Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Surprise! Surprise! BMW 320i | התרשמות עמוקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

+1 לרומן, הוא נגע בעוד כמה נקודות שלא הזכרתי.

לגבי העיצוב הגרמני, אני לא בהכרח מתכוון שכל המכוניות שלהם מכוערות אלא שמכוניות גרמניות, גם אם אינן מכוערות, אינן יפות במיוחד בד"כ. זה לא איטליה...

שומאכר, הפור ממש לא נפל, אבל מצד שני זה אחד הרכבים המהנים לנהיגה שיצא לי לדגום לאחרונה. יותר מגולף GTI, מאאודי S1 או ממרצדס A45 לדוגמא.

Alfa_draco, יש זמן עד 2015, הרי אין טעם לקנות רכב שיאבד שנת מודל תוך חודש חודשיים.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה כתיבה, עושה רושם שהרכב הזה יתאים יותר למישהו כמו RK מאשר לפות"ש (מישהו בעל משפחה ודור המשך), ואילו פות"ש מחפש משהו קצת יותר הארד-קור, אולי עם מנוע רציני יותר וחבילת מתלים ספורטיבית הדבר יהיה רלוונטי יותר!

בכל אופן, נראה שהרכב הזה מהווה שינוי מבורך ביחס לנסיעות המבחן עד כה, סוף סוף נראה שיש מועמדת אמיתית :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה על הסקירות המפורטות ובמיוחד מכם - שיש לי נקודות הזדהות .

בהזדמנות צריך לבצע את המסלול הנ"ל עם האלפא ג'ולייטה כנקודת התיחסות ( דלק 98 ומכוונת במצב הנכון )

ולראות אם באמת הפערים גדולים , או זה רק נקודות לכאן או לכאן .

ואז שיקול הדעת אם מעבר לרכב חדש וקצת פיצ'רים בסלון , אשר גם הוכנסו קלות לג'ולייטה החדשה .

יש באמת סיבה לעבור ולהוסיף 100 ת'לאפים (אולי כן ) או בחיים האמיתיים הג'ולייטה עדיין חבילה נחמדה .

( גודל , חניה , שימושיות אחזקה /ביטוח , תחזוקה , ומקדם הכייף )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אבל למה, למה תאורה אדומה ללוח המחוונים? זה מציק נורא ומעייף את העיניים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)

נהניתי לקרוא את הסקירה של פות"ש ושל RK. אהבתי גם את המשחק בתמונות על רקע חוף הים.

אין ספק שהתרשמתם עמוקות, קל וחומר שאני מכיר את הנפשות הפועלות ואת חולשתן לנחש המילנזי...

מעבר לעובדה שלמן הדור השלישי שלה(E36), סדרה 3 תמיד היתה הבנצ'מארק המוביל בקטגוריה, מותירה מאחור את מרצדס C קלאס, אודי A4 ומתחרות רעבות נוספות.

לא מכבר נהגתי ב-C קלאס החדשה, אותה 1.6 טורבו ש-RK התייחס אליה.

הייתי מעדיף על פניה גם את ה-316.

אפרופו מתחרות נוספות, מעבר ל-ATS המוצלחת שהוזכרה(ונמכרת בהנחות נאות), חבל שלקסוס לא טורחים לייבא גרסאות נוספות ל-IS החדשה מעבר לזו ההיברידית שמיובאת. ההיברידית הרשימה אותי מאוד; אני משער ש-IS350 מסוגלת להסתכל לסדרה 3 הנוכחית בלבן של העיניים מבלי למצמץ יותר מדי.

אגב, לא יודע מי שינה את שמו של פות"ש בפוסטים לז'קלין, אבל זה לא מצחיק ואפילו די מטומטם, לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי 504L

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כתיבה יפה ומעניינת של פותה"ש וגם של RK. היה כיף לקרוא. הרכב נשמע מבטיח וחבילה טובה מאוד בסך הכל, אבל יש משהו אחד שאני לא מבין בדגמי BMW (ולא רק בדגם המדובר) וזה למה הם לא משנים כבר את הלוח שעונים הזה. הוא מיושן ולא נראה ממש טוב עם התאורה הכתומה-אדומה הזאת. אני לא חושב שזה מציק לעין או מעייף, אבל זה פשוט נראה פשוט מדי. במרצדס A קלאס למשל הרבה יותר כיף להסתכל על לוח השעונים.

