Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מורה נהיגה בראשל"צ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה

קודם כל חדש פה בקהילה , בגדול מחפש מורה נהיגה בראשל"צ , מורה וותיק בעל נסיון , סבלני , רציני ,אכפתי , שלא ישב כל השיעור בטלפון

שיקח מחיר זול יחסית 100-110 , ועוד שאלה קטנטנה כמה שיעורים מומלץ לעשות בשבוע ? , והאם אפשרי לעשות שיעורים בשעות הערב

תודה רבה :) !

והמשך יום טוב

פורסם

לגבי מורה אינני יודע,אבל בתור תלמיד שלומד נהיגה (כרגע),אפשר לעשות שיעורים בערב כמובן,אין המלצה חד משמעית,אבל,תוכל לעשות בין 2 - 3 במידה והמורה יאפשר לך יותר ותהיה מוכן מבחינה כלכלית מה טוב,אבל,תזכור שלגשת לטסט אפשר מ-16.9 ככה שאם אתה בן 16.5 אין לך מה לרוץ בהתחלה,עד שתגיע ל-16.8 לפחות בשביל שתוכל להיות קרוב לטסט,כמו כן דע לך שהמתנה לטסט לפעמים אורכת כחודש,ככה שאין סיבה לרוץ מהר מאוד,בלי שתקבע עם המורה באיזה תאריך תוכל לגשת לטסט.

פורסם
לגבי מורה אינני יודע,אבל בתור תלמיד שלומד נהיגה (כרגע),אפשר לעשות שיעורים בערב כמובן,אין המלצה חד משמעית,אבל,תוכל לעשות בין 2 - 3 במידה והמורה יאפשר לך יותר ותהיה מוכן מבחינה כלכלית מה טוב,אבל,תזכור שלגשת לטסט אפשר מ-16.9 ככה שאם אתה בן 16.5 אין לך מה לרוץ בהתחלה,עד שתגיע ל-16.8 לפחות בשביל שתוכל להיות קרוב לטסט,כמו כן דע לך שהמתנה לטסט לפעמים אורכת כחודש,ככה שאין סיבה לרוץ מהר מאוד,בלי שתקבע עם המורה באיזה תאריך תוכל לגשת לטסט.

אני בן 16.6 אז בגדול יש לי 3 חודשים בינתים תכננתי לעשות שבוע - 2 שיעורים ושבוע 3 כי מבחינת זמן לא ממש מתאפשר לי

אני לומד כמעט כל יום עד 5 + לעבודה ואימונים אז יוצא ככה שיש לי זמן רק בסופשים ו2 שיעורים בשבוע לא ממש מספיק

ועוד שאלה אפשר גם שיעורים בשבת או שזה לא ממש אפשרי

פורסם

ממליץ על רוני עתיר. מורה מצויין ,עם המון סבלנות. אותי העביר אחרי מעט שיעורים ולא משך בכלל.

אם תלך אליו תמסור ו ד"ש מגיא.

בהצלחה

פורסם
אני בן 16.6 אז בגדול יש לי 3 חודשים בינתים תכננתי לעשות שבוע - 2 שיעורים ושבוע 3 כי מבחינת זמן לא ממש מתאפשר לי

אני לומד כמעט כל יום עד 5 + לעבודה ואימונים אז יוצא ככה שיש לי זמן רק בסופשים ו2 שיעורים בשבוע לא ממש מספיק

ועוד שאלה אפשר גם שיעורים בשבת או שזה לא ממש אפשרי

למשל אצל המורה שלי זה לא אפשרי בשבת,אני מאמין שאף מורה לא עובד בשבת כיון שזה היום היחיד שיש להם לנוח ברוב השבוע,כמו כן,הם לא עובדים בחגים.

פורסם (נערך)

ממליץ לך לא לרוץ עם השיעורים ולא לנסות לקבוע ים שיעורים כי אחר כך תגיע ל28 שיעורים ולא היה לך גיל, תנסה 2 שיעורים בשבוע לא יותר.

