Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אוטומאטי חזק עד 25-30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חדש פה ורציתי לקבל המלצות לרכב אוטומאט חזק אמין ומהנה לנהיגה עד כמה שאפשר, יד ראשונה מקסימום שנייה פרטית.. איזה רכבים יש בתקציב הזה פחות או יותר?

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

חוץ ממהנה לנהיגה {שזה לעולם לא אפשרי לדעת כי מה שמהנה בשבילי לא מהנה בשבילך}, מה עוד אתה מחפש?

משפחתי? סופרמיני? ספורט?

כמה אתה מתכוון לנסוע בשנה? כמה אנשים יסעו איתך? אם בכלל.

תן קצת פרטים.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

המרכב של האוטו לא כל כך משנה לי ואני לא אסע הרבה בשנה וגם אין כל כך מי שיסע איתי (אבל לא שני מקומות).. אני נהג חדש וזה רכב ראשון, הדבר שהכי חשוב לי בעקרון זה מנוע חזק ומורגש והתנהגות טובה בכביש..

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

1) ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

2) לגבי יד תצטרך לחפש באתרי לוחות המודעות השונים.

3) ממליץ לך על קורס נהיגה מתקדמת.

השאלה היא בתור נהג חדש האם יש לך כסף לתחזק רכב? (ביטוח/טסט/טיפולים/תיקונים).

פורסם

נהג חדש זה בעייתי תקציבית.

ביטוח הרבה יותר יקר ולא במעט.

התקציב שלך הוא לכל מכלול הדברים או ששמת עוד כמה אלפים בצד חוץ מה-30K שמוקצבים לרכב?

פורסם

המחיר הוא רק בשביל האוטו ללא שאר ההוצאות הנלוות.. ואיתמר, למה אתה ממליץ על קורס נהיגה מתקדמת?

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

כי זה שעברנו טסט לא אומר שלמדנו לנהוג. נהיגה מתקדמת מומלצת לכל נהג, לא רק למי שאוהב נהיגה "ספורטיבית" או טיפה יותר "פראית" משאר הנהגים בכביש. מומלץ במיוחד לאור העובדה שאתה נהג חדש ולומד את הנהיגה, להכניס יסודות טובים מההתחלה.

פורסם

זה קורס שמלמד אותך מה עומד מאחורי כל החלטה שאתה מבצע מאחורי ההגה ומה ההחלטה הטובה ביותר שאתה יכול לקבל בסיטואציות שאתה נקלע ביום יום.

זה כיף, כדאי מאוד, הרבה ידע ועוזר מאוד.

פורסם

ואולי ימנע ממך להכנס בנהגים אחרים ולהרוג אותם ( קשה עד כמה שזה נשמע )

פורסם

1. רד מהקטע של "יד ראשונה מקסימום שניה פרטית" בתקציב הזה זה יצמצם לך מאד את המבחר.

2. אני הייתי מחפש מאזדה 3 בתקציב שלך יכנס משהו עד 2008 רוב המכוניות הן עם עבר ליסינג, אך אם טופלו כיאות - אין סיבה להתרחק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

+1 ל-3.

יש חוסר ביקוש מטורף למאזדה 3 כרגע והקונים יוצאים נשכרים, מדובר ברכב שסובל גם הזנחה ליסינגית טיפוסית ושורד אותה יפה.

ממולץ לרכוש רכב שכבר עבר החלפת בולמים ואולי גם ממיר קטליטי, הם נוטים להחזיר נשמתם לבורא מוקדם מהצפוי.

• תוכן חדש...