למרות זה אם היה לי תקציב לדבר כזה, לאור הנאמר כאן אין ספק שהייתי שוקל אותה ברצינות (ולוקח אותה להתרשמות קודם, כמובן).

פורסם
אבל יש משהו אחד שאני לא מבין בדגמי BMW (ולא רק בדגם המדובר) וזה למה הם לא משנים כבר את הלוח שעונים הזה. הוא מיושן ולא נראה ממש טוב עם התאורה הכתומה-אדומה הזאת. אני לא חושב שזה מציק לעין או מעייף, אבל זה פשוט נראה פשוט מדי. במרצדס A קלאס למשל הרבה יותר כיף להסתכל על לוח השעונים.

זה חלק מהמסורת התכנונית של ב.מ.וו. הארגונומטריה הטובה(לפני שלושים שנה ב.מ.וו וסאאב הובילו על פני כל השאר בארגונומטריה) והתאורה הכתומה נועדו להבטיח שלקוח קיים של סדרה 3 מדורות קודמים ישר ירגיש בבית.

אחרי הנפילה עם עיצוב הפנים המשמים של הדור הקודם(E90), טוב לראות שב.מ.וו חזרו לעצמם בגדול עם F30, הנוכחית.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
תודה על הסקירות המפורטות ובמיוחד מכם - שיש לי נקודות הזדהות .

בהזדמנות צריך לבצע את המסלול הנ"ל עם האלפא ג'ולייטה כנקודת התיחסות ( דלק 98 ומכוונת במצב הנכון )

ולראות אם באמת הפערים גדולים , או זה רק נקודות לכאן או לכאן .

ואז שיקול הדעת אם מעבר לרכב חדש וקצת פיצ'רים בסלון , אשר גם הוכנסו קלות לג'ולייטה החדשה .

יש באמת סיבה לעבור ולהוסיף 100 ת'לאפים (אולי כן ) או בחיים האמיתיים הג'ולייטה עדיין חבילה נחמדה .

( גודל , חניה , שימושיות אחזקה /ביטוח , תחזוקה , ומקדם הכייף )

אייל .

הג'ולייטה ממוקמת בקטגוריה נמוכה יותר. מבחינת קצב, לא בטוח שהבימר (320) תכה את הג'ולייטה במסלול נתון אבל זה ממש לא הנקודה כאן.

אבל למה, למה תאורה אדומה ללוח המחוונים? זה מציק נורא ומעייף את העיניים.

דווקא התאורה אינה מעייפת וכלל אינו מציק. אני אישית דווקא חושב שלוח המחוונים קלאסי וראוי, גם אם הוא לא הצעקה האחרונה מבחינת עיצוב מודרני.

מעבר לכך, אחרי לילה שלם עם הרכב, אני יכול להגיד שהוא מרגיש כמו כפפה בגודל המתאים. אמנם יש כמה באגים קטנים (תפעול ידית ההילוכים, איתות והiDrive שדורש למידה והסתגלות) אך בשורה התחתונה הוא נוח לנהיגה ספורטיבית ומנהלתית כאחד; מערב את הנהג ואינו מעייף אותו.

פורסם

אין זה סוד כמוס שעיצוב אינו נמנה על אחת התכונות החזקות של הגרמנים.

הנה כמה עיצובים חלשים של תוצרת גרמניה

bmw-507-roadster-1956-1959-10.jpg

BMW-507-Roadster.jpg

2001+BMW+Z8+rear.jpg

7225122278_14a35c7bc3_z.jpg

p32.jpg

98_Mercedes-Benz_CLK_GTR_DV_07-RMM_02.jpg

mercedes-benz-clk-lm-01.jpg

c384702042012230802_1.jpg

worlds-most-expensive-car-mercedes-w196r-153.jpg

silverarrow_front2.jpg

על אותו משקל ניתן גם לטעון שאין זה סוד כמוס שעיצוב אינו נמנה על אחת התכונות החזקות של האיטלקים

fiat-regata-06.jpg

560px-Fiat_Ritmo.jpg

פורסם (נערך)

נו אבל זה ידוע, האיטלקים טובים רק בנקניקיות, בירה ובלהשמיד יהודים...

--------

כשגרמני מעתיק עיצוב איטלקי, זה לא הופך את העיצוב לגרמני, וזה עוד לפני שבדקנו פרטנית מי חתום על כל אחת מהיצירות לעיל. :wink:

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

פורסם
אגב, לא יודע מי שינה את שמו של פות"ש בפוסטים לז'קלין, אבל זה לא מצחיק ואפילו די מטומטם, לדעתי.

