Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי להתיעץ אם מי מכאן מבין במכונות כביסה של אלקטרולוקס.

יש כפתור בדגם ewt106510 ששולט במשך התכנית, שהפסיק לפעול

השאלה היא אם אני יכול לדרוש מהיבואן תיקון למרות שחלפו 3 שנות האחריות

אם לא , האם יש לי אפשרות לתקן זאת בעצמי (מעקף כלשהו), אם כן כיצד פותחים את הפיקוד ?

ושאלה אחרונה- האם ביטוח חשמל ביתי אמור לכסות בעיה כזו- כשכתוב בפוליסה ללא חלקי פלסטיק. האם הפיקוד נחשב "חלק פלסטיק"

תודה !

פורסם (נערך)

אם הכפתור לא מגיב ולא משבר(לחיצה מרגישה תקינה כמו כל כפתור אחר בפיקוד) אז הביטוח למוצרי החשמל בהחלט מכסה את התיקון.

במידה ותחליט על תיקון בעצמך אז אני ממליץ לפנות ל"דובין" בחולון-הוא הכתובת מבחינתי לחלקי חילוף למוצרי צריכה ביתיים.

לגבי פירוק המכונה - חפש באינט' הוראות פירוק.

תומר

נ.ב- משיטוט קצר העלתי את הקישור הנ"ל:

http://www.aviv-parts.co.il/Catalog.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=788862

החלק לא כל כך יקר(במידה וזה מקור הבעיה)

בכל מקרה - פנה לדובין.

עריכה אחרונה על ידי pipinoadar

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
אם הכפתור לא מגיב ולא משבר(לחיצה מרגישה תקינה כמו כל כפתור אחר בפיקוד) אז הביטוח למוצרי החשמל בהחלט מכסה את התיקון.

במידה ותחליט על תיקון בעצמך אז אני ממליץ לפנות ל"דובין" בחולון-הוא הכתובת מבחינתי לחלקי חילוף למוצרי צריכה ביתיים.

לגבי פירוק המכונה - חפש באינט' הוראות פירוק.

תומר

נ.ב- משיטוט קצר העלתי את הקישור הנ"ל:

http://www.aviv-parts.co.il/Catalog.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=788862

החלק לא כל כך יקר(במידה וזה מקור הבעיה)

בכל מקרה - פנה לדובין.

תודה לגבי ההפניה לדובין.

מבחינת הכפתור, הוא לא תקין- הוא תקוע במצב "לחוץ" ולא מתרומם

פורסם

אמנם יש לדובין רכיבים , אך לא מצאתי באינטרנט מקום שמסביר כיצד לפרק את הפיקוד של מכונת כביסה אלקטרולוקס מדגם ewt106510 (פתח עליון)

אם מישהו יכול לסייע אודה מאוד

• תוכן חדש...