Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטיוטה זה לא היה קורה.:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

התקשרו אלי ושאלו אם אני רוצה לעשות את זה בראשל"צ.

אמרתי שכן ושלחו אותי למענה טלפוני שלא הצלחתי להגיע דרכו לבן אדם.

תודה שהזכרת, אני אנסה שוב השבוע ולקבוע, או פשוט לקפוץ לשם.

זה לוקח בערך שעה וחצי.

הם בודקים את המיקום של צינורות הבלימה כי בחלק מהרכבים יכול להיות שהם מורכבים למטה מדי ועלולים להיתלש מחפצים גבוהים בכביש.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קבעתי תור ליום חמישי האחרון (ערב חג שני) למוסך "רון שטיין" בכפ"ס.

הגעתי ב- 7:35 ויצאתי משם ב- 11:30-45. ממה שראיתי, היה יום רגוע במוסך- חניית האורחים הייתה פנויה כמעט לחלוטין ומרבית הליפטים היו ריקים.

כעבור יומיים שמתי לב שמדבקת המספר של קארספורום נעלמה לה בדרך מסתורית אחרי שהייתה מודבקת כשנה וחצי.

חבל שלא עשיתי סיבוב מסביב לאוטו בגמר הטיפול- מיהרתי לסידורי החג- סופ"ש.

מרוב שמיהרתי אני כבר לא זוכר האם הבעיה טופלה או שזאת הייתה רק בדיקה.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
בטיוטה זה לא היה קורה.:wink:

זכור לי שהייתה קריאה לטויוטה קורולה החדשה משהו בהגה לא מזמן אבל משום מה לקורולה של ההורים לא הייתה צריכה להגיע לריקול

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

זה היה בצחוק.:-D

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חוצפה שלא תאמן. זה רכוש פרטי של בן אדם. מוסכים לא יודעים לכבד רכוש של לקוחות. מה מפריעה להם מדבקה של הפורום או כל מדבקה?

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

אני גם עשיתי את הריקול הזה.

פירקו את הגלגלים האחוריים וחיזקו (או החליפו) את הקפיצים של בלמי התוף.

כמו כן, בדקו את צינורות הבלם מקדימה, ואצלי אמרו שהם בסדר ולא צריך להחליף אותם.

• תוכן חדש...