Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב ושבת שלום לכולם

אתמול זה קרה לראשונה, נסעתי עם הרכב הכל היה בסדר, חזרתי הביתה לאחר מכן שוב הייתי צריך לנסוע ברכב וכאן הכל התחיל

הרכב לא מניע, יש צליל שמגיע מהמנוע.

ניסיתי לאפס מחשב לא עזר.

צילמתי סרטון שיהיה יותר נוח כי מאוד קשה להסביר וכל הלילה חרשתי את הגוגל בכל הפורומים בעולם לא מצאתי משהו שדומה לזה או שקרה למישהו

תודה.

עריכה

ככל הנראה הרעש מגיע מהחלק הזה (החצי עיגול ריבת השחור ממש באמצע התמונה)

5470181264f10.jpg

עריכה אחרונה על ידי lirshani
תמונה של המקור
פורסם

האם כתוב משהו בחלונית בלוח המחוונים? בדוק שדוושת הבלם לחוצה ושהגיר משולב ל פארקינג או לניוטרל. ייתכן שהמיקרוסוויץ של דוושת הבלם תקול.

פורסם

ברוך הבא למועדון בעלי הרנו, אין מה לעשות כל כמה חודשים בממוצע 6-9 חודשים תהיה איזשהי תקלה ברכב הזה ברוב הפעמים חשמל, פעם הכבל שמרים את החלון ייקרע, פעם ייקרע הכבל של האמברקס, פעם יילך חיישן קראנק... אם אתה מאיזור צפון אני יכול להמליץ על מוסך אריה שפיגל בא.ת. קרית ביאליק

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

איך בסוף נפתרה הבעיה ? כי גם לי יש תקלה כזו , צפצוף מאיזור המנוע של המגאן2  וגם לא מניע , יש סטרטר והמצבר תקין וחדש

עריכה אחרונה על ידי E.R.G
  • תוכן חדש...