Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסטיבל FESTI CAR 2014 גני חוגה - תמונות וסיכום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

כמה תובנות מהסרטון בהודעה #32:

1. חוסר אירגון טוטאלי- החל מהצורה בה כל אחד זרק את הרכב שלו איפה שבא לו, היעדר תיחום של "מופעים" כמו למשל מופע שטיפת הרכב המאוד מאוד מרשים (בציניות גמורה למי שלא הבין) וחוסר סדר כללי- פתאום זה מזיז את הרכב, ההוא בא, זה הולך.

2. סידורי בטיחות לא קיימים- ההוא מחליט לעשות BURN OUT על השביל בין רכבים ואנשים, הרבה תנועה של רכבים בין אנשים וכו'.

3. אנשים פח אשפה- לא כולם, אבל כנראה שהיו שם מספיק אנשים שלקרוא להם חסרי תרבות זה להעליב את המונח "חוסר תרבות", לכן פשוט אקרא להם "אנשים פח אשפה", ולמי שלא מבין למה כוונתי יכול לקפוץ לדקה 11:57 ולהעיף מבט על הדשא.

אני לא נכנס לעניין הטעם הנוראי בעיצוב של יותר מדי מכוניות כי זה טעם אישי (ונוראי) אבל מי שיסתכל מהצד על האירוע הזה יצטרך להתאמץ מאוד כדי להצליח לעשות איזשהו חיבור או קישור בין הברבריאדה הזאת למילה תרבות.

אני חייב לחזור לרגע ל"מופע שטיפת הרכב" ולשאול אם לא הצליחו למצוא משהו יותר נמוך מזה?

כמו כל גבר סטרייט גם אני נהנה לראות בחורה יפה וסקסית בפוזות מגרות, אני גם יכול להנות מבילוי במועדון חשפנות ולא מתבייש לומר שגם פורנו לא זר לי, בא בסבבה.

אבל המופע שטיפת רכב הזה- זה משהו נמוך מעולם אחר, STREET HOOKER STYLE, בחורה שנמרחת על האוטו לעיני עשרות חרמנים שעומדים במרחק נגיעה.... כל הכבוד ל"דוגמנית", אני מקווה ששילמו לה היטב על המופע המרשים שבהחלט העלה את המנייה שלה, כל כך הרבה סטייל!

אולי באירוע הבא אפשר לעשות איזה GANGBANG, זה בהחלט יהיה קלאסה.

הייתי ממליץ בחום להמנע ממופע כזה בעתיד, זה נראה פשוט רע ואני כאמור לא איזה מצטדק, הפעם כמו שאני מבין זה גרם לאקורד הסיום הצורם של האירוע, פעם הבאה זה עלול להסתיים באישומים פליליים.

עצה ידידותית?

פעם הבאה לפני שמארגנים פסטיבל מוטורי מוטב לחשוב קטן, כנראה שישראל עדיין לא מוכנה ל-Walmart ולכן עדיף קטן ואיכותי על פני גדול ו.....כמו בסרטון.

מיד עם תחילת הארגון כדאי לפתוח יוטיוב, זה לא בושה, יש בחו"ל תרבות מוטורית אמיתית, מגוונת ואיכותית, אפשר ורצוי ללמוד ממה שקורה שם.

לדאוג לסידורי אבטחה הולמים, קרי סדרנים ומאבטחים.

ניהול מציגים- הגעת מציגים למתחם בין השעות X ל-Y, מאותה שעה Y- הרכבים המוצגים לא זזים עד גמר האירוע, כלומר אם האירוע מסתיים בשעה X, הרכבים המוצגים יכולים לזוז החל משעה Y, ככה זה עובד ואמור להתנהל.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
...

לדאוג לסידורי אבטחה הולמים, קרי סדרנים ומאבטחים.

ניהול מציגים- הגעת מציגים למתחם בין השעות X ל-Y, מאותה שעה Y- הרכבים המוצגים לא זזים עד גמר האירוע, כלומר אם האירוע מסתיים בשעה X, הרכבים המוצגים יכולים לזוז החל משעה Y, ככה זה עובד ואמור להתנהל.

מה שתיארת בנ"ל זה מדע בדיוני, שכחת באיזו מדינה מדובר.

:|

פורסם

תפסיקו להיות קטנוניים ותחזיקו אצבעות שיהיה אירוע דומה אך מסודר יותר בזמן הקרוב, ובכל מקרה זה עדיף על כלום.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

ל המופע שטיפת רכב הזה- זה משהו נמוך מעולם אחר, STREET HOOKER STYLE, בחורה שנמרחת על האוטו לעיני עשרות חרמנים שעומדים במרחק נגיעה.... כל הכבוד ל"דוגמנית", אני מקווה ששילמו לה היטב על המופע המרשים שבהחלט העלה את המנייה שלה, כל כך הרבה סטייל!

אולי באירוע הבא אפשר לעשות איזה GANGBANG, זה בהחלט יהיה קלאסה.

+1 ענק!

:-D

פורסם

במקום להגיד "תפסיקו להיות קטנוניים" אומר לך שחבל שאתה מוכן להתפשר על סטנדרט כזה נמוך כשבאמת לא צריך להיות גאון כדי להרים אירוע מסוג זה בצורה מסודרת, מאורגנת וכזו שתציג באמת את הצד היפה של המוטוריקה בישראל ועדיין תכניס כסף למארגנים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, הוצאת לי את המילים מהפה.

תמשיכו לתת יד לאורעים כאלה ותתפלאו שהתרבות המוטורית שלנו מסתכמת בספונג'ה לאוטו מייד-אין-ג'נין.

פורסם

אף אחד לא נותן לזה יד, חלק (כמוני) התעניינו לראות על מה מדובר, בסך הכל אנחנו חובבי רכב. הלכתי, ראיתי, השתעממתי, קצת התביישתי בחלק מהאנשים שם, ויצאתי חזרה לבית.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני חייב לחזור לרגע ל"מופע שטיפת הרכב" ולשאול אם לא הצליחו למצוא משהו יותר נמוך מזה?

כמו כל גבר סטרייט גם אני נהנה לראות בחורה יפה וסקסית בפוזות מגרות, אני גם יכול להנות מבילוי במועדון חשפנות ולא מתבייש לומר שגם פורנו לא זר לי, בא בסבבה.

אבל המופע שטיפת רכב הזה- זה משהו נמוך מעולם אחר, STREET HOOKER STYLE, בחורה שנמרחת על האוטו לעיני עשרות חרמנים שעומדים במרחק נגיעה.... כל הכבוד ל"דוגמנית", אני מקווה ששילמו לה היטב על המופע המרשים שבהחלט העלה את המנייה שלה, כל כך הרבה סטייל!

לפי מה שאני הבנתי מדובר בחשפניות (מקצועיות?) שעובדות במועדון חשפנות מסויים, באמת יש הבדל אם תראה אותה נמרחת על עמוד או על רכב? :roll:

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...