיבלתי המנוע מוחלש הספק מעט 105כ"ס

לעומת 123כ"ס כנראה לטובת אמינות!!! בכל מקרה אני חייב לומר שלא הרגשתי שום הבדל בכוח המנוע להפך אולי המומנט מעט עלה (זינוקים עדיפים!!:wink: ) בכל מקרה המנוע עלה לי 3000ש"ח:|

והוא הגיע כולל סעפת יניקה קומפלט כולל צמות חוטים צנרת מלאה, חיישנים ועוד ממתקים ששכחתי...:-D

(דרך אגב יש לי חלקים למכירה....סעפת וכו' המצב מצויין...הודעות בפרטי.)

את ההרכבה ביצעתי במוסך בר אל ברעננה שהתגלה כמקצועני למדיי בתחום לקח כשלושה ימים:shock: לבצע הכל!!! אבל חשוב לציין שהחלפתי על הדרך עוד כמה חלקים ברכב כמו דיסקים לכל הגלגלים רפידות כמובן מוטות ייצוב בקידמי משאבת מים ועוד ועוד ועוד.....:evil:

סה"כ עלות החלפת המנוע וכל העבודה במוסך הגיעו ל.... שבו טוב!!! 5500ש"ח :shock: שזה לא מעט ולדעתי המוסך קצת יקרן!!! לא לשכוח זה ללא מחיר המנוע שהוא עוד 3000 להזכירכם

זהו עכשיו הכל עובד מצויין ואני מאושר...:lol:

מקווה להגיע למפגש הבא של PSI ולהציג את היצירה...

bmw 318ti - RWD8)

פורסם

הי ליאור

דרך מי הבאת את המנוע לארץ? מי ייבא עבורך את המנוע?

אם אפשר תשלח לי בפרטי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
הי ליאור

דרך מי הבאת את המנוע לארץ? מי ייבא עבורך את המנוע?

אם אפשר תשלח לי בפרטי

הוא כתב שהוא קנה מבעל מחסן לחלפים מתל מונד , שעף לחו"ל, הוא לא טוען שהוא יבא אותו!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

סורי, לא שמתי לב, קראתי ברפרוף

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
שלום.

לפני כשלושה שבועות פתחתי שרשור ובוא פירסמתי כי הלך המנוע בוולקן שלי בציר 93 1.9L 8V

אוטומט :roll: (למתעניינים) מאז קיבלתי הרבה תגובות בעיקר בפרטי אבל בכל זאת!! ואני רוצה להביע תודה והערכה קודם כל לכל מי שטרח לעזור לשלוח מידע ולייעץ.... אז תודה רבה!!!:-)

ועכשיו אני רוצה לעדכן בקצת פרטים ולשפוך מעט אור על כל התהליך...

אז ככה: את המנוע קניתי מבן אדם שיש לו מחסן בתל מונד והוא מנסה להיפטר מכל המלאי כי הוא עף לחו"ל....

הגעתי אליו דרך ניסים חלפים בפתח תקווה (אם מישהו רוצה פרטים אז בפרטי...)

קניתי את המנוע שגם הוא בעצם 1.9 בנזין כמובן, המנוע ירד מפ'גו 205 GTI בחו"ל

קוד המנוע הוא DFZ לעומת DKZ (למבינים) במקורי שלי עפ"י מידע שקיבלתי המנוע מוחלש הספק מעט 105כ"ס

לעומת 123כ"ס כנראה לטובת אמינות!!! בכל מקרה אני חייב לומר שלא הרגשתי שום הבדל בכוח המנוע להפך אולי המומנט מעט עלה (זינוקים עדיפים!!:wink: ) בכל מקרה המנוע עלה לי 3000ש"ח:|

והוא הגיע כולל סעפת יניקה קומפלט כולל צמות חוטים צנרת מלאה, חיישנים ועוד ממתקים ששכחתי...:-D

(דרך אגב יש לי חלקים למכירה....סעפת וכו' המצב מצויין...הודעות בפרטי.)

את ההרכבה ביצעתי במוסך בר אל ברעננה שהתגלה כמקצועני למדיי בתחום לקח כשלושה ימים:shock: לבצע הכל!!! אבל חשוב לציין שהחלפתי על הדרך עוד כמה חלקים ברכב כמו דיסקים לכל הגלגלים רפידות כמובן מוטות ייצוב בקידמי משאבת מים ועוד ועוד ועוד.....:evil:

סה"כ עלות החלפת המנוע וכל העבודה במוסך הגיעו ל.... שבו טוב!!! 5500ש"ח :shock: שזה לא מעט ולדעתי המוסך קצת יקרן!!! לא לשכוח זה ללא מחיר המנוע שהוא עוד 3000 להזכירכם

זהו עכשיו הכל עובד מצויין ואני מאושר...:lol:

מקווה להגיע למפגש הבא של PSI ולהציג את היצירה...

למה במוסך בראל... :?

תבצע חיפוש בפורום עליהם...

הרכב שלי אפילו לא מתקרב לשם...

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...