Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הפעם הולכים על שדרוג של ה-במה!8)

כן כן הם ולא אחרים - קומפוננט.

כמו שציינתי בחתימה יש לי רגע דוטק, ואני רוצה להשתדרג למשהו שבאמת ידהים אותי ויספק אותי לטווח זמן ארוך.

בהתחלה שמעתי סט אחד שממש נדלקתי עליו וכמו ישראלי ננעלתי אליו ואמרתי אותו אני יקנה.

אחרי כמה וכמה שיחות עם ישראל שכבר הסביר לי הכל מהכל המליץ הכי טוב שאפשר וכיוון אותי למקום טוב.

בכל זאת אני רציתי לחשוב מה דעתכם ומה הייתם בוחרים מבין שלושת הסטים של הקומפוננט שאני מתלבט אליהם

הם:

-Rainbow SLC 265.25 NG

-Audio Development AD6

-Eton Pow 160

אני מחפש בקומפוננט:

חום, "מיד בריא":twisted:, דיוק בעוצמה גבוה בעיקר ואיכות גבוה, ושהסט ידע להתמודד עם כל סוג של שיר. (כי באוטו שומעים הכל-תלוי במצב הרוח)

אם במקרה מישהו גר באשדוד ויש לו את אחד הסטים ונוכל להפגש ואני יוכל לשמוע את הסט אני מאוד אשמח

וזה מאוד יעזור לי ויהיה לי יותר כיוון ומשמעות בבחירה שלי.

תודה רבה לעוזרים, וליל מנוחה :wink:

עריכה אחרונה על ידי xMasTer0fDw

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

מה התקציב שלך לסט ?

האם אתה מדבר על 2 או שלושה חלקים ?

מה שאר הרכיבים במערכת ?

אל תהיה נעול על סטים מסויימים .

תנצל פה את הבמה להכיר כמה שיותר אופציות ואז תנסה לשמוע , תתאים את הסט להתקנה שלך ואז תבחר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כל סט יש יתרון שלו. אני מאוד אוהב את איטון. מידבאסים מצויינים. טויטרים נעימים.

Ad שמעתי רק סדרה הגבוה שלהם. סט מצויין . מה שיותר חשוב, זה התקנה נכונה. בידוד של רכב. ב שתי חלקים צריך זוית למידבאס כדי לקבל את התחום המיד.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
מה התקציב שלך לסט ?

האם אתה מדבר על 2 או שלושה חלקים ?

מה שאר הרכיבים במערכת ?

אל תהיה נעול על סטים מסויימים .

תנצל פה את הבמה להכיר כמה שיותר אופציות ואז תנסה לשמוע , תתאים את הסט להתקנה שלך ואז תבחר.

+1

אלי

פורסם

דיברנו אתמול בשרשור אחר כאן על גילוי נאות בגלל שאוזכר כאן שם של חבר פורום אחר שהוא גם היבואן - הפעם המבנה של השרשור קצת יותר טוב.

לי יצא לשמוע AD שלושה חלקים אצל חבר הפורום ניר שניידר - מאוד אהבתי את האופי הבסיסי של הסט הזה.

נקי, מדוייק, צלול - לא צורם, נעים - למען האמת האופי של סטים איטלקיים בד"כ נוטה להיות חם יותר, חם בהרבה - הסט הזה הזכיר לי יותר משהו גרמני\אמריקאני

לפי מה שאתה מתאר - אני הייתי מנסה לשמוע גם את הETON

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אהלן,

לחבר טוב שלי יש את הסט של ETON שמורכב בתיבה בדלת.

ויצא לי לשמוע גם את הסט של AD.

הדבר הראשון שאהבתי אצל הETON זה הטוויטר. מאוד מפורט ויורד נמוך. אצלי יש סט של היי אנרגי ובשמחה הייתי משדך לו את הטוויטר הזה.

המיד באס מאוד מדויק ומגיב מאוד יפה במוזיקת טראנס גואה, מה שנקרא דופק יפה.

מה שכן. כשהטוויטר מחובר בקרוס ב +2DB הוא משתלט על הבמה וניהיה מאוד חד. אני אישית הייתי ממליץ ללכת איתו על עבודה אקטיבית וממצה את הסט הזה לגמרי. הוא נותן ממש תמורה יפה לתמחור שלו.

לגבי הAD. אני חושב שמבין השניים, הסט הזה עונה יותר לדרישה של לנגן חזק ואיכותי. שמעתי אותו מנגן מוזיקת TRAP והוא פשוט מפציץ. אין לו בעיה לרדת נמוך בכלל. רק הטוויטר דורש ריסון. (לא שמעתי את ריינבו שציינת אז לא אוכל לתת חוות דעת)

אני אסכם את זה ב שהETON הוא סט למי שמחפש SQ בתקציב שפוי ורוצה לנגן חזק.

והAD הוא סט של בוא קרע לי ת*ת ואני ישיר יפה. אני הייתי לוקח אותו במקום היי אנרגי שיש לי עכשיו (נכון לתקופה ששדרגתי)

לגבי גילוי נאות. אני גם מכיר את ישראל. החוות דעת פה היא נטו שלי משמיע שלי ומה שאני חושב על הסטים האלו.

פורסם

ואו, קודם כל אני רוצה להודות לכולם על התגובות ועל העזרה היוצאת דופן.

שנית המערכת שלי מצויינת בחתימה הקומפוננט שיש לי עכשיו הם דוטק אוביישן.

הסכום שאני יכול להרשות לעצמי לשלם הוא באזור ה1,500ש"ח.