וההמלצה הכי חשובה אל תעלה על ההגה לפני שיש לך תאוריה ביד, אחרי זה אתה כבר מגיע לשיעור 15 מתעצל הולך ואז לא עובד או שאלוהים יודע מה( אני אומר מניסיון כי אני מכיר כמה כאלה שאחרי התאוריה החמישית התייאשו..)

ולגבי השיעורים בערב זה לא כזה קריטי, אצלי רוב השיעורים הם בשעות הערב\לילה, זה לא יגרום לך לדעת ללמוד פחות טוב או להפך.

אז בקיצור אל תרוץ עם השיעור ושהיה לך בהצלחה וטסט ראשון :wink::lol:

עריכה אחרונה על ידי Ted18
פורסם

אני ממליץ על אלעז לוי, יש לו אתר ופייסבוק וגם בדפי זהב אתה יכול לקרוא עליו הרבה פידבקים חיובים, אני עברתי אצלו טסט 1 והרבה ככה כי הוא ממש מקצועי והוא נותן את כולו בשיעורים,אף פעם לא מדבר בטלפון, קורא עיתון או משו כזה.

לפני שבחרתי מורה, בדקתי הרבה מורים והייתי בשיעורים של חברים ואני לא מצטער שבחרתי בו, אחד הטובים.

פורסם
אני ממליץ על אלעז לוי, יש לו אתר ופייסבוק וגם בדפי זהב אתה יכול לקרוא עליו הרבה פידבקים חיובים, אני עברתי אצלו טסט 1 והרבה ככה כי הוא ממש מקצועי והוא נותן את כולו בשיעורים,אף פעם לא מדבר בטלפון, קורא עיתון או משו כזה.

לפני שבחרתי מורה, בדקתי הרבה מורים והייתי בשיעורים של חברים ואני לא מצטער שבחרתי בו, אחד הטובים.

נשמע מעולה ! , יש לך מושג על המחיר שהוא לוקח , ועל איזה אוטו הוא מלמד ?

פורסם
נשמע מעולה ! , יש לך מושג על המחיר שהוא לוקח , ועל איזה אוטו הוא מלמד ?

כמו שנאמר פה פאביה ידנית וI30 אוטומטית, המחיר לידני היה 115 כשאני למדתי, אני יכול לשלוח לך בפרטי את המספר שלו במידה ולא תמצא באינטרנט,

זה המחיר שכל המורים גובים, כמובן יש מורים חרטה בגל גפן, שמוציאים רישיון ב2000 שקל אבל אני לא סומך ולא מאמין, רק מהשיחה הראשונה אני מבין שזו איזשהי קומבינה, התקשרתי למורה אחד כזה והוא אמר לי שזה בעצם 25 שיעורים של 30 דקות, אבל אמרתי לא זה לא מספיק כדי לגשת לטסט, הוא אמר אל תדאג, אנחנו נסתדר.

לדעתי לא כדאי לחסוך במורה נהיגה כי זה עניין חשוב ובהמשך ישפיע על החיים שלך, אמנם אחרי שאתה מוציא רישיון יש עוד הרבה מה ללמוד אבל לדעתי הוא נותן יותר מהמינימום שנותנים מורים אחרים רק כדי לעבור טסט.

• ספונסר פורום
פורסם

+1 על יוסי גנץ, מורה מנוסה, סופר סבלני, עם התמחות בנערים עם הפרעת קשב וריכוז, ומשקיע בנהג החדש הרבה מעבר למה שנדרש כדי לעבוד טסט, אלא מלמד באמת כישורי נהיגה מצילי חיים.

מסור ד"ש מאורן.

פורסם

קיבלתי הצעה מבית ספר שרייבר

הצעה דיי מפתה הייתי אומר , מה אומרים שווה לנסות ?

הם מציעים לי חבילה ב3480 ש"ח כוללת 28 שיעורי נהיגה + טסט פנימה + חיצוני

שווה לא שווה ?

• תוכן חדש...