Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ראיתי שום אייקון או אפשרות לשלם בדף ההזמנה של המוצר שכן התלונה שלי התקבלה במלואה וזוכיתי, ומבחינת המוכר המוצר אבד.

אבל, המוצר כן הגיע בסופו של דבר ואני בהחלט מעונין לשלם, ולא רק כדי שיידע שהישראלים ישרים, אלא גם כי אני כזה וגם לא נעים סך הכל שבמעקב אחר החבילה יופיע פתאום שהיא נמסרה ליעדה.

אז - איך אני משלם לו בכל זאת?

פורסם

קרה לי מקרה כזה דרך EBAY, זוכיתי (כמה שקלים/עסקה קטנה) ואז פתאום קיבלתי מטען או משהו בסדר גודל הזה.

אז פניתי למוכר, דרך מע' EBAY, אמרתי לו שאני קיבלתי את המוצר, אני מרוצה, ואני רוצה לשלם לו את מה שהחזיר לי.

הוא נתן לי כתובת ה PAYPAL, שלימתי לו לשם, וכך נסגר הסיפור !!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

היה לי מקרה כזה.

(האמת שעשיתי מה שיעצו לי פה)

פשוט לא אספתי את המוצר מהדואר, והוא הוחזר לשולח.

(האמת שבינתים הזמנתי וקיבלתי את אותו מוצר ממוכר אחר).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

כן, גם לי היה משהו עם מוכר סיני ומוצר יחסית זול שהחזיר לי את הכסף ואמרתי לו שאם אקבל את המוצר אחזיר וכך עשיתי.

העברתי לו את הסכום למייל של הפייפל שלו.

באלי אין פייפל אבל אולי יש דרך אחרת או שלמוכר באמת יש חשבון פייפל גם כן.

• תוכן חדש...