Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לנסר GLX 1992, מזגן שהפסיק לעבוד

GrassmokeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

יש לי את הרכב הנ"ל בערך כבר שנתיים. המזגן עבר מעולה עד לפני חצי שנה,

אז שמתי לב לרגעים מסויימים שהמאוורר שלו פשוט נכבה יכול לקרות בזמן נסיעה או ברגע ההנעה.

לרוב הוא היה חוזר לעבוד תוך כדי נסיעה, אבל לפעמים יכל להיות מושבת גם ימים.

חשבתי אולי כי הייתי מכבה את הרכב כשהמאוורר היה דלוק אך גם אם הייתי מכבה את המאוורר לפני - הבעיה הייתה חוזרת.

לפני חצי שנה עברתי טיפול במוסך והחליפו לי שמנים, פילטרים ועוד חלק בבלמים... יכול להיות שמשהו השתחרר שם.

לדעתי זה חייב להיות משהו במאוורר, כי כשאני בנסיעה ומזיז את המתג של האוויר שיכנס מבחוץ ומפעיל את הAC אז האוויר יוצא קר.

הידע שלי במכונאות שואף ל-0 אבל אני ממש אוהב את הרכב והוא משרת אותי נאמנה.

לא רוצה להשקיע עכשיו 1500 שקל ובתיקוני מזגן כשזה בערך השווי של הרכב.

יכול להיות שהבעיה קראה לעוד אנשים?

אולי אני יכול להסתכל בעצמי ולראות חיבורים, רק צריך הכוונה..

אולי איש מקצוע שיכול לתת חוות דעת באיזור המרכז (רמת גן/ת"א/חולון)

אשמח לעזרה, תודה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

כשאתה כותב שהמאוורר נכבה - אתה מתכוון למאוורר של המפוח הפנימי (זה שאחראי על הוצאת הרוח הקרה מהפתחים של המזגן) או למאוורר של הרדיאטור מקדימה (מחוץ לרכב)?

אם אתה מאזור חולון גש אל אורן שירותי רכב ובקש ממנו שיעיף מבט. יכול להיות שבאמת מדובר בבעית מגעים קלה שאפשר לפתור בקלות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שהמפוח הפנימי, כי אני כן מרגיש שהחלק במנוע עובד.

המליצו לי על מוסך גל קור בבני ברק, איך הוא?

עריכה אחרונה על ידי GrassmokeR
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...