זה אני, ואני יכול להרגיע אותך שהיו חלופות גרועות יותר.

דעתך נרשמה וגו'.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נתחיל עם נוחות. הרכב נוח. שילוב של מתלים רכים מדי* (נחזור לזה בהמשך), תנוחת נהיגה מצויינת ומושבים תומכים מאוד מאפשר לנהוג כל הלילה במגוון רחב של סיטואציות נהיגה ולצאת מהרכב רענן לחלוטין. כמובן שתחושת נינוחות, גם במהירויות רגילות לאוטובאן תורמת לכך.

התנהגות. ב.מ.וו עשו כאן עבודה מצויינת. ה-Turn in טוב והרכב מאוד נשלט באמצע הסיבוב. כיולה של הבימר יחסית נייטרלי ולמרות שאפשר להכניס אותה לתת היגוי במצבים מסויימים היא אוהבת לכשכש בזנבה והדבר כמובן מעלה חיוך רחב על פניו של הנהג.

בלימה + צלילה לתוך הסיבוב + זריקה קלה ופתיחת מצערת מלאה = כיף!

היציבות הכיוונית טובה מאוד וריסון המרכב על גלים בכביש מעולה. גם על כביש גלי הרכב שועט קדימה בזכות עבודת מתלים מצויינת.

סיכום

הגעתי בשעה 9:00 כפי שסוכם להחזיר את הרכב. ממש לא רציתי לעשות זאת.

ספורטיבו - תודה על עוד סקירה מצוינת.

נהגתי על ה- 328 והתרשמותי זהה לשלך - בעיקר בנקודות שאותן בחרתי לצטט.

אכן מדובר ברכב מהמעלה הראשונה שיודע להעניק הנאה לנהג המתגרזן, אך באותה המידה מסוגל לתגמל בנסיעה נינוחה כשאותו הנהג עובר למצב רוח רגוע.

התחברתי לגמרי אל הסיכום, ה- BMW נמנה על כלי רכב בודדים מהסגמנט שלא רציתי להחזיר ואף הארכתי במשהו את הדרך עד לסוכנות.

לא מעט שמות גדולים נפלו אצלי בסעיף הזה, מכוניות שכבר בתחילת הנסיעה הרגשתי רצון להסתובב חזרה ולהחזיר את הרכב עם המפתחות לסוכנות.

כאן זה לא קרה.

פורסם (נערך)
עיצוב גרמני שהוא נפילה? CLA בעלת עיצוב נורא לדעתי. לפחות יש לה גלגלים יפים שמסיטים את תשומת הלב מהזוועה. גם ה-C קלאס החדשה שנראית S קטנה בתמונות ערוכות, במציאות בעלת עיצוב פושר מאוד.

ה-CLA מאוד מרשימה ונאה במציאות. בעיקר עם זאת אחת העונה לשם CLA 45 AMG.

סדרה 3 טובה מאוד מבחינת ניהוג בכל גרסה, גם בחלשות וכמובן שבחזקות.

בדומה ל-3, גם ה-1 וה-2 וה-5 נעזרות בכיול מתלים רך יחסית בבסיסו, כך שהן עדיין מספקות לא מעט פאן ושומרות על נוחות נסיעה נהדרת.

הוספת קיט ה-M (הכולל: שדרוגים קוסמטיים חיצוניים, הגה שונה [קטן ומגניב יותר], פרטי קוסמטיקה נוספים בתא הנוסעים, חישוקי 18' וצמיגים שמנים, מושבים שונים [ב-116d M היו לי את המושבים של ה-135M, והם לא פחות ממשובחים], בלמים משודרגים וכמובן - מתלים משודרגים [לפחות על כבישי גרמניה - היו נהדרים] אכן תשפר את חווית הניהוג, המראה והעושר האיבזורי.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נהדר. הכותרת אכן מקיימת - הפתעה.

ההתלבטות האינסופית על צידקת ההקרבה למען FUN מקבלת פרספקטיבה אחרת עם מכונית מסוג זה.

נחמד לדעת שיש מכונית לשלב ההתבגרות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אמנם יש כמה באגים קטנים (תפעול ידית ההילוכים, איתות והiDrive שדורש למידה והסתגלות)

תיפעול איתות? מה?

ואני חושב שכול מערכת כמו ה iDrive דורשת הסתגלות כזאת או אחרת.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...