Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

התוכנה הזו דיי סיבכה אותי

הטלפון עובד במכשיר ללא בעיה, אבל אי אפשר לנגן דרכו שירים ברכב

אז קניתי סטיק USB, העברתי שירים, מחבר אותו לשקע ליד בלם היד ו - אין תגובה בכלל, לא מגיב שום דבר כשמחברים אותו והדיסק ממשיך לעבוד כרגיל.

איך מפעילים את זה?

חיפשתי הדרכות ברשת אבל לא מצאתי משהו שמראה בעיה כמו אצלי, מלבד זאת שמדברים על עוד שקע נסתר בתא כפפות (?)

מדובר על דגם 2010, צריך לעשות איזה עדכון תוכנה לפני?

Opel Adam S 2017

פורסם

דיסק און קי צריך להיות FAT32 כדי שמערכת תקרא אותו.

תפרמט אותו שוב, תעתיק את השירים בפורמט MP3 ותכניס אותו.

עם הוא לא עובר ישירות לMEDIA PLAYER, תוציא ותכניס שוב.

תעדכן את המערכת דרך קישור זה http://www.blueandme.net/blueandme/index.aspx/index.aspx?brand=fga&lang=en#/support/download/

אני עובד עם סטיק של 128GB

פורסם (נערך)

אהלן

זה דיסק של חברת KINGSTON, DATA TRAVELER SE9 בגודל 8 גיגה.

הדיסק מגיע כמו שהוא 8GB בתצורת FAT 32

אגב לפי מה שקראתי (טרם ניסיתי), צריך לכבות את הרכב, לחבר את ה USB שוב, ואז לסובב את הסויץ' סיבוב אחד לפני התנעה ואז זה אמור לעבוד?

אני עשיתי זאת לאחר ההתנעה, הדיסק חצי מלא כ 4 גיגה והוא פשוט לא מתייחס כשאני מחבר אותו, הCD הרגיל ממשיך לעבוד ללא שינוי מצב ולא מופיע כלום בצג ה LCD, גם כשאני מעביר לרדיו.

נ.ב מערכת מתסבכת לחלוטין, אני כבר מתחיל לשנוא אותה, הכל ידני ומעצבן.

אגב, המכשיר הסלולרי שלי הוא HTC M7, אותו הוא גם לא קולט (אני מדבר על חיבור ה USB ליד הבלם יד, הבנתי שיש אחד נסתר בתא כפפות? לא מצאתי.) כשאני מחבר אותו מופיע לי על המכשיר שיש חיבור USB ואפשרויות להפעלת DATA וכדומה אבל לא שום דבר על מדיה, והמחשב רכב גם לא אומר שום דבר על כך.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

ממה שהבנתי צריכה להיות הגדרה מופעלת של Autoplay.

האם ברכבך יש הפעלה קולית של פונקציות? ראיתי הערה שאומרת שבמידה וזה לא מתחיל, ללחוץ על כפתור החלונות, להגיד STOP, ללחוץ שוב ולהגיד PLAY.

פורסם

תודה רבה טום זה עזר! נכנסתי לפקודה הקולית ואמרתי STOP, לאחר מכן PLAY וזה התחיל לעבוד, רק מה כמה שירים רצו אולי 2-3 ואז לאחר מכן זה פשוט הפסיק להגיב, גם דרך הכפתורי שליטה בהגה, עד שהוצאתי את הסטיק מהמקום שלו חזרה, ניסיתי לחבר שוב ואז התוכנה אומרת NO MEDIA.

ראיתי שהרבה בחו"ל גם נתקלו בתקלות של המערכת הזו.

האם הורדת עדכון תעזור?

Opel Adam S 2017

פורסם

יכול להיות שסתם משהו התערער במערכת או שיש קבצים לא טובים על הסטיק.

אני אומר שווה לנסות "ריסט". לפרמט את ה-DOK, להעתיק אליו קבצים שידוע שהם תקינים (אגב, בחוברת ההפעלה רשום שהמערכת מקבלת קבצי MP3 רק עד 192kbps. אין התייחסות לנושא קצב דגימה משתנה, אבל וודא שהקבצים הם CBR ולא VBR). ולנסות מהתחלה.