בנוסף לכך מדובר בסט של 2חלקים. חייב לציין שאקטיבית אני לא אוכל לעבוד

בגלל שיש לי מגבר אחד (Soundown Sax 100.4) ואין לי כרגע כסף למונובלוק. וגם אני חושש שעוד רכיב חשמל באוטו יעשה לי עומס ויתחילו הבעיות חשמל שאני ממש לא רוצה להגיע אליהם! לשואלים - מצבר 45 אמפר.

ישראל המליץ לי לשמוע את הסטים האלה ואני מחפש משהו באזור אשדוד בישביל להפגש ושאני יוכל לשמוע את אחד מהסטים.

בגדול אני לא מחפש שהסט שישיר יפה בווליום גבוה, אבל גם שיהיה חד ונקי ואיכותי בווליום גבוה וגם בווליום נמוך.

ושהטוויטר לא יצעק יותר מידי כמו שקורה אצלי עכשיו עם המורל דוטק.

פורסם

אתה לא תקבל עוצמה משמעותית גבוהה ממה שאתה מקבל עכשיו עם הדוטק אוביישן

מה שכן ,אם אתה משנה כיוון אתה יכול לקבל סאונד שיותר קולע לטעמך האישי.

פורסם

קח בחשבון שהסטים שדיברתי עליהם הוגברו על מגברים שנותנים 130 רמס לערוץ.

האטון עובד בהתנגדות של 3 אום. אתה תוכל לנצל אותו יותר עם המגבר שלך

פורסם (נערך)

אני לא היתי ממהר עם הצהרות. לא בדקתי ספציפית דגמים, אך לאיטון יש כמה דגמים עם נצילות די גגבוה שלא דורשים הגברה רצינית. כמו כן, כל דדגםזה שונה גם מבחינת טויטרים. יש להם גם משי וגם אלומיניום. לכן צריך לשמוע אם יש אפשרות כזאת. רצוי לא רק את החברה, אלא דגם ספציפי. אני מאוד אוהב את החברה וסאונד גרמני שלהם. אבל כל אחד וטעם שלו.

לא כל מה שתשמע, הוא יהיה 100 אחוז. זה תלוי גם בהתקנה וגם בכיוונים. כך גם את זה בחשבון.

מי שיודע רוסית, כאן יש מה לקרוא על pow 160 http://www.avtozvuk.com/az/2012/06/046-eton.htm

AD6

http://www.avtozvuk.com/az/2004/10/htm/076-097ad.htm

Rainbow SLC 265

http://www.avtozvuk.com/az/2006/06/064-077rainb.html

עריכה אחרונה על ידי mefisto

פורסם

הPOW נראה מרשים באון אקסיס לפי הגרף - היענות יחסית שטוחה

אבל באוף אקסיס נראה שהטוויטר פשוט הולך שם לאיבוד - נקודה למחשבה.

הAD לעומת זאת באון אקסיס נראה שהטוויטר ידרוש ריסון אבל בסטיה של 30-50 מעלות הוא צריך להיות נעים לאוזן.

שוב זה רק מלהביט על גרף אבל זה נתון חשוב מאוד לשיקולי התקנה.

אם לא ניתן להתקין און אקסיס הייתי בוחר בAD אם כן - הייתי מהמר על הPOW.

יש עוד כמובן עוד שיקולים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בגרף של POW זה גרף של מידבאס בלבד. לכן כמו שאמרת, בהתקנה און אקסס, שזה לא מעשי , הוא מגיע עד 10K יפה. יש לו טויטר משי, ממש לא צורם ולא בעייה להתקין אותו קרוב יותר למעזין. גם מומלץ. FS די נמוך שלו וממברנה יחסית קלה ונצילות די גבוה של 90.5 DB. אי לניאריות טובה בתחום המיד ואם יש אפשרות למקם את מידבאס על הציר, יהיה מושלם.

AD6

גם פה הגרף רק למידבאס, פה רואים בזוית של 50 מעלות דעיכה רצינית ב 2K , ולפחוט לפי התגובה, טויטר לא ממש ליניארי.

אני מבין השניים הייתי הולך על איטון

http://www.hifitest.de/test/car-hifi-lautsprecher_16cm/eton-pow_160_3629

http://www.hifitest.de/test/car-hifi-lautsprecher_16cm/audio_development-ad6_2906#

זה שני לינקים נוספים לסקר בגרמנית, גוגל מתרגם גם את זה וניתן לקבל תמונה ולהבין בעיקרון על מה מדובר.

eton_pow_160.jpg

audio_development_ad6.jpg

פורסם

אז מה אתם מציעים?

דברתם פה במילים שאינני מכיר כלל, לדוגמא כמו לינאריות ,און אקסיס ,FS וכו'...

קראתי ופשוט חצי מהמשפט לא הבנתי ואז נאבדה כל המשמעות.

בגדול מה הייתם מציעים לפי הדרישות והבקשות שלי? AD6\160\SLC265?

פורסם

ההצעה הגורפת היא שתיגש לשמוע את הETON ואת הAD ותראה מי מביניהם יותר פגע לטעמך.

איזה רכב? איך ואיפה אתה מתכוון להתקין את הטוויטרים?

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

טויטה קורולה 2008,

מתקין את הטוויטרים במקום שלהם.

אוקי יש משהו באזור הדרום עם הקומפוננטים האלה שאוכל לשמוע?

בנתיים כולם דברו על הEton וAD6 ברור לי שהם מצויינים והכל כבר יהיה לפי הטעם שלי בלבד,

אך מה לגבי הריינבואו? עדיף את האטון או AD6 מאשר הריינבואו? אני יקבל תמורה יותר גדולה מהם?

עריכה אחרונה על ידי xMasTer0fDw

• תוכן חדש...