Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים. יש לי מיצובישי קולט 94 שלאחרונה הגיר שלה החל לרעוד ומידי פעם להחליק. רציתי לנסות לשפר את ביצועי הגיר ועשיתי טיפול החלפת פילטר ושמן גיר. כרגע ישנה כמות מספקת של שמן והגיר מחליק עוד יותר מלפני הטיפול. ראיתי שבעיקרון ישנה דעה שלילית לשימוש בתוספי גיר עבור החלקה, מצד שני בתוסף הספציפי הזה של bg ראיתי הרבה תגובות חיוביות. השאלה היא האם זה יעזור /יזיק להציל את הגיר או שישנה עצה אחרת להצילו. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי.

משה

פורסם

במקרה הזה נשמע שאין לך מה להפסיד.

כמוצא אחרון הייתי מחפש דרך להצמיג (כלומר לעשות צמיגי יותר) את נוזל תיבת ההילוכים, סביר להניח שזה ישפר במעט את המצב עד למותה הבלתי נמנע.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

השתמשתי על גיר של קאוואליר עם 514 אלף ק"מ בתור תוספת לאחר החלפת שמן גיר,מחשש שיחליק.

הגיר עובד פרפקט עד היום אצל הבעלים החדש (חבר שלי).

מכה קלילה שהייתה בהאצה חזקה מראשון לשני -נעלמה כליל.

זה לא חכמה אחרי שהחלפתי שמן גיר,לא יודע למי לתת את הפרס (אבל כנראה שלהזיק זה לא הזיק).

במקרה שלך 80 שקל שווה להשקיע לדעתי.

פורסם

אני שמתי תוסף שמן גיר של קסאדו ליונדאי לנטרה אוטומטית שהגיר עשה בעיות.

הבעיות נעלמו לחצי שנה והגיר ביום בהיר איבד הילוכים:2,4 וR.

גם אם התוסף עובד זה כנראה דוחה את המאוחר.

פורסם

אני השתמשתי בקסדו שאכן עזר מכות קלות בהעברות נעלמו והעברות הילוכים נהיו בלתי מורגשות, מה שכן בהוראות שימוש כתוב שהתוסף פועל לאורך 1500 קמ ואחרי זה "התיקון מסתיים" לכן אחרי 2000 ק"מ רוקנתי את השמן והחלפתי למקורי חדש ה SP3 יקר אבל כנראה שווה את זה. בכל מקרה הרכב נוסע כך 30000 לאחרונה הופיעה מכה בשילוב D כאשר המנוע קר (אולי זה הקור הירושלמי ) , שוב הזמנתי את התוסף עכשיו אחרי 1300 קמ המכה פשוט נעלמה מה שכן כמו בפעם שעברה אני מתכוון לרוקן 4 ליטר ולהוסיף שמן חדש . בזמן הריקון רואים את התוסף כחומר שנפרד מהשמן וגם שקוע בתחתית כנראה כך שזה לא תוסף שמתערבב .

הרכב חגג אתמול 260,000 :wink: אז כן שווה שתנסה תוסף איזה זה בחירה שלך אני יודע שקסדו עובד בוודאות .

פורסם

התוסף בארץ יקר, עדיף לקנות באיביי.

בארץ המחיר למנה אחת הוא 170₪ כשבאיביי טיפול מלא של שלוש מנות (כך לטענת החברה אם אני זוכר נכון) עולה בסביבות ה130₪.

פורסם

הנסיון שלי עם התוסף של BG הוא מצויין.

הסימפום היה - רכב עם ק"מ נמוך של 50K ק"מ אחרי שש שנים על הכביש, רווורס לא נכנס בבקרים קרים וההילוך הגבוה לא משתלב עד שהגיר מתחמם.

אחרי שכולם רצו לשפץ את הגיר, בקבוקון תוסף(לא לשכוח לרוקן לפני, כמות מתאימה משמן הגיר). אחרי שלושה ימים... הגיר כמו חדש!

המשיך לפעול כך עוד שנתיים עד שנמכר. פשוט מדהים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מסכים עם סולל הדרך מניסיוני התוסף bg act plus עוזר - את האחרים לא ניסיתי .

יש אפשרות להשתמש בתוסף לממסרה אוטמטית , המייצב את נוזל הממסרה ומספק לחץ תקין והצמדות מהר יותר .

תוסף לשיפור שמן ממסרה אוטומטית ATC Plus - לא עוזר לממסרה לא תקינה .(וגם לא מזיק )

בתנאי ישראל רצוי להחליף נוזל ממסרה כל כ 3-4 שנים עד 50.000 ק"מ - גם אם רשום ממסרה ללא החלפת נוזל .

להחליף רק החלפה חלקית , כמחצית מהנוזל בממסרה ( אגן הממסרה) - ונוזל ממסרה בתקן היצרן .

כדאי לבדוק במוסך המתמחה בממסרות לרכב - עלות התוסף כ 80-100 ש"ח - אם לא יעזור הממסרה הייתה כבר לא תקינה .

התוסף עוזר במצבים הנ"ל .

1 - הממסרה הייתה תקינה , החלפנו נוזל ממסרה וכעת יש החלקות - הוספת התוסף בד"כ עוזרת להסמיך נוזל ולצמידות .

2 - הממסרה הייתה תקינה והחלו החלקות הצמדות לא טובה , ונוזל הממסרה לא הוחלף הרבה זמן מעל 100.00 ק"מ .

-- החלפה חלקית של נוזל הממסרה בנוזל מתאים חדש + התוסף אפשר כי יעזור .

--- ( אם ההחלפה תקינה לבצע החלפה חלקית נוספת כעבור כ חודש , וכך יוחלף כ 75% מנוזל הממסרה )

3 - בטעות מלאו נוזל ממסרה לא בתקן הנדרש - הוספת התוסף משפרת צמיגות וצמידות בתנאים קשים .

-- רצוי להחליף בהזדמנות ראשונה כמחצית מהנוזל ממסרה, לנוזל בתקן הנכון - ושוב עם תוסף ,

--- ואח"כ להמשיך רגיל החלפות כל 3-4 שנים עד 50.000 ק"מ.

את התוסף אפשר להשיג בכל חנות חלפי רכב גדולה , או להתקשר ליבואן ולשאול על חנויות באזורכם .

http://www.petrotech.co.il/%D7%AA%D7...D7%AA-ATC-PLUS

ראה דיונים .

א - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?507749-האם-להחליף-שמן-גיר-אוטומט-כן-או-לא-יונדאי-לנטרה&highlight=%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A3

ב - אוקי עבר חודש מינוס יומיים ואני גאה לבשר שהאוטו נוסע כמו...ובכן ,אוטו! הקיצר עבד! ( לאחר הוספת התוסף )

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?196371-האוטו-יוצא-מהילוך-דרייב-באופן-לא-רצוני-יונדאי-אקסנט-אוטומטית&highlight=%D7%94%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A3

ג - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?495982-גטס-2008-גיר-אוט-גיר-עם-השהיות&highlight=%D7%91%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A3

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

איזה 3 טיפולים ?

בקסדו זה שפורפרת נקראת 120 RX משהו כזה עולה 17 דולר באיביי מוסיפים נוסעים מקווים שיעזור וזהו . לדעתי רצוי לרוקן אחרי כ 2000 ק"מ את השמן מהאגן ולמלא לפי הוראות יצרן

• תוכן חדש...