Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היום קמתי בבוקר וראיתי שמישהו השאיר לי מזכרת בדמות מעיכה קלה על מכסה המנוע. בשבילי זה הקש ששבר את גב הגמל. יש לי 206XS בצבי כחול כהה. כבר תיקנתי את הצבע השרוף שהיה לי במכסה מנוע ובגג במקום מאוד נחשב ( אלעד שירותי רכב ), ועדיין יש הבדלי צבע מציקים. מעבר לזה יש לי מזכרות שהשאירו הבעלים הקודמים בדמות פגיעות פתיחת דלת לאורך שתי דפנות הרכב והחלקים שעדיין לא נצבעו מתחילים להראות סימני דהייה. לדעתי הגיע הזמן לצבע כללי. ירידת ערך כבר לא תהיה ( הרכב 2002 ), אם כבר זה יעלה את ערכו.

מעבר לזה כיוון שהרכב עם נתונים טובים . 170K יד שנייה אני גם ככה חושב שאשאיר אותו אצלי עוד לפחות 3 שנים ( בייחוד כשכנראה לא אסע בשנים הקרובות הרבה - סטודנט ).

כרגע אני גר בחיפה. מעדיף לעשות את העבודה באזור הצפון. האם יש המלצה לבעל מקצוע טוב שיבצע את העבודה בצורה איכותית וגם שלא יהיה יקר... סה"כ אין הרבה עבודת הכנה. בטח שלא מילוי חומר ושטויות.

תודה לכולם,

דניאל

פורסם

יש מישהו בשם טארק המקום שלו נמצא ממול חוצות המפרץ בכביש שירות מטר אחרי אוטו סנטר צבעתי אצלו מספר פעמים מס רכבים פעם טמבון פעם כנף פעם דלת ( לא יצא לי לעשות צבע כללי ) יצאתי מאוד מרוצה ואפילו ללא הבדלי צבעים משמעותים לעין שווה לך לקפוץ לקבל הצעה

• תוכן חדש...