Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר חיפוש לא מצאתי נושא שמתאים לשאלה,

לאחר מחשבה כלכלית בימינו ובתור אחד שרוצה לרכוש דירה בקרוב, אינני רוצה להחנק מלקחת 'רכב חדש' והחזר חודשי גבוה.

לכן חשבתי על לשפץ את האופל וקטרה שנת 2001, מנוע 2200 אוט', יד 01 עם מנוע של כ180 אלף ק"מ.

כמה בעיות שאני חייב לשנות:

א. ריח זוועתי שכנראה נובע מרקבון של המושבים (החלפת מושבים לגמרי?)

ב. שכבת ריפוד העליון של התקרה קצת נופל ועל הדרך החלפת ריפוד של דלתות וכו'

ג. גם לאחר החלפת רפידות ברקסים, עושה רושם שהבלימה ממש חלשה, למרות ה4 בולמי דיסק יש מהלך של כ35% ללא כל תגובה הנותן

תחושה של חוסר בטחון (אשתי נוהגת גם על הרכב), השאלה האם ניתן לשים בולמים של רכב אחר שיקנה לי את האקסטרה בלימה הזה?

ד. החלפת פנסים קדמיים

ה. חושב על פחחות + צביעה (לא חובה)

ו. האם 200 אלף ק"מ מצריך אותי שיפוץ מכני של המנוע ?

ז. שאלה אולי קיצונית, האם מערכת גז מומלץ ומה טווח המחירים ? אנחנו נוסעים כ18 אלף קמ בשנה.

מנסיונכם, איפה אני יכול לבצע את כל השיפוץ מכני-קוסמטי ול"החיות" את הרכב לשנה וחצי הקרובות לפחות.?

אני מהצפון, אבל אין לי בעיה למען החידוש הזה לבוא למוסך שבאמת יעשה עבודה טובה ולהתקרב למרכז

נ.ב

לא סגור אם זה הפורום הנכון לכל השאלות, סלחו לי מראש.

14 למאי

פורסם

אני לא בטוח שזה משתלם מבחינה כלכלית,

אולי כדאי לרכוש רכב אחר אפילו. ציינת פה שאתה צריך להחליף הרבה מכלולים כאלה ואחרים והעלות לא תהיה נמוכה. מה התקציב שלך לכל הפרוייקט הזה?

פורסם

אם אתה נכנס למוד חיסכון אז תכנס אליו עד הסוף.

טפל רק בסעיפים שמשפיעים על הבטיחות, להתחיל להשקיע 5K ש"ח במערכת גז או פחחות לאוטו זה זריקת כסף לפח.

אני הייתי מטפל בסעיפים א-ג וזהו. אני רושם לך את זה מניסיון, אצלנו במשפחה רוב הרכבים עוברים ידיים בתוך המשפחה עד שהם מתפגרים.

מבחינה מכאנית אני תמיד משקיע מעל ומעבר אבל חיצונית הרכבים נראים זוועה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אם אתה נכנס למוד חיסכון אז תכנס אליו עד הסוף.

שמע בגדול אתה צודק, פשוט יש איפה איפהשהו רצון גם להרגיש טוב עם הרכב.

המלצות למוסך טוב שיודע לטפל ברכב כזה? מבחינה מכנית בעיקר?

14 למאי

• תוכן חדש...