Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

ברשותי סיאט איביזה 2011 ידנית. היום בבוקר אחרי הנעה נדלקו לי בבת אחת 3 נוריות אזהרה (לחץ אויר,ESP ומערכת בקרת פליטת מזהמים).

אני מבין שלא ניתן לנחש את התקלה כאן אלה להגיע למוסך לדיאגנוסטיקה מדוייקת, השאלה היא האם ניתן לנסוע עם הרכב עם נוריות אזהרה אלה ?

תודה

פורסם (נערך)

אתה בטוח שהנורה האחרונה היא לא של משהו אחר (EPC?)?

כי נשמע כאילו יש משהו שקשור ללחץ אוויר בגלגלים - בדקת אותו?

בדר"כ ככלל אצבע, נורות כתומות - ניתן לסוע בזהירות (למוסך), נורות אדומות - עצור, דומם מנוע וגרור למוסך.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אף נורה לא אדומה

כן אני בטוח, בדקתי בספר רכב EPC זה תקלה במנוע, הנורית שנדלקה היא בצורה של מנוע לפי ספר רכב "תקלה במערכת בקרת פליטת המזהמים"

בדקתי גם לחץ אויר שהיה תקין ובכל מקרה הכפתור שלו גם לא מגיב.

פורסם

דיאגנוסטיקה ממוחשבת זה הפתרון.

אם אתה מאיזור המרכז גש למוסך רון בתל אביב.

אני מהמר על ממיר או חיישן חמצן (למבדה)

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

אני עדין לא משוכנע שיש קשר לפליטת מזהמים, אבל בדיקה ממוחשבת היא בהחלט הדרך לגלות.

אני מצטרף להמלצה על רון, גם אם אתה לא מהמרכז. הוא מציע סריקת תקלות בחינם למיטב ידיעתי. אולי יגיב כאן.

פורסם

הייתי היום אצל רון.

הבעיה הייתה בשרשרת תזמון שהחליקה, רון החליף את השרשרת, בדק שלא נגרם נזק למנוע וכמו תמיד יצא תותח.

פורסם

כמה עלה התענוג?

ותשובה לtom_22, מהסבר של מוסכניק, במצב כזה הנורות משתגעת ואין קשר לתקלה. אצלי היה צורך להחליף חוט הצתה אחד, ונדלקה לי נורה של לחץ אוויר בצמיגים יחד עם נורות נוספות, היגיון? אין, ככל הנראה.

פורסם

החליקה? לא אמור להיות שם גלגל שיניים? כלומר קפצה שן? זה לא הסיפור שהיה קשור למנועים שהלכו מאותה סיבה או אחת קשורה (והיה תחת אחריות)?

עמיטל - תודה. כן, כנראה שיותר מדי נתונים משתנים למחשב הרכב אז הוא זורק מה שנקרא "קריסמס לייטס".

פורסם (נערך)

לא צריך להמר, רק להסתכל בהודעות קודמות שלו כדי לדעת שמדובר ב-1.2TSI.

אני מניח שחולגי ביקש לדעת את קוד המנוע (אם כי לפי ויקיפדיה מדובר רק באפשרות אחת - CBZB).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...