Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אפשר לתכנת? אתם מדברים על תכנות פשוט מהדשבורד או דרך התחברות למחשב מתחת למכסה מנוע?

ואגב אורות דלוקים, לא זוכר מי כתב פה, שאורות דלוקים גורמים להפעלה קבועה של האלטרנטור = עלייה של 2% בצריכת דלק.

אותי הוא שכנע :)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

ביונדאי התכנות מתבצע דרך תפריט נסתר ברכב, אם תרצה תוכל לחפש ביוטיוב או גוגל "I30 hidden menu" שהוא בעצם אותו הדבר כמו ב I20\I35 וכו.

ציטוט מפורום יונדאי - מדובר על היונדאי שמגיעות ללא מערכות מולטימדיה (הרדיו המקורי):

Turn on the radio and then turn off.

Press 1 and 6, both at the same time. Firmware version will appear.

Then pressing keys 1 to 6 will show hidden menus.

עריכה אחרונה על ידי yaari30

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

כמי שאימן את אצבעו במשך שנים ארוכות להתנהל עם ידית האיתות (ואעיד על עצמי בצניעות שהשגתי מיומנות רבה !)

אני מוצא שהדבר הזה הוא עוד אחת מההתערבויות המעיקות בהן המכונה מחליטה בשבילך

...

שונא את המערכת הזו, גורמת לך לאותת לכיוון הלא נכון כשאתה רוצה לבטל איתות.

שונא גם חיישני גשם שמגיבים מאוחר מדי ובאים במקום מצב "לסירוגין" בידית מגבים רגילה.

שונא גם מצב אורות אוטומטי, כי אני נוסע תמיד עם אורות דלוקים.

הבו לנו מכוניות טיפשות בבקשה.

The first one to get angry loses

פורסם

מאוד מאוד נוח, במיוחד בכבישים מהירים.

לא פלא שזה התחיל עם הגרמניות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
בפולקסווגן בורה 01 ופולו קלאסיק 01 היה, במאזדה 323 סדן 95 כנראה שלא (לא זוכר).

למיטב ידיעתי המכונית הראשונה בה הופיע הוינקר שבלחיצה קטנה מאותת מספר פעמים היתה האופל אסטרה דור שלישי שהוצגה ב 04׳.

לאסטרה היתה ידית איתות שפעלה בלחיצה ולא בתנועה.

כדאי לקרוא לפני שמגיבים, ידידי כבוד הרב.

אגב, במזדה לא היה. לדעתי זה מאוד נוח בדרך כלל, גם אם במצבים מסויימים מאוד גורם אי נוחות. המשפט הזה נכון ביחס להרבה דברים באוטו ובסה"כ רובנו מעדיפים רכבים חדשים.

עריכה אחרונה על ידי פיני חד

• תוכן חדש...