Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מכשיר בשם BURY מדגם Cc 9050 v03a .

המכשיר מחובר למערכת Audi Concert המקורית של הרכב.

קראתי את המדריך וישנה אפשרות לשמוע מוזיקה דרך הטלפון במערכת כאשר אני מחובר לדיבורית ב-BT.

משום מה כשאני לא בשיחה בדיבורית הוא קופץ חזרה למצב של דיסק / רדיו מה שהיה קודם לכן, הוא כאילו לא מזהה שהמכשיר משמיע מוזיקה למרות שבמכשיר מוגדר "להוציא" את המוזיקה דרך BT.

ד"א - שיחות בדיבורית עובדות יופי.

מישהו מכיר ? שמע ?

תודה,

פורסם (נערך)

ראה רשימת תאימות של טלפונים (2 עמודות בצד שמאל אחרי הדגם - A2DP, שים לב להבדל בין הפעלה מהדיבורית לבין הפעלה מהטלפון): http://www.bury.com/cms/fileadmin/downloads/archiv/compatibility_lists/CC-9050_Compatibility_list_EN.pdf

אגב, יש באותו אתר עדכון לגרסה 06b (חפש ברשימה): http://www.bury.com/cms/en/support/product-archive.html

אם כי איני יודע להגיד מה ההבדל המדויק והאם קיימת עברית במידה וכעת יש.

הוראות התקנה: http://hotline.bury.com/Updates/CC9055/Bury_Updatemanual_cc9050-51-55-update_manager_EN.pdf

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

טום תודה על התשובה המפורטת.

לפי הטבלה נראה שמדובר כנראה במכשיר ישן מאוד, שכן כל הדגמים שמפורטים בטבלה ישנים מאוד.

מה גם שלא מובנת לי הטבלה, פרוטוקול A2DP הוא פרוטוקול אוניברסלי, מה החשיבות בתמיכה בכל דגם ?

אני אנסה לעדכן את הקושחה של המכשיר ויעדכן, לא אכפת לי לאבד עברית ואו את כל המכשיר בכלל...

אני מחפש חלופה ל-BT+USB לרדיו המקורי, אם יש למישהו המלצות אשמח לשמוע.

פורסם

איני יודע להשיב על ענין פרוטוקול ה-A2DP. אני מניח שכנראה מדובר בתת-פרוטוקולים נוספים שנדרשים והבדלי גירסאות ביניהם.

לגבי חלופות, יש דיבוריות חדשות יותר שכוללות כניסת USB, כמדומני מוטורולה TK30 היא אחת מהן (והיא גם מומלצת למדי בפורום).

אפשרות נוספת היא התקן בנוסח מתאמי Yatour/CD2AUX שיתחברו לכניסת צ'ינג'ר אם קיימת.

פורסם

המחיר של ה-TK30 הוא 750 שקלים, וראיתי שמוכרים רדיו דיסקים מחברות מוכרות שכוללים כבר BT וגם USB בסביבות 600 שקלים - לא עדיף ?

(למרות שעם רדיו דיסק אני אפסיד את השליטה מההגה)

פורסם

ובדיוק בגלל זה עדיף להזמין אותה מחו"ל.

אמת, אבל כנראה שתצטרך מתאם פלסטיק (או חיתוך של הקיים) במידה והמערכת הנוכחית היא בגודל 1DIN.

ולגבי שליטה מההגה, ישנם מתאמים חיצוניים עבור הענין אם נדרש.

פורסם

מתאם למוטורולה?!

כל המתאמים שהתייחסתי אליהם מכוונים לשימוש עם HU אפטרמרקט.

הדיבורית של מוטורולה (שאגב, היתה רק דוגמה, אני בטוח שיש עוד מוצרים רלוונטים) אני מניח שתתחבר בדומה לדיבורית הקיימת (יש לך שליטה מההגה עליה?!).

פורסם

סביר להניח שמדובר בחיבור שנעשה ברכב. הסבר קטן לעניין.

ברדיו שקיים אצלך ברכב יש כניסה לדיבורית וסביר להניח שלשם חוברה הדיבורית. הבעיה מתחילה כשמדובר בדיבורית שכוללת בתוכה יחידת מיתוג (מה שיש לדיבורית שלך) לניגון מוזיקה.

כשמדובר בדיבורית שיש לה יחידת מיתוג ורוצים לנגן מוזיקה יש צורך בחיבור פיזי לרמקולים ברכב. סוג כזה של חיבור סביר להניח שלא נעשה אצלך ברכב אלא לחיבור היעודי שיש ברדיו המקורי.

נ"ב דברי נכתבו מתוך נקודת מוצא שאתה מתפעל את הדיבורית בצורה נכונה.

פורסם

צריך לפרק את הרדיו ואם אכן זה מחובר בצורה שהסברתי צריך לשנות את החיבור הנ"ל ואז תוכל לנגן מוזיקה. ישנה עוד דרך לדעת מבלי לפרק את הרדיו כיצד חיברו את הדיבורית. אם אתה מקבל על התצוגה של הרדיו חיווי לדיבורית ויש לך יכולת להגביר מהרדיו את עוצמת הדיבורית אתה לא תוכל להזרים מוזיקה דרך הדיבורית. יש צורך לשנות את צורך החיבור.

• תוכן חדש...