Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסטיבל FESTI CAR 2014 גני חוגה - תמונות וסיכום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפי מה שאני הבנתי מדובר בחשפניות (מקצועיות?) שעובדות במועדון חשפנות מסויים, באמת יש הבדל אם תראה אותה נמרחת על עמוד או על רכב? :roll:

כן, יש הבדל עצום כי במועדון חשפנות יש סדר ואירגון וה״גיבור״ שינסה להתקרב מדי לחשפנית שמבצעת מופע יזכה להכיר את מאבטחי המקום ואלה האחרונים הם מסוג האנשים שאת ממש לא רוצה שהם יכעסו עלייך.

ובלי קשר, יש הבדל בין מופע שמתרחש במקום סגור לבין לבצע את אותו מופע במקום פתוח.

בערך כמו ההבדל בין רגע אינטימי עם החבר בחדר המיטת לבין אותו רגע אינטימי ב.......אירוע הפסטיקאר עם 100 פלאפונים שדוחפים לכם לתחת.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

+1 עם edan.

עכשיו צפיתי בסרטונים ובמיוחד הראשון לא משהו בלשון המעטה.

המופע/חשפנות הזה מאוד זול ולא קשור כלל.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

מצוין שמקיימים דברים כאלה בארץ אבל רמת האירוע ובמיוחד השטיפה של הרכב - תת רמה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מסכים עם כל מה שנאמר פה לגבי הבחורות.

אין צורך לערבב חלב עם חזיר ולדחוף מופע חשפנות לאירוע רכב שמתקיים תחת כיפת השמיים, באור יום עם קהל של משפחות.

זה ממש לבקש צרות.

יש אטרקציות אחרות שאפשר לנסות:

1. תחרות לימבו (הרכב הנמוך ביותר שעובר מתחת למקל)

2. תחרות סאונד מנוע (מד רעש)

3. תחרות הרכב היפה \ מצחיק \ מקורי \ נדיר

4. וכד'

יש אינסוף קונספטים שיתאימו, לא צריך את המופע חשפנות הזול והמיותר.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

1 היה אמור להיות, 2 היה מבלי שהצהירו על כך (כל הפיצוצים), 3 לא היה וחבל. דרך אגב, אני מסכים אתך אם זה לא הובן, כך באמת צריך להתנהל פסטיבל שכזה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא הייתי שם אז אין לי דעה מבוססת על האירוע, התכנים והארגון שלו. מה שכן - ממש נהניתי מהתמונות פה ובפרצוף ספר של הצלמים שבאו לשם. במיוחד המכוניות המיוחדות הישנות. אבל שאלת תכלס:

יותר טוב בלי דברים כאלה?

אישית אני חושב שכל ניסיון, אפילו כזה שנכשל, הרי זה מבורך. הרי אנחנו לא באמת רוצים ששיא המוטוריקה במדינה הזאת יהיה אוטומוטור עם דגמי קיאה החדשים ונקניקיה כשרה לפסח.

חוץ מזה, זאת פעם שניה שעושים כזה אירוע והבנתי שהפעם הראשונה היתה מאד מוצלחת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה לא טוב להיות בלי מפגשים או אירועים כאלו, זה ברור. אבל מה שחלק טענו פה, ולדעתי (לפי מה שראו עיניי כמובן ולא לפי תמונות בספר פרצוף) הם צדקו, יש דברים שלא בהכרח צריכים להיות באירועים כאלו (לדוגמה שטיפת הרכבים, היה נראה כלכך מכוער ולא קשור... הרבה קפצו והתנהגו כמו קופים, היה ביזיון). חלק מהמגיבים פה היו בטוחים (כמוני) שהאירוע כן יהיה מתוקתק כמו שצריך, שתהיה אבטחה, שיהיה סדר וארגון, והתבדו. אולי בפעם הבאה, אם ותהיה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה בגלל שרוב ציבור "חובבי הרכב" בארץ לא בשל לדברים כאלה. ראית אודיסאה בחלל? אז זה כמו הקופים והמונוליט.

