Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין חושב שזה מטומטם. אם אתה מתחיל לעבור ישר איך שזה מתחיל לאותת זה לא נותן מספיק זמן למכוניות שסביבך להתכונן, ואם אתה כן נותן להן מספיק זמן, אתה מתחיל לעבור נתיב כשזה כבר סיים לאותת.

גם היום כשאני נוהג במכוניות חדשות עם הפיצ'ר הזה אני תמיד משתמש באיתות נורמלי. מתחיל לאותת שנייה-שתיים לפני שאני מתחיל לסטות, ומפסיק אותו רק אחרי שסיימתי לעבור נתיב.

אגב גיליתי שבסובארו XV הנוכחית אין את זה אם זה מעניין מישהו. בפיג'ו 207 אחרי פייסליפט (2009 ומעלה) יש.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה גם מעולה לכיכרות :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לדעתי זה מספיק זמן כדי שהנהג מאחור יראה את הכוונה שלך ואם ברבע האחרון של השלמת מעבר האיתות מפסיק,אז מה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני עדיין חושב שזה מטומטם. אם אתה מתחיל לעבור ישר איך שזה מתחיל לאותת זה לא נותן מספיק זמן למכוניות שסביבך להתכונן, ואם אתה כן נותן להן מספיק זמן, אתה מתחיל לעבור נתיב כשזה כבר סיים לאותת.

גם היום כשאני נוהג במכוניות חדשות עם הפיצ'ר הזה אני תמיד משתמש באיתות נורמלי. מתחיל לאותת שנייה-שתיים לפני שאני מתחיל לסטות, ומפסיק אותו רק אחרי שסיימתי לעבור נתיב.

אגב גיליתי שבסובארו XV הנוכחית אין את זה אם זה מעניין מישהו. בפיג'ו 207 אחרי פייסליפט (2009 ומעלה) יש.

אתה בטוח שאתה מצליח לעבור נתיבים? אם תתן לרכבים סביבך להתכונן רובם לא יאפשרו לך לעבור נתיב.

ברגע שאני תופס הזדמנות לעבור נתיב אני מאותת קצר ומיד לאחר הוינקר הראשון עובר לנתיב הרצוי.

הפונקציה הזו גם לא מאפשרת לשכוח את הוינקר מאותת במעבר נתיבים וזה די חשוב.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

על ידי לחיצה קלה על ידית האיתות, למעלה או למטה בהתאם לכיוון הפניה.

לחיצה קלה, כלומר אתה לא עובר את ה"קליק" שמקבע את הידית במצב איתות קבוע. לוחץ קצת ועוזב לפני ה"קליק".

פורסם

סוויפט 2014 גם קיים - 3 איתותים.

בהתחלה הייתי בטוח שאפשר להגדיל את זה, 3 ללא ספק לא מספיקים ברוב מעברי הנתיב.

פורסם
על ידי לחיצה קלה על ידית האיתות, למעלה או למטה בהתאם לכיוון הפניה.

לחיצה קלה, כלומר אתה לא עובר את ה"קליק" שמקבע את הידית במצב איתות קבוע. לוחץ קצת ועוזב לפני ה"קליק".

אם כך זה לא קיים במונדאו 2002.

פורסם

קיים בכל הואגיות + ניתן לתכנת את זה דרך המחשב שזה יהבהב עד 8 פעמים, אני תיכנתתי ל5.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

מדוע מכוניות סביבך צריכות להתכונן בעת מעבר נתיב לעקיפה או חזרה מעקיפה (שלשם כך נועד הקיצור הזה)? עוברים נתיב כאשר זה אפשרי, כלומר הנתיב פנוי, והתמרון לא יפריע לשאר משתמשי הדרך. איתות מלא נועד לפני ביצוע פנייה, אז אתה באמת צריך להכין את שאר משתמשי הדרך על הכוונה שלך להאט ולתמרן (תקף במיוחד בעיר) או כאשר הכביש עמוס ואתה רוצה לעקוף ואז אתה מסמן לנהגים האחרים שיתחשבו בך ויאפשרו לך את העקיפה.

פורסם

אני היחיד שלא אוהב את זה ? (סיאט לאון)

אם לדוגמה רציתי לצאת לעקיפה, התחלתי לאותת שמאלה, אבל מייד התחרטתי - אין דרך לעצור את זה !

אם תנסה לבטל ע"י לחיצה קלה ימינה זה פשוט יתחיל לאותת שוב 3 פעמים ימינה , ברגע זה כבר הצלחתי לבלבל את כל מי שמאחורי :shock:.

פורסם

יש גם בג'ולייטה 2011. אני עדיין בשלבים של להחליט אם זה מתאים לי או לא. בג'ולייטה זה מבצע 5 איתותים. אני מעדיף לעשות כמה איתותים לפני כניסה לנתיב עד מעבר מלא של הרכב לנתיב. כרגע זה קצת מזכיר לי אנשים שבזמן פניה נותנים איתות או שניים כדי להגיד שהם אותתו, מרגיש לי מעט מדי.

פורסם

בדיוק כמו שאמרו פה, ניתן לתכנת את זה אפילו ברכבים הפשוטים ביותר שיאותת כמס' הפעמים שאתה מעוניין.

בI30 החדשה ניתן לתכנת את זה עד 5 איתותים אם אני זוכר נכון, אבל זה ניתן לתכנות.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

לפי זכרוני, המערכת הוכנסה לראשונה באופל וקטרה C וסיגנום. חבל שהמחלה הזו עברה ליצרני רכב נוספים.

עד כמה שידוע לי, ב VAG משנת 2001 היה.

שונא את המערכת הזו, גורמת לך לאותת לכיוון הלא נכון כשאתה רוצה לבטל איתות.

שונא גם חיישני גשם שמגיבים מאוחר מדי ובאים במקום מצב "לסירוגין" בידית מגבים רגילה.

שונא גם מצב אורות אוטומטי, כי אני נוסע תמיד עם אורות דלוקים.

הבו לנו מכוניות טיפשות בבקשה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...