Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 ,תקלות באקסנט ידנית 96

EliC25
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי זה שוב אני :)

2 בעיות שנורא מציקות לי בזמן האחרון ורציתי להתייעץ פה בפורום לפני שאלך למוסך גם כדי לקבל רקע כללי, וגם משום שאני לא תמיד מוצא זמן להגיע בגלל היציאות בצבא..

בעיה ראשונה:

כבר תקופה שאני לוחץ על דוושת הכסף אני מרגיש תקיעות בעיקר בהילוכים נמוכים שני ושלישי, מדי פעם בנסיעה בין עירונית על חמישי, תקיעות שאומרות שכנראה יש איזושהי סתימה, קרו כמה פעמים שהייתי קצר בכסף ולכן תדלקתי מעל ל35 ליטרים (מיכל באקסנט הוא 44), אבל בד"כ אני מקפיד לתדלק כשאני יורד מהחצי מיכל.

אז השאלה שלי האם הנזק יכול להיות רציני או שמספיק אולי אפילו החלפה של פילטר וזהו? למישהו יש נסייון עם סיפור כזה?

בעיה שניה:

רעשים בחלק האחורי של האוטו, בדקתי את הבולם שהיה תקול והחלפתי, החדשים בסדר גמור, כשאני לוחץ על הרכב הוא חוזר לאן שהיה ועוצר ולא ממשיך להתנדנד, ככה שהבעיה היא לא בבולמים, אך בכל זאת - בכל מהמורה קטנה בכביש יש רעשים של מין שפשוף של גומי ואוויר בלויים.. ממש נשמע כמו הבולם אבל כמו שציינתי זה לא הוא.

מה עוד יכול להסתתר שם?

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...