כשתרבות מוטורית זה שם נרדף לערסים שעושים פוזות בשכונה עם אוטו אז זה מה שאתה מקבל.

לא הייתי גם באירוע הקודם אז קחו את מה שאני אומר בעירבון מוגבל - לדעתי בגלל שהאירוע היה מתוקשר מדי נמשך אליו כל הזבל. צריך לחשוף את הציבור בהדרגה ולסנן. נכון שזה נשמע פלצני אבל העובדות לנגד עינינו.

פורסם

צפיתי בתחילתו של הסרטון הראשון וסגרתי, הבחור עם ה gtr האדומה חתיכת אידיוט וזה ועוד בלשון המעטה איך אתה נוהג ככה שיש מסביבך ילדים ואנשים , פשוט בושה הבנו שיש לך רכב מגניב אבל יכולת לנהוג בצורה הרבה יותר בוגרת.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
לדעתי בגלל שהאירוע היה מתוקשר מדי נמשך אליו כל הזבל. צריך לחשוף את הציבור בהדרגה ולסנן. נכון שזה נשמע פלצני אבל העובדות לנגד עינינו.

באיזה מדיות פרסמו אודות קיום האירוע?

כלומר, היה פרסום לכלל הציבור או שעיקר הפרסום היה בתוך הבראנז'ה?

אני דווקא חושב שאירוע כזה צריך לתכנן כאירוע לכל המשפחה- לבחור לוקיישן שיהווה אטרקציה למשפחות בדיוק כמו המיקום שנבחר בגני חוגה ועל זה להכניס את הפסטיבל הזה כאטרקציה.

אני חושב שגם מי שאינו חובב מוטוריקה מושבע היה יכול להנות מאירוע שכזה אם רק היה מאורגן נכון.

החיבור של אירוע מסודר כזה עם הציבור הרחב היה יכול להיות טוב מכמה בחינות:

1.להראות שיש מוטוריקה ותרבות ואולי לנקות קצת מהסטיגמה השלילית שנלוות לבעלי רכבים ספורטיביים (מבחינת איך שהציבור רואה אותם).

2.יותר מבקרים=יותר הכנסות למארגנים=מוטיבציה לקיום אירועים נוספים.

זה אגב לא סותר את מה שכתבתי קודם שעדיף אירועים קטנים ואיכותיים, כל עוד יש נכונות ויכולות להרים אירוע גדול ומסודר- מעולה.

אין אפשרות לשמור על סדר ותרבותיות עם קהל גדול? עדיף אירוע קטן.

אבל שאלת תכלס:

יותר טוב בלי דברים כאלה?

אישית אני חושב שכל ניסיון, אפילו כזה שנכשל, הרי זה מבורך.

במתכונת הנוכחית- כן, עדיף בלי, באמת חסר שהסרט הזה יופץ ברבים, זו תיהיה אחלה חותמת גומי למה שרוב הציבור חושב על בעלי רכבים ספורטיביים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רוב הציבור כבר חושב מה שאור ירוק אומרים כל הזמן אז זה לא משנה. התחום נמצא במצב שממנו אפשר רק להשתפר לטובה.

פורסם
כן, יש הבדל עצום כי במועדון חשפנות יש סדר ואירגון וה״גיבור״ שינסה להתקרב מדי לחשפנית שמבצעת מופע יזכה להכיר את מאבטחי המקום ואלה האחרונים הם מסוג האנשים שאת ממש לא רוצה שהם יכעסו עלייך.

ובלי קשר, יש הבדל בין מופע שמתרחש במקום סגור לבין לבצע את אותו מופע במקום פתוח.

בערך כמו ההבדל בין רגע אינטימי עם החבר בחדר המיטת לבין אותו רגע אינטימי ב.......אירוע הפסטיקאר עם 100 פלאפונים שדוחפים לכם לתחת.

לגבי האבטחה אני מסכימה איתך לא ב100% אלא ב1000. הייתי בשוק שהאירוע לא היה מאובטח באופן כללי וה"מופע" בפרט (אפילו לא גדר?!?).

