Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על מוסך הונדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישית טיפלתי במשך 3 שנים במוסך הרץ מורשה מאיר\הונדה באזור התעשיה בלוד.

הייתי מבסוט על השירות, מהיר, עשו גם כל מיני דברים קטנים שביקשתי ללא תשלום. קיבלתי גם הנחות בטיפולים, המחירים בטיפול שוטף נסבלים.

לא דחפו עבודה, אמרו שצריך להחליף ברקסים או משהו, נתנו מחיר ושאלו האם רוצה לטפל דרכם והשאירו את הנושא לבחירתי.

מנהל עבודה שהיה שם בזמן שאני טיפלתי עושה רושם שמבין עניין, לא יודע אם הוא שם עכשיו, יום לאחר הטיפול הייתי מקבל טלפון מהמוסך לבירור האם הכל היה בסדר, נתן תחושה טובה.

פורסם

אם רלוונטי- "בני את דוד" מורשה הונדה באשקלון. נסיון עם 2 הונדות וכמה טיפולים. מחירים סבירים (יש דברים שלא שווה להחליף אצלו אבל במחירי טיפולים שוטפים המחירים בסדר וכמובן שאפשר לקבל הנחה).

צוות מקצועי, נחמד ומסביר פנים.

פורסם

יש את מוסך אלקס באשדוד, זהו מוסך רשמי של הונדה(תחת חברת מאיר).

הם מאוד מקצועיים, אבל יקרים. אם התקלות לא מסובכות ולא דורשות כישורים מיוחדים, אני ממליץ על מוסך המאה באשדוד בהנהלת גבי. מאוד אמין ומאוד זול, 2 תכונות שקשה למצוא היום

הונדה סיוויק ES 2002

• ספונסר פורום
פורסם (נערך)
באזור מרכז והשפלה

בתל אביב יש לך את "תל אביב סנטר 053-8092491" שהוא מוסך מורשה הונדה טוב ומומלץ (ראי המלצות בקישור שצירפתי).

עריכה אחרונה על ידי עמית
  • תוכן חדש...