Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה/החלפה HX-D2 על פרוססור H700

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לא מאמין שהגעתי לרגע הזה אבל לצערי הוא הגיע.

החלפתי את הרכב שלי לרכב חדש ולכן אין לי כוחות לעשות שינויים לפאנל המקורי.

לכן בצער רב אני נאלץ למכור את הרדיו דיסק והסתפק בפרוססור על הרדיו המקורי של הרכב.

אין לי מה להוסיף הרדיו דיסק ליגע לאומית במצב מעולה כמעט חדש, אחד הרדיו דיסקים הטובים ביותר בעולם לפי דעתי וכי טוב שיצא לי לשמוע.

מי שהיה שומע אצלי היה נדהם כל פעם מחדש מהסאונד שלו, ממש ממש קשה להיפרד.

המחיר 2000ש"ח גמיש מעט.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם

הרדיו דיסק נמכר.

ישנו מתאם USB של הקלאריון שנותן לו USB AUX וכרטיס SD מתחבר ישירות לחיבור של ה-AI NET(צ'נצ'ר) של המכשיר ונשלט לחלוטין דרך המכשיר.

איכות מעולה כמעט כמו בדיסק.

200 ש"ח 0523142134 יוני

מתאים לכל סוגי הקלאריון עם יציאת צ'נצ'ר.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

• תוכן חדש...