Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר אור,

אחי התחדש לו בג'יפ צ'ירוקי חדש לפני כחודש וחצי - והוא מתגורר בקליפורניה החמה (סאן פרנסיסקו, ליתר דיוק).

היות ובקרוב מאוד אני חוזר אליו לביקור נוסף, ברצוני לעזור לו בשמירה על הצבע (בינינו, זה לא מטריד אותו יותר מידי, הוא איש עסקים מחוסר בזמן בפנוי וכוחות לעניינים אלו).

בתערוכת פרנקפורט הקודמת, נכנסנו לדוכן של CG וקיבלנו מהם המלצות על ה-JetSeal על צבע לבן (ותזכרנו אותם שישראל מדינה הסובלת משמש מייגעת). מה דעתכם בנושא?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ההגנה הכי אפקטיבית נגד קרינה וחום זה חניה מוצלת.

ואם אתה הולך להשקיע עבור מישהו שלא מעריך, יש סיכוי שאתה מבזבז משאבים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

Mika, אחרי תקופה מצטברת של חודשיים עימם, זה ממש לא מדוייק. מרבית שעות היום ישנה שמש מעיקה לא פחות מהשמש שלנו - מספיק אימתנית בכדי לגרום לפנסים (ברכב הקודם) לצהיב מחדש תוך תקופה מאוד מאוד קצרה.

שי, לא בכל מקום יש חנייה מוצלת. מן הסתם שברגע שישנה חנייה מוצלת - הרכב יהיה בה, אבל זה מצב רצוי ולאו דווקא מצוי (בעבודה אצל גיסתי / בעיר / וכו'). ולגבי הנושא השני - עד כה הוא לא השקיע, בעיקר מפאת חוסר זמן רציני. נראה לי שהצלחתי להבהיר לי שכעת עם הרכב החדש - רצוי שגם זה יעסיק אותו מידי פעם. לאור שיחה שלי עימו אתמול, נשמע שזה אכן עבד והוא בעצמו הציע להכניס את הרכב לדיטיילינג אחת לחצי שנה, היות ולא תמיד הרכב תחת חנייה מקורה.

ירין, כיסוי בהחלט יעזור, אבל הוא בעייתי כשאתה צריך כל בוקר להכניס תינוק לרכב, עם שלל הציוד הנלווה - וגיסתי היא המשתמשת העיקרית ברכב. אז זה נאלץ לרדת מהפרק.

אשמח לקבל המלצה על אוטם צבע איכותי. מניסיון של חברים, ה-JetSeal עושה עבודה טובה. כנראה שההמלצה של החבר'ה מ-CG בפרנקפורט אכן הייתה נכונה. בכל מקרה, הוא נלקח כאופציה (אחי בדק ומצא שהוא עולה 38$). אם יש אוטם שמניסיונכם מחזיק זמן רב יותר מעמד, אשמח לדעת עליו ולהעביר הלאה.

חג שמח!

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מהתנסות אישית עם wolf hb אתה מקבל הגנה מצויינת שתחזיק שנה בקלות.

פורסם
מהתנסות אישית עם wolf hb אתה מקבל הגנה מצויינת שתחזיק שנה בקלות.

שי, אפשר לקבל לינק למוצר? תודה!

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הג'ט סיל מצויין , אם רוצים אוטם שנוצר לעמידות בטמפרטורות גבוהות זה רק FK1000P נקודת ההיתוך שלו היא בסביבות ה250 לפי היצרן הגרמני.

אוטם עיקש במיוחד , מרחתי אותו על החלונות וגם אחרי 4 חודשים עם נוזל שמשות כחול לא הזיז לו

פורסם

החומר שהומלץ כאן ע״י שי דורש הכנה לא קטנה לצבע בניגוד לאוטם שהמלצתי לך. ואם כבר הולכים על חומר מהסוג הזה אז בוחרים בC.quartz או בC1

אם אין לך אפשרות לרכוש את האוטם שהמלצתי לך אז תבחר בJetseal

פורסם

Fk1000p חומר מצויין! יש לי ומשתמש בו, מחזיק תקופה מאוד ארוכה.

גם ג'ט סיל יש לי, אני יכול לציין נוחות שימוש טובה יותר מהfk, מרחתי רק לפני כחודש, לא יכול להצביע על עמידות עדיין

פורסם
החומר שהומלץ כאן ע״י שי דורש הכנה לא קטנה לצבע בניגוד לאוטם שהמלצתי לך. ואם כבר הולכים על חומר מהסוג הזה אז בוחרים בC.quartz או בC1

אם אין לך אפשרות לרכוש את האוטם שהמלצתי לך אז תבחר בJetseal

אתה אומר את זה מניסיון? עם ה wolf?

• תוכן חדש...