Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעיפים את מצלמות המהירות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לסוע ירושלים-מודיעין דרך 443 על 80 זה סיוט,

שבפועל הדרך מתאימה שם ל130.

להתקין קרוז קונטרול ולהוריד רגל מהגז.

בינתיים אין פתרון אחר.

לגבי משתמש,קופצות מידי פעם "מחאות" כמו אלה שחשבו שמישהו יוריד מסים על רכבים.

Subaru B4 2.0 2012

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא הבנתי מה מסחטת כספים בזה.

בנאדם נסע מהר מידי - צולם.

מי שיסע כחוק לא צפוי לו צילום ולא מארב משטרתי עם ליזר או כל כלי שיש להם.

מחזק את הטענה שצריך יותר מצלמות רמזור, אבל למה להוריד את מצלמות המהירות הקיימות?

ושלא תבינו לא נכון, חצי מיום העבודה שלי אני מבלה בנסיעה סביב המצלמות האלו

כי בתנועת מלקחיים המדינה מצד אחד לא מעדכנת מהירויות להתקדמות הטכנולוגית (של הרכבים ושל התשתיות) כבר בערך 40 שנה, להוציא החלטה יוצאת דופן של ישראל כץ להעלות במספר כבישים ב-10 קמ"ש.

ומהצד השני אותה מדינה פורסת מצלמות, בכבישים שהיא יודעת שבהם המהירות המותרת היא נמוכה יחסית לתנאי הדרך, במטרה להוציא מהנהגים כספים.

אם זה לא מסחטת כספים הסבר נא מדוע יש מצלמות מהירות בכבישים מהירים, לא מסוכנים, עם 3-4 נתיבים לכל כיוון שנסללו ממש לאחרונה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לסוע ירושלים-מודיעין דרך 443 על 80 זה סיוט,

שבפועל הדרך מתאימה שם ל130.

להתקין קרוז קונטרול ולהוריד רגל מהגז.

בינתיים אין פתרון אחר.

לגבי משתמש,קופצות מידי פעם "מחאות" כמו אלה שחשבו שמישהו יוריד מסים על רכבים.

קרוז קונטרול הוא לא פתרון, הוא מוריד מהערנות של הנהג ובנוסף גורם לתגובה מאוחרת של הנהג.

מאחר וברגע השימוש בקרוז קונטרול הרגל באופן אוטומטי מונחת ליפני הדוושות ולא על אחת מהן כמו בנסיעה רגילה , והנהג שמרגיש שהוא עושה פחות גם עירני פחות ומרגע זיהוי הבעיה עד הרמת הרגל ולחיצה על הדוושה עוברות כמה שניות שהיו נחסכות בלי קרוז קונטרול.

זו פשוט מסחטת כספים ענקית שלא אכפת לה שבתשתיות חדשות אין בעיה לעבור את המהירות הזאת , ומילא היו מציבים את המצלמה בעיקול מסוכן \ מקום הדורש זכות קדימה, בכביש 22 היא פשוט מונחת בחלק הכי מישורי בעל הראות הכי טובה ועל האספלט הסלול הכי טוב.

אם זו לא מסחטת כספים אז כנראה אנשים אוהבים שלוקחים להם כסף מהכיס בטענה שזה ישמור עליהם.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
עדיף כבר לשים אותן בתוך הערים בכבישים עירוניים ליד בתי ספר וגנים.

+1

לעיר בתור מצלמות רמזור אדום או ליד גנים ובתי ספר - זה הדבר הנכון

כעת לפני הבחירות אם יהיה פוליטיקאי "הגון" שיגיע ויתן פתרון זה יהיה טוב.

קובי

:-)

• תוכן חדש...