העדכון הוא דו שלבי אם אני זוכר נכון כשבדקתי באתר שלהם. יש שם הוראות מדוייקות איך לבצע.

אם יעזור או לא? אולי כן אולי לא. אולי יצוצו באגים חדשים :wink:

פורסם

עד 192 KB? עושים צחוק?

אגב המכשיר אחרי פרמוט..הוא עובד ונתקע, למשל עבד עוד פעם ואז פשוט נתקע באמצע, ממה שהבנתי צריך לתת למערכת כמה דק' כדי לקלוט את כל השירים, אבל מתי עושים זאת, לפני שמתניעים?

כי חיברתי את הסטיק, אמרתי PLAY ואז זה פשוט התחיל לנגן שירים ונתקע לאחר זמן מה.

עכשיו אני מבין למה הרבה ברשת שונאים את המערכת הזו, נו טוב עד שנחליף את ה HU לאחד מתקדם יותר.

ננסה את העדכון :)

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

בדוק אם פונקציית ה-Autoplay שהזכרתי קודם פעילה. אם כן, אז הכל אמור לקרות באופן אוטומטי, כולל ענין הקליטה של הקבצים או מה שזה לא יהיה.

בכל אופן, רשום בחוברת שזה יכול לקחת כמה דקות עם יש הרבה קבצים על ה-DOK.

לגבי המתי - רשום לחבר את ה-DOK, להעביר סוויץ' ל-MAR (?!) ולתת לו לעשות את שלו. כשבסיום תוכל לנווט בין השירים/קטגוריות/וכד'.

אפילו קבצי WMA הוא יודע לנגן רק גרסאות 1 ו-2. יש כבר גרסה 10, למרות שהיתה קפיצה בין 2 ל-7, ושלא לדבר על פורמטי פרו או לוסלס.

אגב, בהחלט יתכן שהעידכון מתקן את החוסרים הללו.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אכן משהו מאוד מוזר במערכת הזו.

אני מחבר את ה USB מעביר את הסויץ' ל MAR, נותן לזה "להתבשל", לא קורה כלום על המסך עד שלוחצים על הכפתור, אומר "STOP" לבחורה הפולניה ואז עוד פעם ו "PLAY" ואז זה מתחיל לנגן. על ה USB יש לא מעט שירים, כ 3 וחצי גיגה של קבצי MP3. מחקתי את כל השאר, אבל הרבה הם מעבר ל 192KBPS

לך יש את המערכת הזו ברכב?

איך בודקים אם האופציה האוטומטית דולקת? לא מצאתי איך להכנס להגדרה הזו.

שוב תודה על העזרה ומצטער על רוב השאלות. :)

Opel Adam S 2017

פורסם

לא. אני נהנה לחפש תשובות לשאלות שעולות.

כאמור, מצוין בחוברת שזה יכול לקחת כמה דקות עד שהוא מסדר את כל הקבצים. תן לו צ'אנס.

* To change the Autoplay setting using manual interaction, proceed as follows:

- Enter the Main Menu, select MEDIA PLAYER, SET USB, AUTOPLAY and then press SRC/OK or ß/MAIN.

- To activate Autoplay, select AUTOPLAY ON and press SRC/OK or ß/MAIN.

- To deactivate Autoplay, select AUTOPLAY OFF and press SRC/OK or ß/MAIN.

*Or, using voice interaction:

Press (windows) and say “Autoplay on” or “Autoplay off”.

Note

If you change the Autoplay setting after connecting a USB device, the new setting

will only be activated the next time that you connect a different USB device (or the

same USB device with updated track library).

לחילופין, אתה פשוט יכול להוריד את חוברת ההוראות ולגלות בעצמך :wink:

פורסם

אז אחרי שהקשבתי לך ועקבתי אחרי ההודעה למעלה, זה חזר לעבוד בסדר גמור, פה ושם יש מעט לאגים אבל זה תקין נתתי כמה דק' בזמן ששמתי את הסוויץ' על MAR וכנראה שזה עשה את העבודה

תודה רבה וחג שמח :)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...