Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש המלצה כנ"ל. פרמטר חשוב מאד - נוחיות כניסה/יציאה מן הרכב עקב בעיות גב . פרמטרים נוספים - נוחיות הנסיעה ושמירת ערך.

ואולי כדאי לחכות למאזדה CX -3 או סוזוקי ויטארה?

פורסם

אין שום מידע חוץ מכמה רינדורים על הויטארה או המאזדה אז לחכות להם זה בזבוז של זמן...זה לא יקרה בזמן הקרוב.

דעתי בלבד על הרכבים הנ"ל היו והייתה לי ת אותה ההתלבטות

לא ציינת אם חדש או משומש*

קשקאי:

2 הדגמים משווקים במקביל- גם הקודם שמנסים להעיף מלא וגם החדש שעדייןאין מפרט ומבחני דרך על הגרסה הישראלית...אמרו להיות מוצלח אבל יקר.

סוזוקי קרוסאובר:

המחיר מזמין והאבזור טוב אבל לא יודע למה הוא לא מושך.

הפנים ממש משעמם ומרגיש לא איכותי, מקדימה הוא מוזר עם הגריל הנמוךוהפנסים הענקיים ומאחורה הוא נראה כמו זיוף של הקשקאי.

צריכת הדלק שלו מאוד טובה אבל התיבה הרציפה ממש מעצבנת עם בידוד סאונדלקוי הדציבילים של הסל"ד הגבוהה בהאצות ממש לא נעים. המנוע הוא המיושן מהSX4

מבין האופציות שלך לדעתי הכי ישמור על הערך שלו בפער קטן מהניסן.

סובארו:

אהבתי את העיצוב הסולידי והלא מצועצע של הרכב, בפנים החומרים מרגישיםזול ובגרסה שהכל שחור בפנים קצת לא מזמין.

תא מטען קטן ואין צמיג חלופי בלי תוספת כסף (שלוקח עוד מקום מתאהמטען), הסובארו הוא היחידי עם 4X4 ויכולת שטח (לא טכני אבלמפתיע).

גם עם תיבה רציפה אבל מנוע 2.0 גורם לה פחות להתאמץ.

*חייב לציין שההתקנות המקומיות בסובארו הם מתחת לכל ביקורת וראיתי כמהחדשים שהמערכות כבר לא עובדות או שיש פגמים בפנל במערכת בגלל התקנה גסה. בסוזוקיבמבחנים בהתחלה הייתה את אותה הביקורת אבל הם הפנימו והחליפו את המערכת. שמגיעה עםהרכב.

*גילוי נאות – בסוף אני מחפש CX5 יד2

פורסם

אחרי הג'וק שהייתה לי כל פעם שבאה לי ניסאן (קשקאי או הנוט החדשה הייתה על הכוונת שלי) אני נזכר במוסך שלהם בב"ש ומעדים לפנטז מרחוק ולא להתקרב.

פורסם

הסוזוקי הוא הפחות איכותי וגם היות זול,ככלל הייתי עה נסיעת מבחן על כל ה3 ובודק.

הניסאן לא עבר את מבחן הזמן אצלנו במשרד,מקרקש חורק ומרעיש בנסיעה,אמינות מוצלחת ורכב נוח יחסית ומרווח.

הסובארו יש לנו במשפחה B3 סמק 2000 ו STI 2004 . אז אני דיי משוחד. אבל עוברות את מבחן הזמן בגדול ובנוסף,אמינות מפוארת.

פורסם

הי,

הגבתי לפני כמה שבועות בנושא יחסית דומה.

הנה השרשור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?543765-%D7%98%D7%95%D7%99%D7%98%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-2014-%D7%90%D7%95-%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%91%D7%A8-%D7%90%D7%95-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%90%D7%96&highlight=%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99+%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%91%D7%A8

חשוב לציין שההבדל במחירים בין המכוניות הוא משמעותי. בדגם האוטומטי הסוזוקי הוא 120K (לדגם שהוא לא 4X4), הסובארו הוא 135K ואילו הקשקאי הוא 155K.

הסובארו הוא 4X4.

• תוכן חדש...