לגבי האנלוגיה בין מועדון חשפנות לרגע אינטימי בחדר המיטות אני לא ממש מסכימה, אם כבר אז מועדון חשפנות זה פאב עם כמה עשרות מבקרים שמפחדים לשלוף מצלמה כשפסטיקאר זה אומנם אירוע תחת כיפת השמיים עם כמה אלפי מבקרים (גם במתחם סגור), אבל אפשר היה לראות שרק חלק קטן מהם הביע עניין ממשי במופע.

סלחו לי, אבל אני לא רואה הבדל בין ה"רמות" של שתי הדוגמאות.

לגבי שילוב של המופע עצמו באירוע, נכון שזה אמצע היום ונכון שהיו שם משפחות עם ילדים, אבל הוא התקיים במקום מסויים ונוכחות\צפייה ממש לא היו חובה לכולם. אני חושבת שהדבר הבעייתי יותר מבחינת צנזורה היה מנחה האירוע שהגיע למופע השטיפה מחופש לאיבר מין גברי.

לגבי הפירסום, אני גיליתי על האירוע השנה בדיוק כמו בשנה שעברה דרך הפייסבוק. מספיק שמישהו מהחברים שבתוך ה"ברנג'ה" עושה לייק ואתה רואה את זה, הקבוצה פומבית וגלויה לכולם, ככה שאין באמת דרך לסנן את באי האירוע (בדיוק כמו שיצא לנו לראות במפגשי דיטיילינג של קארספורום אנשים לא מוכרים "אין לי משתמש אבל ראיתי שיש מפגש אז באתי").

זה ידוע שמדינת ישראל לא חזקה בתרבות ואפשר לראות את זה בכל מקום ציבורי (תחבורה ציבורית, מרכזי קניות, מקומות בילוי וכד') ככה שלאסוף 5000 אנשים בגילאים שונים ומרקעים שונים במקום אחד ולצפות להתנהגות שונה ויוצאת דופן זה נראה לי על סף הבלתי אפשרי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
לגבי האבטחה אני מסכימה איתך לא ב100% אלא ב1000. הייתי בשוק שהאירוע לא היה מאובטח באופן כללי וה"מופע" בפרט (אפילו לא גדר?!?).

לגבי האנלוגיה בין מועדון חשפנות לרגע אינטימי בחדר המיטות אני לא ממש מסכימה, אם כבר אז מועדון חשפנות זה פאב עם כמה עשרות מבקרים שמפחדים לשלוף מצלמה כשפסטיקאר זה אומנם אירוע תחת כיפת השמיים עם כמה אלפי מבקרים (גם במתחם סגור), אבל אפשר היה לראות שרק חלק קטן מהם הביע עניין ממשי במופע.

סלחו לי, אבל אני לא רואה הבדל בין ה"רמות" של שתי הדוגמאות.

יצא לך לבקר במועדון חשפנות איכותי יחסית (פוסיקט וצפונה לצורך העניין)?

נוטה להאמין שלא, אחרת היית יודעת שזה לא עניין שהמבקרים מפחדים או מתביישים להוציא מצלמה- יש איסור מוחלט ומובן לצלם במקום.

מעבר לזה כפי שכבר ציינתי, אין דבר כזה להתקרב לחשפניות בעת מופע.

אבל עזבי, עם או בלי האנלוגיה המופע הזה באירוע פשוט זול מאוד ולחלוטין לא במקום ואני גם מתקשה למצוא את הקשר בינו לבין מוטוריקה.

לך המופע המדהים הזה נראה קשור לאירוע מוטורי לכל המשפחה?

פורסם

בסופו של דבר בגלל שאין כאן הרבה אירועים בסגנון ,ואנשים כמונו נגררים לכל אירוע לא משנה איפה הוא מתקיים ,כמה הוא עולה או כמה האירגון בזיוני.

ברגע שיהיו הרבה אירועים אנשים יתחילו "לסנן".

כרגע נשאר לנו להתלונן ולקוות לטוב יותר .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...