Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת רכב מהכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רכב ישן שאני רוצה להיפטר ממנו. כרגע הוא לא במצב נסיעה אבל למעט מכלול אחד כל הרכב תקין. בעיקרון חבל, מי שהיה מתקן אותו היה מקבל רכב טוב באפס עלות. רוב המתקשרים באופן טבעי הם סוחרים שמוכנים לשלם כמה מאות ש"ח אבל לא מוכנים לעשות העברת בעלות אפילו תמורת הורדה במחיר ומתעקשים שאני אוריד אותו מהכביש, ולכן עולה חשש כבד לגבי הכוונות שלהם, וממש אין לי רצון להיקרא לתחנת משטרה לחקירה אחרי שהרכב שלי שהורד מהכביש היה מעורב במשהו בעייתי. בדרך גם היו שניים שכן היו מוכנים לעשות אבל ההתנהלות שלהם גם כן הייתה מאוד מפוקפקת ובסוף לא יצא לפועל.

כרגע אני במצב שאני רק רוצה להיפטר מהרכב, כבר נגמר לו הטסט בתחילת החודש, וכדי לנייד אותו צריך גרר.

האם ישנם מגרשים "מסודרים" שאולי קשורים איכשהו למשרד התחבורה, משהו במתכונת של מגרשים שהיו עושים את הגריטה, שאפשר לפנות אליהם שיקבלו ממני את הרכב בצורה "מסודרת" ומתועדת ? בת'כלס אם אני לא נותן לאיזה נוכל להרוויח על חשבוני, כבר לא אכפת לי לא לקבל כסף על הרכב אלא רק לעשות העברת בעלות מסודרת ולהיפטר ממנו.

יש לכם עיצה ?

פורסם
לא מוכנים לעשות העברת בעלות אפילו תמורת הורדה במחיר ומתעקשים שאני אוריד אותו מהכביש

אחרי שהרכב שלי שהורד מהכביש היה מעורב במשהו בעייתי

ברגע שהרכב הורד מהכביש, אין לו רישיון בתוקף. זה בסדר גמור שאתה הוא זה שמבטל את רישיון הרכב.

מרגע זה הרכב הוא גוש מתכת ופלסטיק ללא רישיון, ומה שהקונה יעשה איתו, זה באחריותו.

אתה מחתים את הקונה על מסמך בסגנון של "לרכב מסוג XXX מספר שלדה XXXXXXXXXX בוטלו הרישיונות והוא הורד מהכביש. הרכב נמכר למר מוישה זוכמיר והחל מתאריך XXXX הרכב וכל מה שקשור בו נמצא באחריותו הבלעדית של מר זוכמיר"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
ברגע שהרכב הורד מהכביש, אין לו רישיון בתוקף. זה בסדר גמור שאתה הוא זה שמבטל את רישיון הרכב.

מרגע זה הרכב הוא גוש מתכת ופלסטיק ללא רישיון, ומה שהקונה יעשה איתו, זה באחריותו.

אתה מחתים את הקונה על מסמך בסגנון של "לרכב מסוג XXX מספר שלדה XXXXXXXXXX בוטלו הרישיונות והוא הורד מהכביש. הרכב נמכר למר מוישה זוכמיר והחל מתאריך XXXX הרכב וכל מה שקשור בו נמצא באחריותו הבלעדית של מר זוכמיר"

את זה קל לקרוא בהודעות של אחרים בפורומים ולחזור על זה כשנתקלים בנושא, אבל אני עדיין לא נתקלתי בסוחר שיסכים לחתום על חוזה מסודר כשהוא קונה רכב בסיטואציה כזו. ותמיד יש להם הסברים למה זה מיותר, ולמה אתה לא צריך את זה.

פורסם

הסיבה העיקרית לכך שהסוחרים אינם מעוניינים בהעברת בעלות היא עלותה, שכמעט תמיד חלה על הקונה.

מבחינתם, חבל להם על כל שקל שיוציאו על הרכב שגם כך נפרד מהכביש לצמיתות.

גש אתה ותשבית את המכונית במשרד הרישוי, ואז תנסה למכור אותה לאחד הסוחרים, שבמקרה הטוב ישלם לך כמה מאות שקלים עבורה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הסיבה העיקרית לכך שהסוחרים אינם מעוניינים בהעברת בעלות היא עלותה, שכמעט תמיד חלה על הקונה.

מבחינתם, חבל להם על כל שקל שיוציאו על הרכב שגם כך נפרד מהכביש לצמיתות.

כמו שכתבתי בהודעה המקורית, הצעתי לקזז את עלות העברת הבעלות מהמחיר שהיו מוכנים להציע, אבל הם פשוט לא מוכנים לעשות העברת בעלות. הם לא רוצים את הרכב על השמם. מי שבאמת תמים ו/או לוקח את הרכב לחלפים לא אמורה להיות לו שום בעיה להעביר את הרכב על שמו מבלי שהדבר יגרור עלות נוספת, לפני שהוא מוריד אותו מהכביש. וזה פשוט לא המצב.

פורסם

כנראה שהשיקול העיקרי שלהם הוא אי השארת עקבות, לא מצליח לחשוב על שום סיבה אחרת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...